سالاد اسپانیایی با سُس سبز

مواد لازم:
   برگ کاهوی خرد شده- 2 پیمانه
 لوبیای سفید پخته- یک ‌چهارم پیمانه
 کلم بروکلی خرد شده-یک‌ دوم پیمانه
 فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده- یک چهارم پیمانه
 پودر پنیر پارمیزان- 3قاشق سوپ خوری
 اسفناج تازه خرد شده -نصف پیمانه
 گوجه گیلاسی- یک ‌چهارم پیمانه
 مرغ پخته ریش ریش شده  - یک‌ چهارم پیمانه
 دانه انار- 2 قاشق سوپ خوری


مواد لازم سس:
 ماست-1 پیمانه
 اسفناج- 1 پیمانه
 شوید خشک- 1 قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل- به میزان لازم
 روغن زیتون- یک‌ چهارم پیمانه
 کلم بروکلی- یک‌ چهارم پیمانه
 پنیرصبحانه- 2 قاشق سوپ خوری
 آب لیموترش تازه- 2 عدد


 تهیه سس
  همه مواد سس را درون دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس برای خنک شدن در یخچال بگذارید.


تهیه سالاد
 ابتدا لوبیا سفید را بپزید و بگذارید خنک شود. برگ کاهو و اسفناج را خرد کنید، فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت خلالی باریک برش بزنید و همراه کلم بروکلی به مواد اضافه و مخلوط کنید.  
 مرغ را روی سالاد بریزید و گوجه‌های گیلاسی را نیز روی سالاد بگذارید. کمی از دانه‌های انار و پودر پنیر را روی سالاد بپاشید و سس سبز را کنار سالاد سرو کنید.