راسخون

با تنقلات زمستانی خورش درست کنید

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|
تاریخ عضویت : خرداد 1389 

مجله آشپزی مثبت - مریم درودیان: خورشت الو قیسی

هوا که رو به سردی می رود نه تنها تغییر عمده ای در منوی غذایی خانواده ها ایجاد می شود، تنقلات روی میز هم به طور کامل تغییر می کند. روی میز اغلب خانه ها پر می شود از انواع و اقسام مغزها و برگه ها. اگر شما هم تنقلات شب های زمستانی تان را خریده اید مقداری از این برگه ها را برای یک غذای سنتی و خوشمزه کنار بگذارید.
 


مواد لازم براي 2 نفر

  • 300 گرم گوشت گوسفندی
  • 8 عدد آلو خورشی
  • 8 عدد قیسی
  • 3 ق س پیاز داغ
  • 2 ق س زعفران آب کرده
  • 2 ق س زرشک
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید. گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

2.  آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

3.  وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید. 20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

4.  وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید. در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.

فوت وفن

 آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آب‌لیمو ي تازه به آن اضافه کنید.

 

SABOORI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4222
|
تاریخ عضویت : دی 1393 

سلام چاشنی های اون مثل آلو مقدارش بیشتر بشه مشکل داره یا نه؟؟؟

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|
تاریخ عضویت : خرداد 1389 


سلام چاشنی های اون مثل آلو مقدارش بیشتر بشه مشکل داره یا نه؟؟؟


اب خورشت باید از مواد کمتر باشه اگه الوش بیشتر شد باید یه کمی اب بهش اضافه بشه

فکر نمیکنم الوش بیشتر باشه مشکلی داشته باشه یه ذره حتما ترش تر میشه دیگه

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|
تاریخ عضویت : آبان 1392 




سلام چاشنی های اون مثل آلو مقدارش بیشتر بشه مشکل داره یا نه؟؟؟


اب خورشت باید از مواد کمتر باشه اگه الوش بیشتر شد باید یه کمی اب بهش اضافه بشه

فکر نمیکنم الوش بیشتر باشه مشکلی داشته باشه یه ذره حتما ترش تر میشه دیگه

 

سلام

چه خورش خوشمزه ای.!

به نظر من بستگی به ذائقه هم داره. ولی اگه آلوهاش خیلی زیاد باشه قیافه ی خورش رو هم به هم میریزه.