راسخون

کلبه ی (من و ما)

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

قابل توجه بازدیدگنندگان این پست:

از یازده کلبه زیر دو کلبه را که مورد سلیقه شماست انتخاب نمایید.

1- حداکثر دو عدد انتخاب نمایید.

2- ذکر عدد با یک دلیل یک جمله ای کافی است.

3- به کلبه ای که بیشترین رای را جلب نماید(بین رای دهندگان آن کلبه قرعه کشی  می شود)

وبسایت فرادید: بسیاری از مردم در به در دنبال یافتن فضایی آرام هستند. جایی دور که بشود در آن رمانی نوشت یا موسیقی ساخت. یک کتاب تازه در ستایش کلبه‌های افرادی که رویایشان را محقق کرده‌اند، نوشته شده است.

به گزارش بی‌بی‌سی انگلیسی، برای اینکه چشم‌اندازی که کلبه‌ای که عکسش پیش از متن قرار گرفته را از نزدیک ببینید، باید به جزیرۀ کولوسوک بروید. جایی در نزدیکی گرینلند و تنها کمی پایین‌تر از مدار قطبی.

این کلبه به زیبایی روی نوک یک صخره بنا شده و یخهای شناور از کنار آن رد می‌شوند. این کلبه حسودی هر دوست‌دار کلبه‌ای را برمی‌انگیزد.

این کتاب پیرامون کلبه‌ها توسط استیون لکارت، خبرنگار، و زاک کلاین، کارآفرین اینترنتی گردآوری شده است.

لکارت می‌گوید که در این کتاب کلبه به عنوان ساده‌ترین شکل معماری که تقریباً همه می‌توانند ساخت آن را یاد بگیرند و بسازندش، مورد ستایش واقع شده است.

(1)

برای مثالهای آمریکایی کتاب، لکارت عزم سفر کرد و به دیدار صاحبان این کلبه‌ها رفت تا غبار افسانه را از چهرۀ زندگی کلبه‌ای بزداید.

او در کوهستانهای راکی، کلبۀ درختی زیر را پیدا کرد که در ارتفاع 10 متری واقع شده است؛ جایی در نزدیکی ساندپوینتِ آیداهو.

این کلبه بر روی سیاه‌کاجهای غربی ساخته شده است. درختی تنومند که به کندی رشد می‌کند.

(2)

مردی که این کلبۀ درختی را ساخته اتان شلوسلر نام دارد و برای اجتناب از فرو کردن میخ در تنۀ درختان با یک شیوۀ پیچیدۀ استفاده از گیره و بند این کلبه را ساخته است.

کابلهایی که از کلبه درختی آویران هستند، و البته در این عکسها زیاد مشخص نیستند، بخشی از آسانسور دوچرخه‌ای کلبه محسوب می‌شوند. وقتی که پدال می‌زنید، دوچرخه به سمت بالا یا پایین حرکت می‌کند.

کمی که به سمت جنوب آمریکا بروید، در اسکاتس‌دِیل آریزونا، به کلبۀ دِیو فرازی خواهید رسید. او این کلبه را زمانی ساخته که در مدرسۀ معماری فرانک لوید رایت تحصیل می‌کرد.

این پناهگاه، یکی از بسیار سازه‌هایی است که دانشجویان در محوطۀ بزرگ دانشگاه که فرانک لوید رایت در سال 1937 خریده بود، ساخته‌اند.

(3)

وقتی که فرازی در سال 2007 مشغول طبیعت‌نوردی در این حوالی بود، به بقایای یک پناهگاه متروک قدیمی برخورد که زمان ساخت آن به دهۀ 50 میلادی برمی‌گشت و یک دودکش بتنی هم داشت.

در عرض چند سال بعد از آن، یعنی تا زمان فارغ التحصیل شدنش در سال 2011، او عناصر طراحی خود را به این خانۀ متروک اضافه کرد که از جمله یک قفسۀ شیشه‌ای، پنل‌های استیل، نئوپان و چوب قرمز بودند.

در سال 2014، فرازی با اضطراب بازگشت تا پس از سه سال دوباره کلبه‌اش ببیند و وقتی که مشاهده کرد که همه چیز تقریباً به همان شکلی که آخرین بار دیده بود باقی مانده، گل از گلش شکفت.

خارج از ایالات متحده، اسکاندیناویایی‌ها و مردمان شمال اروپا نیز علاقۀ بسیاری به کلبه‌ها دارند.

این کتاب مملو از عکسهای سازه‌های چشم‌نوازی است که در چشم‌اندازهای شمالی و آلپی بنا شده‌اند.

(4)

عکس بالا یک خانۀ تابستانی سنگی 200 ساله را نشان می‌دهد که در لینسیو در بخش سوییسی آلپ واقع شده است. این خانه در سال 2011 بازسازی شده است.

خطوط مورب کلبۀ بعدی به چشم‌انداز تپه‌های ساکسونی در شرق آلمان اشاره می‌کنند.

(5)

این خانۀ مکعبی در اوبرویزنتال در نزدیکی مرز آلمان با جمهوری چک واقع شده است و به طرزی ساخته شده که گویی آن را در دامنۀ تپه فرو کرده‌اند.

خانۀ بعدی، "خانۀ گرد" در مزرعۀ بودریفتی است که در کورنوال انگلستان واقع شده است. این کلبه، به تقلید از سازه‌ای باستانی در که در یکی از سکونتگاههای باستانی اطراف این ناحیه یافت شده، ساخته شده است.

(6)

این خانه 13 متر پهنا دارد و 13.1 متر ارتفاع. دیوارهای آن از گرانیت است و سقف آن از کاهگل.

در طول فصل تعطیلات دانش‌آموزان برای دیدن اینجا و محوطۀ باستانی به اینجا می‌آیند و در ماههای گرم سال، می‌توانند این کلبه را رزرو کرده، در آن اقامت کنند.

(7)

اما ماستیل که خانواده‌اش صاحب این مزرعه است، زیبایی منظرۀ سقف این کلبه را با سقف کلیسای جامع مقایسه می‌کند.

حال که بحث به کلبه‌های گرد رسیده، بد نیست خیمۀ زیر را هم ببینید که توسط آلک فارمر و اولا جزو در اسکاتلند ساخته شده است.

(8)

هدف نگارندگان کتاب کلبه‌ها، فراهم آوردن منبعی الهام برای کسانی که به دنبال محیطی آرام برای خود هستند.

اما لزومی ندارد که محیط آرام شما، جایی لوکس باشد.

عکس زیر مربوط به یک کلبۀ ماهیگیران است که در بندر کیلاری در لینانِ جمهوری ایرلند واقع شده است.

(9)

کلبۀ زیر در ماشینلت در شمال ولز واقع شده و سقف آن قایقی وارونه است.

(10)

در نهایت به کابینی می‌رسیم که در میان آبهای زلال اوبرسی در باواریا واقع شده است. باواریا در جنوب آلمان واقع شده است.

(11)

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

شماره  (11)

خیلی جالبه به دلیل آب زلال اطرافش.

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

خودمم با اجازه شرکت میکنم

کلبه شماره 2 .به خاطر بکر بودنش و اینکه از دود و ماشین و اینا خبری نیس والبته یاد خونه دکتر ارنست میفتم

کلبه شماره 11 .به خاطر اینکه ارام بخشه

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|

شماره 2 رو دوست دارم چون اون بالا امنيتش بيشتره کلبه 11 ممکنه شب خواب باشي آب بياد بالا خفه شي

SABOORI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4222
|
 عدد 5 و 11

bayati0011 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1530
|

شماره 11

بخاطر فضای بکر و آب زلال اطرافش که آرامش خاصی داره

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

آرزو بر جوانان عیب نیست.

جالبه همه کلبه ها گریزان از جمعند و گوشه عزلت گزیده اند.

من کلبه 2 و 7 رو دوست دارم.

البته کلبه 11 رو هم دوست دارم ولی چون گاهی به جای آرامش با دیدنش میترسم انتخاب نکردم. اگه خودم ساخته بودم قضیه فرق داشت. :)

راستی، کلبه ها نت داره؟ 

rbahar91 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1000
|

کلبه 1 :  آب حس خوبی به آدم میده

کلبه 11 : آب حس خوبی به آدم میده

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

کلبه 2 :  من عاشق کلبه درختی هستم .. هم امن هست از لحاظ حمله حیوانات هم اینکه ارتفاع داره  و... خوبه صبح هم پاشی یه چند تا نرمش انجام بدی ... وای بعدش بیای بدوی ... وای .. بسه دیگه .. خخخ

کلبه 7 : بدک نیست داخلش ولی بیرونش رو خبر ندارم

ها تا یادم نرفته من کلبه 11 رو انتخاب نکردم چون نمیخوام خوراک کروکودیل و تمساح بشم ... فکرشو بکن موقع بلند شدن از خواب رو رفتن به بیرون ....... یه جیغ بلند بشنوی. .. البته مال خودت رو که نمیشنوی .. خخخ ( شوخی )

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

منم 2 و 7 رو دوست دارم.مخصوصن 2.محیط های سرسبز برام آرمش بخش هست.

nargesza کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10707
|

سلام

6 و 9

6 به خاطر ساختمانش و 9 هم به خاطر اینکه تو سبزه هست و کنار جوی آب هرچند خالی.

hooryeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 857
|

شماره2 دیدن همه چیز از بالا بسیار زیباست

شماره11 ارزویم است در کلبه ای روی اب دور از هیاهوی شهر ارامش را تجربه کنم

zaker7007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2796
|

کلبه 2:اونایی که شبا راه میرن براشون خوبه ضربه مغزی میشن

کلبه 7:آرامشش جلب توجه میکنه

aria2001 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 110
|

11 به خاطر اینکه اب اطراف ان نما رو زیبا کرده همچنین خود کلبه هم زیباست

nakhaiomid کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 565
|

کلبه 2و11

دوست دارم ازبالا جنگل را تماشا کنم بعدا بیایم روی پل کلبه 11 بنشینم وپاهایم را در اب فرو کنم وای که چه حال میده