مسابقه حماسه آمل + امتیاز ویژه
1 - اطلاع کمی داشتم، به دنیا نیامده بودم.
2 - یک بار در مسیر رفتن به مشهد از این شهر زیبا دیدن کردم
3 - مجاهدان دین وانقلاب
4 - شما افتخار ایران وخطه مازندرانید
5 - نیم ساعت.
6 - 15 عنوان.
7 - اشکالی نمی بینم.
1- اگر بخواهم با صداقت کامل جواب بدم خیر هیچ اطلاعی از آن نداشتم در آن زمان بدنیا نیامده بودم من متولد 73 هستم.
2- تاکنون فرصتی برای رفتن به آمل نداشتم وهمچنین دانشجو هستم و مسافت زیاد است.
3- غیور مردان ودلاورمردان خطه شمال که با نثار خون خود درخت دین واسلام را آبیاری نمودند وما باید راه این عزیزان را ادامه بدیم.
4- تنها حرفی که به عنوان یک ایرانی به مردم آمل دارم این است که راه اون عزیزان را ادامه دهند واز اون عزیزان درس شهامت وشجاعت وشهادت را یادبگیرند وافتخار کنند به داشتن چنین جوانان غیوری.
5- اگر بخواهیم کامل خونده ومفهوم آن را درک کنیم به 2 تا 3 ساعت زمان نیاز داریم ولی باید درمورد این واقعه بیشتر مطالعه وتحقیق کنیم.
6- با عنوان اولش 16 عنوان کلی.
7- هیچ مورد و اشکالی نمی بینم چرا که کسانی که هیچ اطلاعی در مورد این واقعه نداشتند با خوندن این تایپیک اطلاعاتی بدست آورده باشند ولی کاش کمی عکس ویا لینک مطلبی دراین مورد وجود داشت ولی در کل از نویسنده به خاطر این مطلب مهم تشکر میکنم.
- خیر - هنوز متولد نشده بودم
2 - هنوز نتونستم که برم!
3 - از خود گذشتگی برای رسیدن به هدف
4 - قدر خون شهیدان را باید دانست.
5 - 1 ساعت
6 - 15 عنوان
7 - عکس و تصویر در تاپیک ارائه نشده!
1-تا حدودی
2-فکر نکردن
3-مدافعان با غیرت
4-آفرین!
5-پانزده عنوان
6-اشکالی نمیبینم
1-آیا تاکنون از این حماسه اطلاعی داشته اید؟ در زمان وقوع آن در کدام شهر بوده اید؟
خیر- متولد نشده بودم.
2- علت مسافرت یا عدم مسافرت خود را به شهر آمل بیان کنید؟
مسافرت به علت گذر از جاده هراز و زیارت امامزاده عبدالله آمل که در بین جنگلهای انبوه و بالای کوه قرار دارد.
3- جمله ای در وصف حماسه سازان آمل بیان فرمایید؟
حماسه سازان آمل مدرسان درس بزرگ ایمان شناسی بودند.
4- به عنوان یک ایرانی چه حرفی با مردم آمل دارید؟
آفرین بر شمائی که فقط با سلاح ایمان در مقابل آنان قیام کردید.
5- شما بزرگوار چه مدت زمانی برای مطالعه این مطلب ( ) کافی می دانید؟
یک ساعت یا کمتر
6-متن این مقاله دارای چند عنوان کلی می باشد؟
15 عنوان
7- چه اشکالی به طراح این تاپیک دارید؟
تاپیک عالی و با هدف خاصی طراحی شده. ما را با این واقعه آشنا ساخته است.
1-با این حماسه از طریق تقویم و مطالب تبیان آشنا شدم و در موقع وقوع آن کوچک بودم.چیزی یادم نیست ولی قبلش از یکی از همکاران در مورد شهر هزار سنگر جستجو و پرسش کرده بودم.
2- متاسفانه به آمل فقط سفر تفریحی داشتم خیلی کم و گذرا .چون تصادفی در برگشت از آن داشتم یک مقدار طول کشیده تا دیدار کنم
3 -حماسه سازان آمل همان مردم ولایتمدار بسیج و سپاهی بودند که بصیرت یافته از دستورات وارزشهای اسلامی بودند که به فرمان رهبرشان همیشه در سنگر صیانت از اسلام وقرآن و جمهوری اسلامی و ولایت و رهبری بوده و هستند .
خداوند تمامی شهدا ی دفاع از ارزشهای انقلاب را با شهدای کربلا محشور کنه و از خوان نعماتش بهره مند کند و به بازماندگان هم صبر و اجر عطا کنه .پاینده باش ایران اسلامی خود یاد آوری کردن مطالب زنده نگهداشتن یاد شهدا و سربازان انقلاب اسلامی است که بدون چشمداشتی به حفاظت از این سرزمین پرداختند. دشمن از سپاه و بسیج هنوز میترسه چون آنها کسانی هستند که جونشون کف دستشونه که برای اطاعت از امر رهبری برای حفاظت و حراست از نظام اسلامی بدهند آنانی که از هیچ کس غیر از خدا نمیترسند و افتخار شهادت دارند
4- دست مریزاد و خدا قوت میگم به مردمی که اینچنین شیر مردان بسیج و سپاهی و زنانی غیور به انقلاب هدیه دادند .امیدوارم مردم آمل و دیگر شهرهای جمهوری اسلامی همیشه در صحنه مبارزه با دشمنان اسلام و قرآن و ولایت ثابت قدم و موفق بمانند
5 -حدود نیم تا یک ساعت فقط در این مقاله ولی باید از منابع دیگه هم در مورد آن سرچ کرد
6 -بدون احتساب عنوان سر مقاله 15 عنوان
7 -اشکال اینکه تصویر خاصی از ماجرا و خود شهر آمل ندارد و نگذاشته شده
اگر منابع ذکر بشه مستند میشود و اینکه اگر مطالب در چند بخش جداگانه بود تا پشت سر هم بهتر بود .ولی ممنونم از یاد آوری کردن این حماسه بزرگ
1- اطلاعات کمی در این مورد داشتم - هنوز متولد نشده بودم
2-علی رغم علاقه تاکنون فرصت و امکان سفر به این شهر را نداشتم
3- درود بر شما دلاوران و دلیرمردان که نشانه غیرت این ملتید
4-شما مردم آمل باید به این حماسه سازان و دلیر مردان افتخار کنید وقدر شهر و کشور خود را بدانید
5- 30 دقیقه
6- 15 عنوان
6- متن و مقاله خوبی بود ومطالبش کامل و جامع بود اما به نظرم اگر با چند تصویر همراه بود تصویر سازی به فهم بهتر واقعه کمک بیشتری میکرد
1-آیا تاکنون از این حماسه اطلاعی داشته اید؟ در زمان وقوع آن در کدام شهر بوده اید؟
اطلاعات مختصری داشتم -قبل از تولد بنده بوده
2- علت مسافرت یا عدم مسافرت خود را به شهر آمل بیان کنید؟
سفر به امل به جهت تفریح و گردش
3- جمله ای در وصف حماسه سازان آمل بیان فرمایید؟
حماسه شش بهمن سال 60 درس بزرگ ایمان شناسی
4- به عنوان یک ایرانی چه حرفی با مردم آمل دارید؟
5- شما بزرگوار چه مدت زمانی برای مطالعه این مطلب ( ) کافی می دانید؟
یک ربع تا نیم ساعت
6-متن این مقاله دارای چند عنوان کلی می باشد؟
15 عنوان کلی
7- چه اشکالی به طراح این تاپیک دارید؟
مطلب بسیار خوبی را قرار دادین چون ممکنه کسی اطلاعی نداشته باشه . به نظرم اگه مقاله کوتاه تر بود و منبع مقاله رو ذکر میکردین و همچنین از عکس استفاده میکردین خواننده بیشتر جذب مطلب میشد ولی در کل ممنون
1) خیر به این علت که به دنیا نیومده بودم.
2) تا الان به آن شهر مسافرت نکردم.
3) مردانی با غیرت
4) رشادت هاو دلاوریهای آنها را هرگز فراموش نکنیم.
5) چند ساعت کافی است .
6) 16 عنوان
7) اشکالی ندارد.
1= در ان زمان به دنیا نیامده بودم و تا پیش از این اطلاع خاصی نداشتم 2= شرایط برای سفر پیش نیامده 3= شجاعت ویژگی ایرانی هاست 4= شما از نسل دلیران هستید 5= 2ساعت 6=15 7= سوالات می توانست بهتر و بیشتر باشد و امتیاز ها هم مشخص شود
1- بی اطلاع و در آن زمان متولد نشده بودم
2- کلا اهل مسافرت نیستم
3- مدافعان
4- از شما تشکر می کنم
5- یک ساعت
6- با احتساب مقدمه 16 عنوان
7- مقاله طولانیست و وقت زیادی میبره و اینکه سوالات به گونه ای نیست که حتما برای جواب دادن به آنها نیاز به خواندن مقاله باشه
1-خیر اطلاعی نداشتم- هنوز متولد نشده بودم.
2-با پدر و مادرم چند سال قبل به این شهر مسافرت کردم و بسیار جای زیبایی بود.
3-آمل شهر مدافع انقلاب اسلامی است.
4-مردم آمل خوشحالم که شماهموطنان من هستید و احساس غرور می کنم از داشتن چنین مردمانی.
5-نیم ساعت.
6-پانزده عنوان.
7-اشکالی نمی بینم و خوشحالم که از این واقعه اطلاع پیدا کردم.
1.خیر .هنوز متولد نشده بودم
2.تفریحی
3.سربازان حق
4.راه شهدا رو ادامه بدین
5.حدود یه ساعت
15.6عنوان
7.اشکال خاصی به ذهنم نمیاد
1.اطلاع کمی داشتم- در آن زمان بدنیا نیامده بودم.
2.تا الان مسافرت نداشته ام.
3.دل دادگان اسلام و انقلاب.
4.مردم خوب آمل قدر شهر خود و رشادت همشهریانتان را در سال 1360 بدانید.
5.حدود یک ساعت.
6.پانزده عنوان کلی.
7.هیچ اشکالی نمی بینم.
موفق باشید