✳️ چهره ها و خبر ها ✳️
نشستن روی کاناپه عیاری
جدیدترین فیلم کیانوش عیاری با عنوان «کاناپه» حدود دوماه دیگر کلید می خورد وبازی شهاب حسینی در این فیلم قطعی شده است. پیش تولید این فیلم 40 روز دیگر آغاز میشود و سایر بازیگران هنوز مشخص نشدهاند. "کاناپه" درامی است که زندگی دو خانواده از سطوح مختلف اقتصادی را به تصویر میکشد و در دل خود شرایط اقتصادی که در سال های اخیر طبقه متوسط را تحت تأثیر قرار داده است بررسی میکند.
سیمرغ زود هنگام
پریناز ایزدیار اظهار کرد: به نظرم سیمرغ دیر و زود دارد . اگرچه فکر می کنم روند کاری ام درست طی شد ولی شاید گرفتن سیمرغ برای من به خاطر بازی در فیلم «ابد و یک روز» زودبود. وی افزود:من ازدواج را دوست دارم چون در سیر تکامل زندگی بخش مهمی تشکیل خانواده و بچه دار شدن است. هر وقت ازدواج کنم به گونه ای برنامه ریزی می کنم که بتوانم به زندگی شخصی هم برسم.
آقای کمدین در بیمارستان
اکبر عبدی برای انجام عمل پیوند کلیه در بیمارستان بستری شد. وی چند روزی بود به خاطر ناراحتی کلیه و انجام عمل پیوند در بیمارستان بستری شده بود.عمل پیوند کلیه بر روی عبدی، روز گذشته با موفقیت انجام شد و در حال حاضر حال عمومی این بازیگر خوب است عبدی مدت ها از بیماری دیابت رنج میبرد و به همین دلیل کلیههای وی دچار نارسایی و مشکلاتی شده و نیازمند فوری پیوند کلیه بود.
سر هم بندی کردن کار
فقیهه سلطانی گفت : کم کار هستم ولی بیکار نیستم. در 8-9 سال اخیر سر هرکاری میرفتم خیلی عصبی میشدم. حس میکردم یک سری آدم آمدهاند که فقط کار را بگیرند و بروند. من میگویم یا کاری را انجام نمیدهم یا باید از انجام آن لذت ببرم. یک سری آدم هستند که گویا آمدهاند فقط کار را سرهم بندی کنند و بروند. من متخصص و تحصیلکرده این حرفه هستم و توقع دارم رفتار حرفهای ببینم.
نگارش «سراسر شب» برای تابستان
فرزاد موتمن این روزها مشغول نگارش فیلم نامه «سراسر شب» است و قصد دارد تابستان امسال این فیلم را جلوی دوربین ببرد. وی گفت: قصد دارم امسال فیلمی بسازم که فیلم نامهاش را خودم نوشتهام. امیدوارم بتوانم با پایان نگارش فیلم نامه «سراسر شب» آن را در تابستان امسال جلوی دوربین ببرم.جدید ترین فیلم موتمن «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» در جشنواره فجر سال گذشته به نمایش درآمد واکنون در گیر تدارک اکران آن است.
سرگرم بررسی پیشنهاد های بازیگری
نیکی کریمی که این روزها مقابل دوربین کمال تبریزی است اظهار امیدواری کرد سال آینده فیلم جدیدش را کلید بزند.این بازیگر و کارگردان گفت: همراه علی اصغری مشغول کار روی فیلم نامهای هستیم که اقتباسی از یکی از کارهای ادبیات ایران است.کریمی که مشغول بازی در سریال «سرزمین کهن» است، افزود: یکی، دو پیشنهاد بازیگری هم داشتهام که مشغول بررسی آنها هستم.
گلایه از وضعیت تئاتر
هدایت هاشمی که این روزها با «افسانه ببر» روی صحنه است گفت: تئاتر ایران این روزها وضعیت عجیبی دارد؛ تصمیمگیرندگان که میدانند بودجهای برای اداره تئاتر ندارند، هنرمندان را مقابل یکدیگر قرار داده و توپ مشکلات را به زمین آنان انداخته اند. وی با بیان این که هیچ بودجهای برای بخش فرهنگ و هنردر نظر گرفته نمیشود، گفت: برنامههای خوبی مانند نمایشهای محیطی تئاتر شهر که سودآور هم بود، از چرخه فعالیتها حذف شد.
بی اطلاع از سری دوم« شهرزاد»
فریبا متخصص بازیگر سریال «شهرزاد» میگوید: صداوسیما به خاطر مردم فعالیت میکند اگر میخواهد از سوی مردم حفظ شود باید آنها را راضی نگه دارد و خوراک خوب به مخاطبانش بدهد.وی درباره ادامهدار بودن سریال «شهرزاد» و لو رفتن پایان داستان این مجموعه توضیح داد: من به عنوان یک بازیگر هنوز هیچ اطلاعی از سری دوم «شهرزاد» ندارم.
رونمایی مشاهیر موسیقی از پرترههایشان
«دراکولا»دوباره راهی شورای پروانه نمایش شد
فیلم «دراکولا» که اخیرا به اداره ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی ارایه شده بود برای گرفتن پروانه نمایش با اصلاحاتی مواجه شد. کارگردان با قبول اصلاحات ارایه شده از سوی شورای پروانه نمایش، ظرف زمانی کوتاه اصلاحات را انجام داد و فیلم را برای بازبینی مجدد شورای پروانه نمایش به اداره کل ارزشیابی و نظارت سپرد.
ساخت سریال «پایتخت 5» در بابل
علیرضا خمسه جمعه شب در ششمین جشنواره ملی بهار نارنج بابل با اشاره به این که بابل مهد فرهنگ و موسیقی کشور است گفت:بابل در آثار سینمایی و تلویزیونی مورد توجه برنامه سازان قرار نگرفته است. وی با انتقاد از این بی توجهی از ساخت سریال پایتخت 5 در بابل خبر داد .
«نهنگ عنبر۲» سرانجام پروانه ساخت گرفت
سامان مقدم پروانه ساخت فیلمنامه «نهنگ عنبر ۲( سلکشن رویا)» راگرفت. سال گذشته قسمت اول «نهنگ عنبر» به نمایش درآمد و از فیلمهای پرفروش بود. سازندگان این اثر قصد دارند بخش دوم این فیلم را به سرعت ساخته و آماده کنند و به اکران سال 95 برسانند.
اختلاف رابعه اسکویی با شبکه جم
رابعه اسکویی بازیگرایرانی مهاجرت کرده به شبکه جم با مدیران این شبکه اختلافات جدی پیدا کرده و تصمیماتی مبنی بر جدایی از این شبکه گرفته است. به گزارش سینما ژورنال وی اخیرا در فیلمی به نام «پیادهروهای خالی » در نقش یک مادر عراقی که حرف نمیزند، با دانیال احمدی، چکامه چمنماه و … همبازی شده است.
منع حضور نوازندگان زن در کنسرت ناظری
زنان عضو ارکستر حافظ ناظری اجازه حضور در کنسرت اصفهان را پیدا نکردند. دور سوم تور کنسرت «ناگفته» اثر حافظ ناظری 30 و 31 اردیبهشتماه از شهر اصفهان شروع میشود. با وجود تلاشهایی که انجام شدبانوان نوازنده ای که عضو ارکستر بودند اجازه حضور روی صحنه را نیافتند.
رامبد جوان تکذیب کرد
رامبد جوان در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد :« هیچ حساب کاربری در شبکه اجتماعی توئیتر ندارم ». در چند روز اخیر خبرهایی به نقل از جوان در شبکههای اجتماعی منتشر شد که از واکنش وی به سخنان آیت ا... احمد خاتمی - امام جمعه تهران - در توئیتر حکایت داشت.
نقد فراستی به رییس جمهور
فراستی در برنامه «هفت» گفت: فیلمی از رئیس جمهورمان دیدم که با خودروی آخرین مدل ژاپنی سیاه وارد سالن یک کارخانه و جمع کارگران می شود و از درون خودروبه سوی کارگران دست دراز می کند.فیلم مرا متعجب کرد. اگر رئیس جمهور عزیزمان این نقد را بپذیرد که این رفتار واقعا اشتباه بوده و از دست شان در رفته، خیلی خوب است و اگر بی اعتنایی کند و نپذیرد که باخودروی آخرین مدل ژاپنی سیاه و کمی ترسناک نمی شود پیش کارگران، رفت نشان می دهد نقدپذیر نیست.
پروانه نمایش برای «ایستاده در غبار»
فیلم «ایستاده در غبار» به کارگردانی محمدحسین مهدویان که سیمرغ بهترین فیلم سی و چهارمین جشنواره فجر را از آن خود کرد پروانه نمایش گرفت و یکی از گزینههای اکران عید فطر است .این فیلم قرار بود از اول اردیبهشتماه اکران خود را آغاز کند اما برخی مشکلات مانع نمایش آن شد. «ایستاده در غبار» با مدت زمان 97 دقیقه گوشه هایی از زندگی جاوید الاثر احمد متوسلیان را روایت می کند.
اکبر عبدی در قرنطینه بیمارستان
اکبر عبدی که به تازگی تحت عمل جراحی پیوند کلیه قرار گرفته حال عمومی خوبی دارد، اما به مدت چهار ماه ممنوع الملاقات است. مسعود ده نمکی گفت: بنا بر آخرین خبر می دانم حال اکبر عبدی خوب است اما به دلیل وضعیت فعلی اش در بخش قرنطینه بیمارستان به سر می برد.
بیکاری پیامد حذف تله فیلم
نیما شاهرخ شاهی گفت: سال گذشته شرایط خوبی داشتم و پر کار بودم اما بسیاری از دوستانم فقط یکی دو فیلم داشتند.وی افزود:حذف تله فیلم شرایط را برای بازیگران سخت کرده است، چرا شرایط تولیدات تلویزیونی باید به سمتی برود که ۳۰ بازیگر خانم مجبور شوند نامه اعتراضی بنویسند؟ حذف تله فیلم از تولیدات رسانه ملی خیلی هارابیکار کرد و اگر روند به همین شکل پیش برود بازیگران شرایط سخت تری را تجربه می کنند.
روزهای بی قراری درکهریزک
الهام حمیدی برای بازی درسریال «روزهای بی قراری» به کارگردانی کاظم معصومی در آسایشگاه خیریه کهریزک جلوی دوربین رفت.این سریال ملودرام دربستری ملودرام به قصهای در باره حفظ و تحکیم خانواده میپردازد .الهام حمیدی به همراه دیگر بازیگران این سریال از جمله پژمان بازغی، کامران تفتی، بهنوش بختیاری و ابوالفضل پورعرب از بخشهای مختلف آسایشگاه کهریزک بازدید و لوح سفید کهریزک را امضا کرد.
سوار بر چرخ و فلک
لیلا اوتادی در اپیزود دوم سریال «چرخ و فلک» به کارگردانی بهرام عظیم پور ایفای نقش می کند. درخلاصه داستان «بیتا» جدیدترین اپیزود سریال مناسبتی «چرخ و فلک» آمده است: بیتا به طور اتفاقی با پسر نوجوان کارتن خوابی آشنا می شود و سعی می کند به او کمک کند اما در همین حین پسرک خودروی گران قیمت بیتا را به سرقت می برد و...
کشیک قلب بیمارستان
مصطفی کیایی درمینی سریال «کشیک قلب» به کارگردانی حسین مهکام مقابل دوربین رفت.این مینی سریال که نخستین تجربه تلویزیونی مهکام محسوب می شوددر۵ قسمت برای پخش در شب های قدر تهیه و تولید می شود. در خلاصه داستان «کشیک قلب» که پیش از این با نام موقت «یوسف» مطرح شده بود، آمده است: یک پزشک جوان در بیمارستان و در شب ۱۹ ماه مبارک رمضان با یک بیمار عجیب مواجه می شود.
عذر خواهی فرزاد حسنی ازمردم
فرزاد حسنی مجری برنامه« اکسیر» به خاطر توهین به یکی از شرکت کنندگان از مردم عذرخواهی کرد. وی گفت: برای من حساب مردم ایران با حساب چند کاربر بینام و نشان و هدایتشده طبق یک برنامه، جداست. در مورد مسائل شخصیام سکوت کردم اما این جا پای مردم در میان است. همه کسانی را که ناآگاهانه وارد این حیطه شدند، حلال میکنم اما از کسانی که از قصد دروغ گفتند و جو ایجاد کردند نمیگذرم و حساب ما سر پل صراط خواهد بود .
دستفروشی در مترو
نوروزی فر بازیگر سینما و تلویزیون گفت: یکی از آقایانی که زمانی در سینما جزو بچه های صحنه بود، از 40 نفر از بچههای سینمایی کلاهبرداری کرد. از من هم ملکی به ارزش 3 میلیارد تومان برد. مینا نوروزی فر گفت: ماه هاست که مشغول خانه داری هستم و از کارهای تئاتری و تلویزیونی هیچ خبری نیست. همین می شود که 30نفر از بانوان سینما که بیکار شده اند نامه می نویسند. من هم به دنبال این هستم که از مترو اجازه بگیرم و بروم داخل یکی از واگن ها دستفروشی کنم.
حواشی زندگی خوانندگان مطرح
ساخت مجموعه موسیقایی«گپ» به کارگردانی سید یاسر فقیهی و سامان مقدم آغاز شد. محمد کلهر موسیقیدان و کارشناس این برنامه گفت:« این مجموعه برای نخستین بار در خصوص حواشی کار و زندگی خصوصی خوانندگان مطرح کشور در ۱۲ قسمت ساخته و تابستان ۹۵ عرضه میشود. تا به امروز قسمتهای زیادی از مجموعه موسیقایی «گپ» با حضور هنرمندان مشهورعرصه موسیقی ضبط شده و این ضبط تا ماههای آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد. مجموعه موسیقایی "گپ" برای رسانه خانگی تهیه و تولید میشود .»
محسن چاوشی: پیگیری قضایی می کنم
خواننده پاپ برای چندمین بار دچار یک سری حواشی موسیقایی قرار گرفت. دو شب گذشته یکی از سایتهای موسیقی قطعهای با نام "زمستون دنیا" را به اسم محسن چاوشی و یک خواننده تازهکار روی خروجی خود قرار داد و این آهنگ بهعنوان جدیدترین قطعه "آقای خاص" به سرعت در تمامی سایتها تکثیر شد. چاوشی با انتشار بیانیهای در شبکه اجتماعی خود ضمن تکذیب این قطعه گفت: قطعهای که با نام محسن چاوشی و همخوانی فرد دیگری منتشر شده است متعلق به محسن چاوشی نیست. این داستان را قضایی پیگیری میکنم.
شریفینیا تهیهکننده شد
پروانه ساخت مجدد برای فیلم سینمایی «حتی یک کلمه هم نگفت» به کارگردانی علی ژکان و تهیه کنندگی محمدرضا شریفینیا صادر شد.محمدرضا شریفینیا پیش از این سابقه تهیهکنندگی برنامه تلویزیونی داشته و همین امر موجب موافقت وزارت ارشاد برای تهیهکنندگی اثر سینمایی شده است.فیلم سینمایی «حتی یک کلمه هم نگفت» در راستای کارهای قبلی علیژکان در گونه اجتماعی است و نغمه ثمینی آن را نوشته است.
انتقاد جبلی به طراحی تقلیدی پوسترها
حمید جبلی با انتقاد از نبود المانهای ایرانی در طراحی پوستر گفت: متاسفانه گاهی در بخش پوستر شاهد هستیم طراحان به جای اینکه به سمت ایرانی بودن بروند و کارشان معرف نمایش ایرانی باشد، تقلید از کارهای اروپایی و آمریکایی است.اگر فیلمهای کیارستمی موفق هستند به این دلیل است که در ایران ساخته شدهاند و حال ایرانی دارند.
امسال فیلم بازی میکنم
امیرعلی نبویان می گوید امسال می خواهد فیلم بازی کند.او از زیاد دیده شدن میترسد به همین دلیل هم پیشنهادهای مجریگری روتین را قبول نمی کند. او می گوید:مهندسی برق خوانده ام ولی واقعیت این است که من بیشتر برای احترام به پدر و مادرم مهندسی خواندم، نه برای علاقه خودم و امسال احتمالا کمی برای دل خودم و برای تفنن بازی خواهم کرد، واقعیت این است که من ظرفیت های خودم را خیلی خوب می شناسم.
«دودکش 2» تمام شد
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «پادری» (دودکش 2) به کارگردانی محمد حسین لطیفی و تهیهکنندگی سید محمود رضوی به پایان رسید.سکانس پایانی این مجموعه یکشنبه شب، 19 اردیبهشت ماه در لوکیشن اصلی این مجموعه در خیابان وصال با حضور هومن برق نورد، امیر حسین رستمی، بهنام تشکر، سیما تیرانداز، نگار عابدی، مجید یاسر و ... به پایان رسید.
ساکن روستایی ناکجا آباد
مهدی هاشمی برای بازی در سریال«علی البدل» جدیدترین اثر سیروس مقدم درروستایی حوالی همدان جلوی دوربین خواهد رفت. این روستا در قصه سریال نامی ندارد و ناکجا آباد است. «علی البدل» که ماه رمضان از شبکه یک سیما پخش می شودقصه ای مردانه دارد و در خلاصه داستان آن آمده است: «من علی البدل هستم، فرعی، رزرو و جانشین عضو اصلی؛ حرف نزنم میگن مگه لالی.»
میهمان جشنواره «سانفورد» آمریکا
ساره بیات بافیلم «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی میهمان بخش مسابقه جشنواره «سانفورد» آمریکاخواهد شدکه از پنجم تا دهم خرداد در فلوریدا برگزار می شود. ساره بیات فروردین امسال به خاطر بازی در این فیلم جایزه معتبر بهترین بازیگر زن را از جشنواره کویینز نیویورک گرفت این فیلم داستان زندگی زنی است که گذشته نامتعارفش سایه بر زندگی عاشقانه اش انداخته است.
مسافرت به بازار کن
جمشید هاشم پور بافیلم «هاری» به کارگردانی امیراحمد انصاری مسافر بازار فیلم کن میشود.این فیلم به عنوان یکی از نمایندگان سینمای ایران در این بازار عرضه خواهد شد. بازار فیلم کن به عنوان مرکز مبادله آثار سینمایی به مدت ۱۱ روزدر فرانسه برگزار میشود. در خلاصه داستان فیلم«هاری» آمده است: «من خطر کردم که همه چی درست شه یا هیچی! هر کاری میکنم واسه خاطر بچه مونه...»
دچارشدن به یاس و ناامیدی
تهمینه میلانی کارگردان سینما در مراسمی با حضور فاطمه تندگویان (خواهر شهید تندگویان) و مدیر بنیاد نیکوکاری «رایحه» تقدیر شد. میلانی گفت: به دلیل شغلم از نزدیک با آسیبهای اجتماعی از جمله زنان و مردان معتاد و بچههای کار و دیگر اقشارآسیب پذیر جامعه روبه رو میشوم و همین موضوع قلبم را مالامال از غم میکند.