راسخون

تجربه های مادرانه

Mitra964 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 36
|
مادرهای مهربان درهنگام رسیدگی به نوزاد ونگهداری ازکودک خود به تجربه های ارزشمندی دست پیدا میکنند که درهیچ کتابی نوشته نشده اما بسیار مفید وکارگشاست،این تاپیک ،محلی است برای بیان تجربه های شما مادرهای مهربان .تا دیگران نیز از این راهکارها برای نگهداری نوزاد وکودک خود استفاده کنند.
Mitra964 کاربر برنزی
|
|
من تجربه کردم ،برای درمان ادرار سوختگی پای نوزاد،استفاده از روغن نباتی بسیار مفید است،یعنی به جای استفاده از هرگونه پمادی،تنها پای کودک راباروغن نباتی چرب کنید،بعداز دویاسه باراستفاده کاملا بهبود می یابد
Mitra964 کاربر برنزی
|
|
من تجربه کردم هرگاه از دم کرده چای به لیمو استفاده میکنم،نوزاد شیرخوارم کمتر دچارنفخ ودل درد میشود وخواب ارام تری دارد
Mitra964 کاربر برنزی
|
|
تاکید میشود دم کرده چای به لیمورامستقیما به نوزاد ندهید بلکه مادری که به فرزندش شیر میدهد از ان بنوشد،چای به لیمو هم خاصیت ارام بخشی دارد وهم این که برای نفخ ودل درد مفیداست،وازطریق شیر روی نوزاد هم اثر میگذارد
Mitra964 کاربر برنزی
|
|
برای درمان اسهال نوزادبالای شش ماه میتوان دوقاشق نشاسته رادراب حل کرد وروی حرارت گرم کنید تامثل ماست بشود وهر سه ساعت یک قاشق کوچک به کودک بدهید
Mitra964 کاربر برنزی
|
|
همچنین برای درمان یبوست نوزاد هم میتوان از دم کرده جعفری،یا دم کرده خاکشیر ونبات ،استفاده کرد