راسخون

برندگان قرعه کشی آذر ماه

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

راسخون مچاکریم :-)

کلا خیلی خوبه بعضی ها تو یکماه چهار چهارتا برنده میشند بعضی ها هم هرماه شرکت می کنند برنده نمیشند ،عجب عدالت متوازنی در راسخون موج می زنه ،راسخون مچاکریم یا تعداد محصولات را زیاد کنید یا حداقل باعث نشه یه نفر دوتا ویه نفر چهارتا چهارتا برنده بشه ،حداقل یه جوری باشد کسی هم که هرماه شرکت می کند وبرنده نمیشه هم برنده بشه .بازهم راسخون مچاکریم :-)

سلام

همانطورکه مستحضرید اسمش قرعه کشیه و شانس و اقبال حرف اول رو اینجا میزنه

و امید هست کسانی  هم که هنوز برنده نشده اند برنده شوند اونم دوتا دوتا.

mhzahraee کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2617
|

از قرعه کشی دی ماه چه خبر؟

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

کلا خیلی خوبه بعضی ها تو یکماه چهار چهارتا برنده میشند بعضی ها هم هرماه شرکت می کنند برنده نمیشند ،عجب عدالت متوازنی در راسخون موج می زنه ،راسخون مچاکریم یا تعداد محصولات را زیاد کنید یا حداقل باعث نشه یه نفر دوتا ویه نفر چهارتا چهارتا برنده بشه ،حداقل یه جوری باشد کسی هم که هرماه شرکت می کند وبرنده نمیشه هم برنده بشه .بازهم راسخون مچاکریم :-)

سلام 

هرکس میخواهد نقد کند شما تندروها نقد نکنید شما بیسواطها نقد نکنید اصلا راسخون عدالته خودش 

برید به..... بد فکر نکنید هر چی خاستید بزارید جاش

....مچاکریم نه دلبندم ......مچکریم

خوب عزیز دل‌برادر تو هم شانست ته کشبده مثل من چرا دلگیری ....

باید دوستان خوشانس یه کلاس اموزش شانس‌برامون بزارند

خخخخخخخخ

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

سلام 

هرکس میخواهد نقد کند شما تندروها نقد نکنید شما بیسواطها نقد نکنید اصلا راسخون عدالته خودش 

برید به..... بد فکر نکنید هر چی خاستید بزارید جاش

....مچاکریم نه دلبندم ......مچکریم

خوب عزیز دل‌برادر تو هم شانست ته کشبده مثل من چرا دلگیری ....

باید دوستان خوشانس یه کلاس اموزش شانس‌برامون بزارند

خخخخخخخخ

من از بس تند تند تایپ می کنم غلط می نویسم اینجا هم معلم ایمانی اومد غلط ام را اصلاح کرد

راسخون بازهم از عدالتی که داریم مچکریم