🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶
🔺فرجالله رجبی نماینده شیراز و عضو فراکسیون امید مجلس بابت رفتار خود در زمان سلفی گرفتن با موگرینی عذرخواهی کرد/منبع:مهر
🔺گری لوئیس: از طرف سازمان ملل به رئیس جمهور حسن روحانی تبریک می گوییم
🔹سازمان ملل متحد آماده است تا همکاری بلندمدت خود را با دولت ایران گسترش دهد/منبع:ایرنا
🔻شورای امنیت کرهشمالی را تحریم کرد
🔹شورای امنیت سازمان ملل متحد با تصویب قطعنامهای تحریم جدیدی علیه کرهشمالی وضع کرد./منبع:ایسنا
🔻 انفجار در معدن زغال سنگ دیزین
🔹برخی منابع محلی اعلام کردند دقایقی قبل انفجار مهیبی در معدن ذغال سنگ روی داد و تاکنون یک کشته و یک زخمی از عمق معدن بیرون آوردهاند.
🔹کارگر کشته شده تبعه کشور افغانستان بود و کارگر دیگری که دچار سوختگی شدید شده است به بیمارستان سوانح و سوختگی شهید زارع ساری منتقل شد.
🔹گروههای امدادونجات هلال احمر شهرستان نور به منطقه اعزام شدند/منبع:دانشجو
🔺واکنش اینستاگرامی علی مطهری به بازی شجاعی و حاج صفی مقابل تیم اشغالگران فلسطین: قابل توجیه نیست، اما قول بدهند تکرار نمیکنند/ منبع:خبرآنلاین
🔺سلفی تحقیرآمیز نمایندگان اصلاح طلب مجلس با موگرینی صدای مشاور روحانی را هم درآورد!
🔹حسام الدین آشنا مشاور روحانی نوشت: مشکل سیاسی نیست، فرهنگی است. ای کاش با تک تک نمایندگان محترم حاضر در آن تصویر سلفی، مصاحبه ای عمیق گرفته شود/ منبع:دانشجو
🔹ثامن، مهر اقتصاد و کوثر ادغام میشوند /رئیس بانک مرکزی: موسسه ثامن و مهر اقتصاد هیچ مشکلی ندارند و در وضعیت خوبی به سر می برند
🔺روزنامه انگليسي اينديپندنت درباره مراسم تحليف رئيس جمهورنوشت:حضورمقامات بلندپايه بسياري ازکشورهادرتهران نشانه شکست تلاشهاي دولت ترامپ ومتحدانش براي منزوي کردن ايران است/ صدا و سیما
🔻خارجیها پیاز ایرانی را ۵ برابر ارزانتر از ایرانیها میخرند!
🔹طبق آخرین مشاهدات از بازار مصرف، قیمت پیاز هنوز به وضعیت تعادل نرسیده و هر کیلوگرم آن به طور متوسط ۳۵۰۰ تومان در سطح شهر عرضه میشود. این در حالی است که با وجود کاهش صادرات این محصول، قیمت هر کیلوگرم پیاز صادراتی بیش از پنج برابر ارزانتر از بازار داخلی است!/منبع:ایسنا
🔻 متهم قتل بنیتا: هرچه زودتر اعدام شوم، بهتر است.
🔹«12 سال است شیشه مصرف میکنم. آن روز برای تهیه مواد به مشیریه رفته بودم که ماشین را دیدم. وقتی آن را رها کردم، با خودم گفتم حتما یک نفر بچه را داخلش میبیند.»
🔹محمد 27 سال متهم ردیف اول پرونده می گوید:برای خرید روانگردان شیشه به مشیریه رفته بودیم که چشممان به ماشین روشن افتاد که کنار خیابان و در پنج متری خانه پارک شده بود. میخواستیم بقیه راه تا محل خرید مواد را پیاده نرویم برای همین تصمیم به سرقت گرفتیم.
🔹ماشین را جلوی یک ابزارفروشی گذاشتم. آنجا میوه ترهبار زیاد دارد. یک استخر هم آنجا هست. فکر میکردم حتما همانجا یک نفر بچه را میبیند و محال است کسی بچه را پیدا نکند.
🔹اصلا به عقلم نرسید شیشهها را پایین بیاورم.
🔹متهم ردیف دوم: تا بچه را دیدم گفتم او را با آژانس یا تاکسی به خانوادهاش برسان چون خیلی بیقرارند/منبع:الف
🔻 مترو فرودگاه امام خمینی (ره) فردا افتتاح میشود
🔹خط ۸ مترو پایتخت،حدفاصل ایستگاه نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب تا فرودگاه امام خمینی(ره)باحضورجمعی از مقامات شهری،کشوری ولشکری فردا به بهره برداری می رسد/منبع:مه
🔺نفر اول کنکور ریاضی: به کلاس کنکور نرفتم/ نفر اول کنکور تجربی:روزهای تعطیل 11 ساعت مطالعه مفید داشتم /منبع:خبرنگاران جوان
🚨تیراندازی درمنطقه کهریزک
🔹یک سرباز هم خدمتیهایش رابه گلوله بست
براساس نقل قول های موجودتعداد زیادی ازسربازان وهم خدمتیهای این فرد مجروح شده اند اما هنوز ازتعداد کشتهها خبری در دست نیست/منبع:مهر
🔺استفاده تبلیغاتی از طرح اسکناس ممنوع شد
بانک مرکزی چاپ و انتشار هرگونه برگه تبلیغاتی را که تداعی کننده طرح واقعی اسکناس و چک پول رایج کشور باشد، ممنوع اعلام کرد/منبع:فارس
🔻برخورد خودرو با بال هواپیما در فرودگاه اهواز و لغو پرواز
🔹برخورد خودرو ایرکاندیشن خدمات فرودگاهی با بال چپ یک هواپیما در فرودگاه اهواز باعث بروز خسارت و لغو پرواز این هواپیما شد. /صداوسیما