🔶🔷 اخبار کوتاه 🔷🔶
🔻وزیر امور خارجه در مصاحبه با سیانان گفت:
🔹[در مورد حمایت ترامپ از عربستان] میتوانم بگویم که این سیاست نادرست و اشتباهی است. میدانیم که تروریستها از کجا میآیند.
🔹میدانیم کسانی که به برجهای تجارت جهانی حمله کردند،هیچیک از آنها ایرانی نبودند.
🔹ایدئولوژیای که متاسفانه توسط همسایه ما، عربستان سعودی ترویج میشود، عامل گسترش افراطگرایی و تعصب کور است.
🔺سازمان تامین اجتماعی: مستمری بازنشستگان براساس 2 سال آخر بیمه پردازی تعیین شد/ انتخاب
🔺دربی اروپایی برای دومین بار لغو شد
🔹 مدیر روابط عمومی پرسپولیس: با توجه به جمعبندیهای انجام شده برگزاری بازی پرسپولیس و استقلال در آلمان منتفی شده است/تسنیم
🔺نتانیاهو اعلام کرد اسرائیل توافق روسیه و آمریکا برای آتشبس در جنوب سوریه را قبول ندارد، چراکه "این توافق، منجر به تقویت ایران میشود"./انتخاب
کارشناس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه دمای هوا امروز دوشنبه و طی دو روز آینده در بیشتر مناطق کشور افزایش ۲ درجهای خواهد داشت، گفت: این افزایش دما در استان خوزستان محسوستر خواهد بود.به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ،امین حسین نقشینه اظهار کرد: در اغلب نقاط کشور با تداوم استقرار واچرخند جنب حارهای ( این سیستم باعث میشود تا هوای گرم از ارتفاعات به سطح بیاید) آسمانی صاف و بدون پوشش ابر خواهیم داشت.
مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در مصاحبهای درباره اقدامات ضدایرانی سازمان منافقین گفت: آنها بین 50 تا 100 هزار دلار به اشخاص برای سخنرانی و ترویج پیامشان مبنی بر اقدام خشونت آمیز علیه نظام ایران و براندازی آن پرداخت میکنند. به گزارش فارس، گری سیک مشاور امنیتی ملی «جیمی کارتر» در گفت و گو با نشریه ایرانیست درخصوص روابط دولت ترامپ با ایران گفت: این روابط به طور اساسی بر مبنای این ایده شکل گرفت که "ایران یک دشمن" بوده و این نگرش ها تاکنون تغییر نکرده و دولتمردان آمریکا نیز مایل به همکاری با ایران نیستند. وی افزود: افراد زیادی در دولت (ترامپ) وجود دارند که مایل به تغییر نظام در ایران هستند و این بسیار خطرناک است.
وزیر خارجه استرالیا از اظهار نظر دونالد ترامپ، درباره ظاهر بریژیت ماکرون، همسر رئیس جمهور فرانسه انتقاد کرد.ترامپ، پیشتربا اشاره به ظاهر بانوی اول فرانسه دو مرتبه خطاب به او و ماکرون گفت:«بریژیت ظاهرفیزیکی خوبی دارد».بیشاپ،در واکنش به این سخنان گفت: برای من این سوال مطرح است که آیا وی (بریژیت ماکرون) نیز میتوانست چنین سخنی درباره ترامپ بگوید؟وزیر خارجه استرالیا تصریح کرد: من شگفتزده و گیج شدم. فکر میکنم خیلی جالب است که کسی چنین اظهاراتی را بیان کند.
دونالد ترامپ با انتشار پیامی در توییتر به اتهامات مطرح شده علیه پسرش مبنی بر دیدار با وکیل روس مرتبط با کرملین پیش از انتخابات ریاست جمهوری واکنش نشان داد. ترامپ در این پیام توییتری نوشت: هیلاری کلینتون میتواند پیش از مناظرهها به طور غیرقانونی سؤالات مناظرهها را به دست آورد، 33 هزار ایمیل را حذف کند اما پسر من از سوی رسانههای جعلی مورد اهانت قرار میگیرد.ترامپ بار دیگر نیز رسانههای آمریکایی را هدف حملات لفظی قرار داد.
در نخستین بازدید خبرنگاران رسانه های بین المللی از یک روستا در استان راخین در شمال میانمار، ابعاد تازهای از آزار و اذیت و بدرفتاری های نیروهای ارتش علیه مسلمانان روهینگیا فاش شده است. میانمار حدود یک میلیون مسلمان روهینگیا را مهاجران غیر قانونی می داند که از بنگلادش وارد این کشور شده اند و حاضر نیست به آنها شهروندی اعطا کند. تنها در جریان یک تیراندازی در یکی از روستاهای مسلمان نشین ، حداقل 10 نفر کشته شدند.
میلیونها نفر در ونزوئلا قراربود دیروزدر یک همهپرسی شرکت کنند که به دعوت مخالفان برگزار شده است.این همه پرسی در پاسخ به طرح مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا برگزار میشود. مادورو خواستار تشکیل مجمع ملی جدیدی برای بازنویسی قانون اساسی کشور شده است.مخالفان نگران آن هستند که این طرح تنها با هدف تحکیم قدرت رئیس جمهور ارائه شده باشد. ونزوئلای بحران زده از ماه آوریل تا کنون شاهد تظاهرات ضد دولتی به طور منظم بوده است.
نشریه انگلیسی «سان» با اشاره به سندی ، عنوان کرد که ترامپ به «ترزا می» گفته است: به تازگی اخبار من در آنجا (انگلیس) بهخوبی پوشش داده نمیشود.بر اساس این سند، می پاسخ داده است: "خب، شما که رسانههای انگلیسی را میشناسید"ترامپ گفته است: "من هنوز میخواهم به لندن سفر کنم، اما عجلهای ندارم. اگر بتوانی این مسئله را حل کنی، کارها خیلی راحتتر خواهد شد. زمانی سفر میکنم که بدانم پوشش خبری واستقبال بهتری خواهم داشت".
مهر - دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دریادداشتی نوشت: روزهای دفاع مقدس هیچکس مدعی فتح نبود و هیچ دولتمردی در حرکتهای انقلابی علیه دشمن، سهمی برای خود قائل نمیشد. همه خود را بدهکار میدانستند. محسن رضایی افزود: آن روزها هیچ کس مدعی فتح نبود، خرمشهر را خدا آزاد می کرد. وی نوشت : در آن روزها هیچ رزمنده ای سهمی از نمایش اقتدار نمی خواست و هیچ دولتمردی بنا نداشت در حرکت های انقلابی علیه دشمن سهمی برای خود قائل شود. همه خود را بدهکار مردم و انقلاب می دانستند.
واکنش انصاری به سوالی درباره مصادره اموال ایران
فارس - معاون حقوقی رئیس جمهور دراین باره که معاونت حقوقی ریاست جمهوری چه اقدامی در قبال حکم دادگاه کانادایی مبنی بر مصادره 1.7 میلیارد دلار اموال ایران انجام داده است گفت: دراین باره، باید با اطلاع دقیقتر صحبت کنیم.
ادعای نیویورک تایمز:ایران به دنبال ایجاد مسیری زمینی از تهران تا مدیترانه است
ایسنا - روزنامه نیویورکتایمز مدعی شد: ایران به دنبال ایجاد یک مسیر از تهران تا مدیترانه است.براساس ادعای این روزنامه، گروههای تحت حمایت ایران به سختی تلاش میکنند تا یک گذرگاه برای انتقال نیرو و تسلیحات به سوریه و لبنان ایجاد کنند.
سفیر عراق در تهران : همهپرسی کردستان عراق غیرقانونی است
تسنیم - سفیرعراق در تهران درباره طرح همهپرسی از سوی مسعود بارزانی، گفت: همهپرسی اقدامی غیرقانونی است و قانون اساسی عراق دائمی بوده و عراقیها از جمله کُردها به آن رأی دادهاند .راجح الموسوی افزود:عزیزان کُرد از اقدام غیرمسئولانه بپرهیزند.