برندگان قرعه کشی آذر ماه
امروز بدستم رسید. ممنون
فقط دو نکته:
1- یک SD Card فسقلی در یک کارتن اندازه کارتن خرماهای خشت بسته بندی شده بود. با خانواده دور هم بازش کردیم و خندیدیم! توی یک پاکت کوچیک هم جا می شد. پاکتهای پستی هم که دیگه همه ضربه گیر دارند.
2- با رم ریدر به یو اس بی کامپیوتر وصلش کردم باز نشد. (شاید نتیجه ی پاس نداشتن فارسی باشه!)
سلام بایستی تشکرکنیدازرتشکرکنیدازراسخون که محکم کاری میکنه میکرواس دیروبزاردیروبزارتودوربین دیجیتال.
امروز بدستم رسید. ممنون
فقط دو نکته:
1- یک SD Card فسقلی در یک کارتن اندازه کارتن خرماهای خشت بسته بندی شده بود. با خانواده دور هم بازش کردیم و خندیدیم! توی یک پاکت کوچیک هم جا می شد. پاکتهای پستی هم که دیگه همه ضربه گیر دارند.
2- با رم ریدر به یو اس بی کامپیوتر وصلش کردم باز نشد. (شاید نتیجه ی پاس نداشتن فارسی باشه!)
سلام بایستی تشکرکنیدازرتشکرکنیدازراسخون که محکم کاری میکنه میکرواس دیروبزاردیروبزارتودوربین دیجیتال.
بنده که اولش تشکر کردم.
خودش بسته بندی محکمی داره. همون پاکت حبابدار پستی کاملا حفاظتش می کنه حتی زیر ضربهء دستگاه مهرزن پست.
بیشتر بخاطر خود راسخون گفتم که هزینه ی اضافی نکنند.
ممنون از توجه و نظر شما
کی ارسال میشن جوایز؟
کی ارسال میشن جوایز؟
سلام
جوایز رو ما روز پنجشنبه گذشته ارسال کردیم
ان شالله به دستتان خواهد رسید
اگر هم مایلید در صندوق پیام برای شما کد مرسوله را ارسال میکنم تا از طریق پست از وضعیت مرسوله خود با خبر شوید.
با سپاس
نه/ رسید جایزه /چرا این ماه همش کتابه!
نه/ رسید جایزه /چرا این ماه همش کتابه!
سلام
کتاب هم که خوبه سرانه مطالعه تو کشور ما زیر صفره
این ماه حداقل یه تنوعی هم حاصل شده باشه
سلام و عرض ادب
خواستم یه تشکر ویژه ای کنم از مسولین راسخون بخصوص اون مسولانی که همیشه به مسابقات و قرعه کشی ها توجه ویژه ای داشتند و دارند و خواهند داشت.
من تا الان همه چیزم پشت کامپیوتر بود :)) درس و کار و ... فقط برا یه سریال پا میشدم میرفتم پیش خونواده. خدا رو شکر با رسیدن آنتن تلویزیون، دیگه خوشی هام تکمیل شده. هر وقت کارام زیاد باشه دیگه نمیرم یه ساعت بشینم بگم تو رو خدا بزنید من سریال قهرمان رو نگا کنم. بچه های بالای خونه هم بگن نه ممکن نیست با وجود پخش سریال کیمیا بزاریم تو سریال دیگه ای نگا کنی:))
اینم از این :))
باسلام
جوایزمن هم امروزبدستم رسیدراستی کاربامونوپادبلوتوث دارچگونه است؟
باسلام
جوایزمن هم امروزبدستم رسیدراستی کاربامونوپادبلوتوث دارچگونه است؟
سلام
شما میتونید از قسمت فروشگاه سوال خود را بپرسید
راسخون مچاکریم :-)
کلا خیلی خوبه بعضی ها تو یکماه چهار چهارتا برنده میشند بعضی ها هم هرماه شرکت می کنند برنده نمیشند ،عجب عدالت متوازنی در راسخون موج می زنه ،راسخون مچاکریم یا تعداد محصولات را زیاد کنید یا حداقل باعث نشه یه نفر دوتا ویه نفر چهارتا چهارتا برنده بشه ،حداقل یه جوری باشد کسی هم که هرماه شرکت می کند وبرنده نمیشه هم برنده بشه .بازهم راسخون مچاکریم :-)
برای ما که برنده نشدن عادت شده و فقط میایم به بقیه تبریک میگیم
سلام - بهت میاد خیلی ناامیدی،ان شاء الله در ماه های آتی قسمت شما باشد.
بزرگترین بلا ناامیدی است -. درخدمتم
موفق و موید باشید
سلام - بهت میاد خیلی ناامیدی،ان شاء الله در ماه های آتی قسمت شما باشد.
بزرگترین بلا ناامیدی است -. درخدمتم
موفق و موید باشید
سلام
نه اتفاقا.فقط گفتم تا مسئول محترم بشنوند و چاره بیاندیشند ،آخه درددل بقیه دوستان بود
تا خدا هست امید هم هست
راسخون مچاکریم :-)
کلا خیلی خوبه بعضی ها تو یکماه چهار چهارتا برنده میشند بعضی ها هم هرماه شرکت می کنند برنده نمیشند ،عجب عدالت متوازنی در راسخون موج می زنه ،راسخون مچاکریم یا تعداد محصولات را زیاد کنید یا حداقل باعث نشه یه نفر دوتا ویه نفر چهارتا چهارتا برنده بشه ،حداقل یه جوری باشد کسی هم که هرماه شرکت می کند وبرنده نمیشه هم برنده بشه .بازهم راسخون مچاکریم :-)
حالایه بار۲*۲برنده شدم چقدرمیگین،خخخ
سیستم قرعه کشیه شانس نداریدبقیه چه کنند؟