راسخون

خورش کرفس

arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|

خورش کرفس

سبزی خورشتی(نعنا و جعفری که از قبل تفت داده شده و آماده است)
کرفس تفت داده شده
گو شت خورشتی
پیاز (ریز رنده شود یا داخل دستگاه خرد شود)
آبغوره
نمک .فلفل سیاه.زردچوبه.کمی دارچین

پیاز رو تفت می دهیم تا عسلی بشود( نباید زیاد رنگ پیاز ها تیره بشه). بعد گوشت هارو(گوشت هارو با یه لیوان آب گذاشتم یه جوش خورد و آبشو خالی کردم) درون پیاز می ریزیم و در ظرف رو قرار می دهیم تا با حرارت ملایم طعم پیاز به خورد گوشت برود و گوشتها هم تفت بخورن. در این مرحله زردچوبه رو اضافه می کنیم و یه تفت که خورد فلفل سیاه و یه نوک قاشق دارچین می افزاییم. سپس سبزی هارو که از قبل تفت خورده اضافه میکنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه ای کل مواد با هم تفت داده شود.2 تا 3 لیوان آب روی مواد میریزیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. هنگامی که گوشت ها کمی نرم شدند آبغوره را اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت قبل سرو غذا کرفس هارو در خورش میریزیم. با این روش یه خورش کرفس غلیظ و خوشمزه خواهید داشت.
پی نوشت:

1)پیاز هاتون برای انواع خورش ها بهتره با دستگاه خرد بشه چون خیلی ریز بودن پیاز به غلیظ تر شدن و لعاب دار شدن خورش کمک می کنه.

arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|

چند نکته از خورش کرفس خودم: افزودن نمک خورش به پیاز حین سرخ شدن کمک می کنه پیاز بعدا موقع پخت در خورش حل بشه و به چشم نیاد
من به این خورش دارچین نمیزنم و گوشت رو هم جدا نمی جوشونم
کرفسهایی که به اصطلاح آب سرد خوردند ( زمستانی ها) زود پزند و نیم ساعت برایشان کافیست اما کرفس تابستانی (گلخانه ای یا کرفس جنوب) دیرپز تره و گاهی من مجبور میشم با گوشت کرفس رو بریزم تا کاملا بپزه
گاهی در خورش کرفس از لوبیا قرمز هم استفاده می کنم ( به دلخواه قابل حذفه)