راسخون

هتل های ایران (کجا بمونیم ؟)

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل قصر اسکو با چشم اندازی زیبا در مرکز شهر ییلاقی وسرسبز وفرهنگ دوست اسکو قرار گرفته وروستای حیرت انگیز وتوریستی کندوان در این شهرستان واقع شده است.
فاصله آن تا اسکو 18 کیلومتر وفاصله اسکو تا تبریز 19 کیلومتر وتا ارومیه 80 کیلومتر می باشد
هتل قصر اسکو در شهری با فرهنگ ومهمان نواز وخوش آب وهوا واقع شده است واین هتل با غذا های متنوع وسنتی وانواع صنایع دستی چشمگیر وانواع محصولات کشاورزی محلی وبا سوغات مخصوص اسکو مقدم شما گردشگران ومیهمانان عزیز را با لبخند های خود پذیراست.
هتل قصر با سرویس 24 ساعته /مرکز تجاری / سرویس های اداری ،اطلاعات / مرکز خرید نیازهای شما را تامین می نماید.

 

 

 

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل سولماز میانه واقع در جاده ترانزیت با امکان دسترسی آسان به شهر میانه و شهرهای اطراف دارای 26 اتاق با امکاناتی ازقبیل سرویس بهداشتی – مجهز به تلویزیون و یخچال -ماهواره و تلفن سانترال .
رستوران و کافی شاپ هتل :دارای محیطی زیبا و آرام با ظرفیتی بیش از 100نفر – با غذاهای ایرانی – نوشیدنی گرم و سرد -انواع دسر و…
تالار هتل :با ظرفیتی بالغ بر 400نفر – اتاق عقد – رقص نور – سیستم صوتی -پارکینگ خصوصی 95 دستگاه می باشد .
آدرس: آذربايجان شرقي، ميانه، بلوار زينبيه، روبروي پارك انقلاب

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل دو ستاره سينا تبريز واقع در خیابان امام خمینی با كليه امكانات رفاهي آماده پذيرايي از شما ميهمانان گرامي مي باشد.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل سه ستاره آذربایجان در شهر تبریز خیابان شریعتی شمالی واقع شده است .
فاصله این هتل تافرودگاه حدود 20دقیقه با ماشین است .
هتل سه ستاره آذربایجان در مرکز تجاری شهر تبریز دسترسی شما را به مراکز سیاحتی و تجاری و تاریخی آسان می سازد.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل آپارتمان ارس جلفا واقع در خیابان ساحل جلفا باظرفیت 100مسافرو ایستگاه دوچرخه گردشگری در پارک کوهستان در شهریور 1391به بهره برداری رسیده است .
هتل آپارتمان ارس جلفا دارای 13 اتاق دو تخته ,22 اتاق سه تخته و 2 سوییت vip می باشد .
الف )سمت غرب جلفا : پارک کوهستان ,پل ضیاء الملک , کاروانسرای خواجه نظر , کلیسای چوپان ,کلیسای سنت اسپناتوس ,کلیسای ننه مریم و سد آراز (ارس )

ب)شهر جلفا : پل چوبی , بازار روسها ,مجتمع تجاری آراز , پل آهنی , حمام جلفا .

ج) سمت شرق جلفا : قلعه گاوور , آسیاب خرابه و آبشار آسیاب , کوه کیامکی ,کوه کمتال , امامزاده سید محمد آقا ,حمام کردشت , قلعه کردشت و روستای تاریخی اوشتیبین

آدرس : آذربایجان شرقی , جلفا ,میدان یادبود , به طرف کلیسا ,خیابان ساحل , هتل آپارتمان ارس

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل شرفخانه در آذربایجان شرقی بندر شرفخانه خیابان ساحل , شرفخانه واقع شده است .
تعداد اتاقهای این هتل 84باب می باشد .
این هتل دارای سه ستاره می باشد .

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

آدرس: خیابان راه آهن روبه روی بیمارستان بابک
روم سرویس, تاکسی سرویس, خشکشویی, پارکینگ, گشت تفریحی, صندوق امانات, لابی, پذیرش سفر کارت
توجه: رزرو در این هتل فقط به صورت حضوری پذیرفته می شود

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

بی شک هتل آپارتمان پدرام از بهترین و برجسته ترین گزینه های اقامتی در سرعین است که لبخند رضایت را بر لبان هر مسافری با هر نوع سلیقه ای می نشاند. هتلی نوساز که در مرکز شهر و در نزدیکی به مراکز آبدرمانی قرار گرفته است و با چشم اندازی خیره کننده از طبیعت و دامنه های سبلان هر بیننده ای را مسخ خواهد کرد. ساختمانی کاملا آکوستیک، لابی شیک و زیبا و محیطی صمیمی اقامتی لوکس و لبریز از آرامش را به شما هدیه می دهد. از امکانات کم نظیر هتل آپارتمان پدرام سفره خانه عربی است با وسعت دید 360 درجه در سالنی شیشه ای که پرده ای زیبا از سرعین را برایتان به نمایش می گذارد. سالن های ورزشی با دستگاه های مدرن و مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا، از بهترین امکانات یک هتل خوب است که در هتل آپارتمان پدرام پیدا می شود.

آدرس :اردبیل ، سرعین ، خیابان دارایی

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل آپارتمان آج در اسفند ماه 1385 در شهرستان رامسر به بهره برداری رسید. این هتل با در اختیار داشتن فضای مناسب دارای 10 سوئیت که شامل 5 سوئیت یک خوابه و 5 سوئیت دو خوابه با امکانات و تجهیزات کامل ، کولر اسپلیت ، تلویزیون 21 اینچ ، آشپزخانه با تمام وسایل مورد نیاز برای آشپزی ، کافی شاپ ، کافی نت ، پارکینگ و تالار عروسی آماده است تا بهترین فضای ممکن را برای آسایش و آرامش میهمانان خود در بالاترین سطح ایجاد نماید .

موقعیت جغرافیایی هتل آج :

هتل آج در زمینی به مساحت 1200 متر احداث شده است. فاصله تا دریای خزر 200 متر ، تا منطقه توریستی اربکله 5 کیلومتر ، فاصله تا قلعه مارکوه 2 کیلومتر ، تا جنگل دالخانی 20 کیلومتر ، فاصله تا ییلاق جواهر ده 32 کیلومتر ، تا فرودگاه 5 کیلومتر ، تا آبگرمهای معدنی 5 کیلومتر و فاصله تا تله کابین رامسر 7 کیلومتر می باشد. این هتل با داشتن لیدر مسلط به زبان انگلیسی آماده سرویس دهی به تورهای مختلف می باشد.

همچنین تالار آج دارای دو سایت مجزا ، سایت اول به ظرفیت 350 نفر و سایت دوم به ظرفیت 150 نفر ، جمعا به ظرفیت 500 نفر و اتاق عقد می باشد

امکانات تالار شامل :

1- سیستم نورپردازی

2- سیستم صوتی

3- سیستم خنک کننده

4- ظروف چینی و سیلور

این تالار آماده برگزاری جشنها و کنفرانسهای شما عزیزان می باشد.

آدرس: رامسر- دوراهي كتالم – روبروي ميدان بار وليعصر- شهرك چشمك سرا

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

نوع : هتل سه ستاره

آدرس : رامسر-کتالم-میانحاله-هتل آپارتمان آریا

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل زریوار در زمینی به مساحت24000متر مربع و با زیر ینای بالغ بر 3750 متر مربع در سال 1384افتتاح گردیده است.

رستوران و کافی شاپ های هتل زريوار مريوان

رستوران هتل زریوار در طبقه هفتم با چشم اندازی زیبا بر دریاچه زیوار وکوه های اطراف و همچنین مشرف بر باغ بزرگ هتل با گنجایش 130 نفر با انواع غذاهای ایرانی و محلی و در فصول بهار با ارائه سلف سرویس در خدمت مهمان های محترم خواهد بود.
امکانات هتل زريوار مريوان
عمومی: فروشگاه و غرفه , پاركينگ , تراس , آسانسور , نمازخانه , تلويزيون در لابي , صندوق امانات , لابي
غذا و نوشيدني: كافي شاپ , رستوران
جلسه و همايش: سالن همايش , سالن كنفرانس
مديا و ديجيتال: اينترنت در لابي , اينترنت در اتاق , شبكه پخش فيلم داخلي , امكان شارژ وسايل الكترونيكي در لابي
ديد(View) در برخي اتاق ها : نمای دشت , نمای دریاچه
مكالمه كاركنان: مسلط به زبان عربي
راحتي در لابي: مبل , محلي براي نشستن , ميز
خدمات: پذيرش 24 ساعته , لاندري , خشکشویی , خدمات بيدار باش , خدمات اتو , دستگاه واکس کفش , صبحانه در اتاق , اجاره ماشين , تبديل ارز , خدمات تور , فكس , اتاق VIP , اجاره ماشين با راننده , خدمات تهيه بليط , فتوكپي , خدمات ترانسفر پولي , خدمات راهنمای تور
اینترنت رایگان! در لابی و طبقات
پارکینگ رایگان! غیر مسقف با ظرفیت 30 ماشین

فاصله هتل زريوار مريوان با مراکز مهم و دسترسی ها
فاصله تا فرودگاه120 دقیقه با ماشین
فاصله تا سایر مراکزاين هتل حدود 10 دقيقه پياده تا درياچه زريوار فاصله دارد.

 

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

این هتل آپارتمان سه ستاره می باشد .

آدرس:تبریز-خیابان امام-بین سه راه فردوسی و سه راه طالقانی-روبروی مصلی

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل پارادایس کلیبر با بیش از 50 اتاق،سوئیت و آپارتمان مجلل، با چشم اندازی زیبا در بهترین نقطه شهر زیبای کلیبر، نگین سر سبز آذزبایجان، قرار گرفته است.هتل پارادایس در مساحت 4000 متر مربع و در 8 طبقه احداث شده و دارای امکانات ویژه از جمله:استخر، سونا،جکوزی، رستوران،تالار،کافی شاپ، آرایشگاه،آتلیه عکس عروس و داماد و… می باشد.

ساخت هتل پارادایس در سال 1393 به پایان رسیده است.هتل پارادایس هتل بین المللی و 5 ستاره بوده و دارای کلیه امکانات رفاهی برای مهمانان عزیز است.

هتل پارادایس با پرسنلی مجرب آماده پذیرایی از گردشگران و میهمانان محترم می باشد که این که این مکان را برای اقامت انتخاب می فرمایند.شایان ذکر است فاصله هتل بین المللی پارادایس از ابتدای منطقه آزاد(سد آراز یا ارس) 20 دقیقه با وسیله شخصی می باشد.

امکانات:

آسانسور استخر اینترنت

برق اضطراری پارکینگ تالار های چند منظوره

تاکسی سرویس تلفن جکوزی

رستوران سوئیت لابی

یخچال

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

هتل آنزا واقع در شهرستان کلیبر (آذربایجان شرقی) که از طریق تبریز-اهر-کلیبر قابل دسترسی است.

فاصله تا فرودگاه : 160كيلومتر

دلایل انتخاب : این هتل در مرکز شهر واقع شده است و نزدیک به قلعه ی بابک ؛ جنگلهای ارس باران ؛ جنگل آینالو است و نزدیک رود ارس که مرز ایران و آذربایجان است.

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
تاریخ عضویت : مهر 1392 

مجتمع رفاهي پتروشيمي تبريز در بهترين نقطه آب و هوايي شهر تبريز و در بلوار استاد شهريار و با امكانات دسترسي آسان به مناطق اصلي و فرودگاه و ايستگاه قطار و اتوبوس در زميني به مساحت 1/5 هكتار و در فضاي سبزي به مساحت سي هزار متر مربع واقع شده است و نوع ساخت هتل به طرح معماري آنزيم ( با فضاي بازمياني ) اجرا شده است و داراي امكانات اقامتي ، ورزشي ، تفريحي ، فرهنگي و آموزشي وپارکینگ وسیع جهت استفاده هم ميهمانان عزيز داخلي و مهمانان خارجي مي باشد و در شمالغرب كشور جزو امكانات بي بديل مي باشد .