راسخون

شما کاربران پیشنهاد دهید!!! (نظر سنجی )

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

با سلام خدمت وبلاگ نویسان محترم

تالار وبلاگ نویسی تصمیم بر این دارد تا با پیشنهادات شما برنامه های جدیدی را برای زمستان راسخون بلاگ وتالار وبلاگ نویسی آن رقم بزنیم .لذا خواهشمندیم پیشنهادی دارید برای برنامه ها اینجا برای ما بنویسید تا با مشورت از روابط عمومی راسخون ایندفعه پیشنهادات شما را اجرا کنیم .

با سپاس

برنامه های  قبلی تالار 

-مصاحبه با کاربران وبلاگ نویس 

-تولید محتوا برای کتابچه هایب آموزشی 

-تولید محتوا برای مجله راسخون بلاگ

-نقد وبرسی وبلاگ (ذره بین وبلاگ )

-باشگاه وبلاگ نویسان راسخون بلاگ

-نشست های تخصصی وبلاگ نویسان 

-ذکر وبلاگ از شما بیان معایب ومحاسن از ما

-برگزاری صندلی داغ وبلاگ نویسان

-مشاوره تخصصی شورای عالی راسخون بلاگ

-کارگاه های آموزشی 

-

به کلیه شرکت کنندگان در این نظر سنجی امتیاز اهدا خواهد شد

با تشکر

پی نوشت :کاربران عزیز چه وبلاگ نویس وچه عزیزانی که وبلاگ نویس نیستند نظرات خود را با زدن نقل قول به این پست :درباره برنامه های قبلی تالار اظهار نظر کنند 

shirdel2 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5535
|

بنام خدا

با سلام

ضمن تشکر از فعالیت خوب گروه وبلاگ نویسی ، با عنایت به مناسبتهای خاص در سه ماه زمستان پیشنهاد می کنم:

در دیماه وبلاگی برای روز ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)

در بهمن ماه وبلاگی برای دهه مبارکه فجر

و در اسفند ماه وبلاگی برای شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س)

برای مسابقه طراحی و برگزار نمائید.ضمنا با تمامی تلاشی و زحمتی که مسئولین محترم وبلاگ نویسی داشته اند ف پیشنهاد می کنم در صورت امکان طرح های متنوع تری برای بخش وبلاگ ها که دارای امکانات مناسبی باشد تهیه نمائید.

با تشکر و احترام

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام خدمت برادران بزرگوار

اول جا داره از مسئول وبلاگ کمال تشکر و قدردانی رو داشته باشم .. با سوالهایی که تو جریان وبلاگ نویسی از بزرگواران دارم خودم خسته میشم چه برسه ایشان ...

ممنونم فدایی داری داداش ..خخخ

داداش حسین شما هم همین طور ..

پیشنهادات

1-  میتونید به مناسبت های مختلف که در جریان هستند مسابقه وبلاگ نویسی برگزار کنید ..البته نباید فاصله زمانی نزدیک به هم داشته باشند چون زیاد نمیشه رسیدگی کرد البته من اینطور هستم شاید سایر دوستان نظر دیگه داشته باشن

2- بازه زمانی مسابقه تعیین بشه و سعی بشه که دقیق به اون زمان بندی عمل بشه تا  وبلاگ نویسان با نظم بیشتری به کارشون بپردازند و وکار وبلاگ خوشون رو به دلیل نبودن بازه رمانی به زمان دیگه موکول نکنند .

3- همه جا گفتم باز هم میگم .. هدیه و جایزه هم نقش مهمی داره درسته شاید برای بعضی ها عنوان وبلاگ و هدف و .... مهم باشه ولی حالا کم شاید این هدیه و جایزه  ها باعث بشه کسی که خلاقیت و مهارت وبلاگ نویسی خوبی داره بیاد و وبلاگ نویسی بکنه و رقابت و کیفیت وبلاگ نویسی به وجود بیاره

ali1560 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 458
|

ورزشی و ظهور ............!

polkhajo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 229
|

من پیشنهاد می کنم که  مسابقه وبلاگ نویسی فجر انقلاب با شکوه فراوان در این سایت برگزار گردد. 

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

برای دهه فجر حتماً مانند سال گذشته مسابقه وبلاگ نویسی فجر برگذار شود.

برای ایام فاطمیه مسابقه وبلاگ نویسی با موضوع  فاطمه زهراه (س) برگزار شود.

با تشکر.

masomezare4 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 3091
|

سلام فکر کنم برای مناسبتهای خاص مخصوصا اعیاد مسابقه وبلاگ نویسی حتما اجرا شود

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
ضمن سپاسگزاری از کاربران شرکت کننده در این نظر سنجی ،لطفا در نظر داشته باشید ،نظرسنجی در مورد اهداف وبرنامه های کاربردی وآموزشی وتشویقی تالار وبلاگ نویسی راسخون تدوین شده ،لطفا ،بنای پیشنهادات وایده های خود را منوط به تالار وبلاگ نویسی راسخون کنید چرا که لازمه ی پیشرفت واجرای هر برنامه ای برای راسخون بلاگ قطعا تالار وبلاگ نویسی راسخون هست چرا که عقیده های وبلاگ نویسان ومجمع آموزشی وپیشبرد اهداف راسخون بلاگ قطعا اول در تالار وبلاگ نویسی راسخون رقم می خورد ،پس لطف بفرمایید پیشنهاد خود را در جهت رشد تالار وبلاگ نویسی راسخون برای ما بنویسید . با سپاس واحترام
8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام و خسته نباشيد

به نظر من هم دهه فجر با عناوين شاد ميتونه اندوه  رو از دل كاربرها بشويد و محيطي شاد رو فراهم بياورد.

farashbandzare کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3535
|

1- برگزاری جشنواره وبلاگ نویسی

2- اهداء جوايز ماهانه

3- ايجاد  انجمن گفتگوی وبلاگ نویسان راسخون

4- ايجاد بخش مشاوره وبلاگ نويسي

5- تقسيم بندي وبلاگ هاي تشكيل شده در سايت راسخون

6- تخصيص يك بخش در صفحه اصلي راسخون و نمايش اتوران لوگوي  وبلاگ هاي برتر هفته

7- مسابقه وبلاگ نويسي ماهانه

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

سری دوم

یکی از مهمترین  عامل تشویق هم میتونه انتخاب مثلا یه وبلاگ که به تبع آن انتخاب یک وبلاگ نویسی میشه به طور منظم در وبلاگ نویسی ها شرکت کرده باشه حالا میتونه از طریق قرعه باشه یا روش دیگه

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

با سلام دوباره

میگن سلام سلامتی میاره ..خخ و خنده هم دل شاد پس سلامی با خنده تا دلی شاد و سلامت داشته باشین ..خخ

سری سوم

یه کاری هم که میشه کرد البته اول بهتره بگم پیشنهاده دیگه شاید بعضی ها ....

اینه که به برترین های هر دوره وبلاگ نویسی از طرف بخش وبلاگ نویسی راسخون یه لوح تقدیری یا تقدیر نامه ای صادر بشه به اسم خود کاربر با درج نام وبلاگ و مسابقه وبلاگنویسی و اون رو به صورت عکس به ایمیل هر کاربر بفرستن تا کابر در اختیار داشته باشه ... خیلی عالیه ...

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

با سلام

سری چهارم ..

باز سر حرف من سر جایزه و هدیه هستش ... من نمیدونم انسان تنوع طلب هست و جایزه بگیر ..خخخخخ می تونید یه طرح بن تخفیف هم برای برترین وبلاگ ها بدین حالا این می تونه بن تخفیف هر چیزی باشه ..خخ میدونم همه هم  میدونن که بن تخفیف ....هزار تومانی که نمیشه راسخون هم گناه داره ولی به طور مثال میشه بن تخفیف چند گیگ هدیه اینترنت باشه چون میزبانی سایت راسخون رو هم آسیا تک بر عهده داره میتونن این کار رو بکنن البته این شامل کسایی میشه که از اینترنت اسیا تک استفاده میکنن .. مثلا  1 گیگ یا 2 گیگ زیاد هم خرج واسه راسخون نداره هم یه چیز خوب هست هم استفاده میشه و هم به نظر من به درد بخور هست

8pooria کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5257
|

با سلام.فکر میکنم مصاحبه با کاربران وبلاگ نویس جالبه. ذکر تجربه هاشون.و توضیح درباره پیشرفتشون در وبلاگ نویسی.ممنون

arezooo کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 2286
|

نقدو بررسی وبلاگ یکی ا بهترین طرحهای اموزندتون بود.خیلی خوب میشه ادامه بدهید.