اگه تونستی منو پیدا کنی! +عکس
وبسایت مشرق: بازی قایم موشک و دنیای شیرین کودکان که تصور نمی کنند کسی بتواند آنها را پیدا کند.
جدا چه دنیای قشنگی دارن این بچه ها.(اونکه پشت درخته .خیلی هم جدی ایستاده)
ممنون از ارسال این پست
این قایم شدن پشت پرده که خیلی هم براشون کیف داره انگار تو ذات بچه ها هست! بیشترشون دوست دارند!
سلام
خوبیش هم اینه که خودشون باور دارن قایم شدن.
یاد این مثل افتادم: مثل کبک سرشو میبره زیر برف. فکر میکنه خودش که کسی رو نمی بینه، کسی هم اونو نمی بینه.
اگر کسی تو را با تمام مهربانیت دوست نداشت ، دلگیر مباش که نه تو گناهکاری نه او !
آنگاه که مهر می ورزی ؛ مهربانیت تو را زیباترین معصوم دنیا می کند پس خود را گناهکار مبین !
من عیسی نامی را می شناسم که ده بیمار را در یک روز شفا داد و تنها یکی سپاسش گفت !
من خدایی می شناسم که ابر رحمتش به زمین و زمان باریده یکی سپاسش می گوید و هزاران نفر کفر !
پس مپندار بهتر از آنچه عیسی و خدایش را سپاس گفتند از تو برای مهربانیت قدردانی می کنند !
پس از ناسپاسی هایشان مرنج و در شاد کردن دلهایشان بکوش که این روح توست که با مهربانی آرام می گیرد !
خوبی دلیل جاودانگی تو خواهد شد ؛
پس به راهت ادامه بده .
سپاس زیبا بود
سلام بسار زیبا بود یاد دوران کودکی خودم افتادم عکسهای قشنگیهم بود این بازی بسیار جذاب است که این بچه ها با قایم شدنشون بااین که دیده میشن ولی باور دارن کسی اونها رونمی بینه
مخصوصا اون بچه ای که پشت درخت قایم شده یا اونی که پشت عروسکش رفته واقعا جالب بود با تشکر از نویسنده این مطلب که مارو یاد بازی دوران کودکیمون انداخت.
چشم ها را باید شست( نه بست) جوری دیگر باید دید( نه خواهید دید
کی رو ؟ اخه اجی یه راهنمایی چیزی بکنید .. خخ من که چیزی پیدا نکردم .. خخ سر کاری بود نه ؟؟؟خخخخخخ
کاش آدم بزرگ ها هم به سادگی و رو راستی دوران کودکی شان بودند. ای کاش
با این عکسا ما رو بردین به دوران زیبای کودکی با تمام قشنگیا و سادگی و معصومیتی که داشتیم
سلام
خیلی بامزه بود.
دنیای شیرین و زیبای بچه ها
ممنون
بچه ها همشون باحالن...
دنیای شیرین و ساده بچه ها، فارغ از فکر و خیال.
قصه ی من و امثال من با خدا هم همینطوریه ...