🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶
🔺عمر چاتکیج دروازه بان سابق و ملی پوش ترکیه و باشگاه آنتالیا اسپور به اتهام همکاری با گروه های تروریستی و دست داشتن در کودتای نافرجام ترکیه بازداشت شد/ منبع:خبرنگاران جوان
🔺نماینده ولی فقیه در امورحج و زیارت در دیدار با رئیس بعثه ترکیه در مکه مکرمه: دشمنان نگران نشر دین جامع و کامل اسلام در دنیا هستند/منبع:ایرنا
🔺سرپرست مرکز معلولان نارمک: این آسایشگاه باداشتن 170 کودک معلول ذهنی و ایزوله، نیاز مداوم به مصرف گوشت دارد و مناسبت هایی مانند عید قربان فرصت مناسبی برای تامین این نیاز است/ ایرنا
🔺امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه:
🔹پاریس از توافق هستهای ایران حمایت میکند چراکه هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد/منبع:خبرنگاران جوان
🚨 وزارت حقوق بشر یمن: بیش از 11700 نفر از شهروندان یمنی بر اثر حملات هوایی عربستان و استفاده از سلاح های ممنوعه کشته شدند/منبع:مهر
🔺دونالد ترامپ با امضای دستوری، فرمان رئیس جمهور قبلی آمریکا مبنی بر ممنوعیت استفاده پلیس از تجهیزات نظامی سنگین برای سرکوب اعتراضات را لغو کرد/ خبرنگاران جوان
🔺 کریم بنزما، مهاجم مسلمان و فرانسوی رئال مادرید امروز به مکه مکرمه رسید تا فریضه حج تمتع را به جا آورد/منبع:دانا
🔺ولایتی: دانشگاه آزاد دانشجوی پزشکی خارجی می پذیرد/منبع:ایرنا
🔺ناتو: گروه های رزمی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در منطقه بالتیک و کشور لهستان اکنون بطور کامل به مرحله عملیاتی رسیده اند/منبع:ایرنا
🔺ترامپ در واکنش به آزمایش موشکی شب گذشته کره شمالی بار دیگر تهدید کرد که تمام گزینهها برای مقابله با برنامه موشکی پیونگیانگ روی میز است/yjc
🔺احتمال حمله اتمی کرهشمالی به کرهجنوبی
🔹كره شمالی در حال آماده کردن نیروهای ویژه خود برای انجام ماموریتهایی از سوی چتربازان انتحاری در سراسر مرز با کره جنوبی است/انتخاب
♦️ واکنش کیروش به عدم دعوت "شجاعی"
🔹سرمربی تیم فوتبال کشورمان در گفتوگو با رویترز:
🔹تصور کنید من (کارلوس کیروش) توضیح بدهم که چرا مسعود شجاعی اینجا نیست؟ من هیچ وقت درباره دعوت بازیکنها در رئال مادرید، اسپورتینگ یا تیم ملی پرتغال توضیح ندادم، چرا الان باید توضیح بدهم که مسعود شجاعی دعوت نشده است؟
🔹من مرد دنیا و صنعت فوتبال هستم. کار من این است که بازی را ببریم، از من نخواهید جوابهای سیاسی، مذهبی یا نژادی بدهم/الف
🔹 کی روش در مصاحبه با سایت یون هاپ کره جنوبی:
🔹از تیم بزرگ و هواداران کره جنوبی نمی ترسیم
🔹این دیدار تولد دوباره فوتبال آسیاست
🔹بازیکنانم در دیدارهای خانگی مقابل 100 هزار هوادار به میدان می روند و در کره فقط 60 هزار هوادار حضور دارد
🔹از فدراسیون فوتبال کره هم برای تسهیل شرایط تیم ملی ایران تشکر می کنم
🔹 رقابت های مقدماتی جام جهانی برای هواداران فوتبال در قاره آسیا بسیار سرگرم کننده است/yjc
🔹حمله با چاقو در ترمینال جنوب تهران
🔹مردی جوانی حوالی ساعت 16و 30 دقیقه امروز با استفاده از سلاح سرد (چاقو) و به دلایل نامشخص به سمت مسافران حاضر در پایانه جنوب تهران حمله و 3 مرد را مجروح کرد
🔹مجروحان توسط عوامل اورژانس به بیمارستان بهارلو منتقل شدند/yjc
🔶 تلگرام با بروزرسانی قوانین خود برای کلاینتهای غیررسمی، اعلام کرد که وجود امکاناتی که عملکردهای اصلی تلگرام را تحتتاثیر قرار دهند ممنوع است و امکاناتی مانند جلوگیری از حذف پیامهای محوشونده، یا دور زدن گزارش خوانده شدن پیامها (حالت روح) و ... مجاز نیستند/دنیای فناوری