راسخون

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
شورجه سریال«حضرت موسی» را می سازد
شورجه با اشاره به ساخت مجموعه حضرت موسی (ع) گفت: به یقین شخص انتخابی برای نقش حضرت موسی (ع) از ستاره‌ها و اشخاص مطرح نبوده و یک فرد ناشناس را برای این نقش انتخاب خواهیم کرد.هنوز زمان شروع ساخت این مجموعه مشخص نشده است و در صورت عقد قرارداد و مشخص شدن بودجه کار ساخت آن آغاز می‌شود.

سعید راد به تلویزیون برگشت
فیلمبرداری مرحله سوم "سرزمین کهن" در حالی در دربند آغاز شده است که سعید راد در آن ایفای نقش خواهد کرد.آخرین تجربه بازیگری سعید راد در تلویزیون مجموعه "در چشم باد" بود که در آن در نقش رضاشاه ایفای نقش کرد.او سال گذشته دو فیلم "عشق و جنون" و "پایان خدمت" را روی پرده داشت که هر دو جزو آثار کم‌فروش سینماها بودند. اینک او درگیر فصل سوم سریال "سرزمین کهن" شده است و در این سریال نقشی متفاوت را ایفا خواهد کرد.

مهناز افشار به کانادا می رود
مهناز افشار بازیگر نمایش"دکلره" با ارسال تصویری در صفحه شخصی خود توضیحاتی را در این باره ارائه داد. مهناز افشار، سحر دولتشاهی، لیلی رشیدی و نوید محمدزاده بازیگران این نمایش هستند. نمایش "دکلره"که در تاریخ 23 آوریل 2016 در ریچموند هیل سنتر ساعت 7 عصر روی صحنه می‌رود، در ژانر مستند و قصه آن برگرفته از اتفاقی واقعی است.

حالم خوب است
یدا...صمدی کارگردان سینما و تلویزیون که در اسفند ماه دچار حمله قلبی شده بود درباره وضعیت جسمانی خود گفت: خداراشکر این روزها حالم خوب است و انرژی کافی برای آغاز فعالیت در حوزه سینما و تلویزیون دارم و منتظر هستم تا کار خوبی را انجام دهم و در حال حاضر مشغول مذاکره برای آغاز یک پروژه سینمایی و تلویزیونی هستم اما هنوز قطعی نشده است.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
افسانه بایگان مقابل دوربین «پریا»
اسماعیل عفیفه از ادامه‌ تصویربرداری مجموعه «پریا» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده خبر داد و برای پخش تلویزیونی این مجموعه اعلام آمادگی کرد.   «پریا» روایتگر قصه دختری به نام پریاست. قصه از زمان حال و از جایی آغاز می‌شود که این شخصیت پس از چند سال دوری از ایران به کشور بازمی‌گردد. لادن مستوفی، عمار تفتی، کمند امیرسلیمانی، رامتین خدا پناهی و هادی قمیشی  از دیگربازیگران این سریال هستند.

نظر شبنم قلی‌خانی درباره شب کوک
شبنم قلی‌خانی درباره‌ ارزیابی‌اش از برنامه‌های نوروزی تلویزیون با تأکید بر این که ویژه برنامه‌های سرگرم‌کننده تلویزیون جذاب بودند از برنامه «شب کوک» به عنوان یکی از برنامه‌های جالب تلویزیون یاد کرد.او همچنین گفت: شبکه نسیم در ایام عید موفق عمل کرد. شبنم قلی‌خانی که به مدت چهار سال از تلویزیون و سینما دور بوده است در «سرزمین کهن» نقش همسر وحید، شخصیتی که شهاب حسینی آن را ایفا می‌کند، بازی کرده است.

خبر ترانه علیدوستی از ادامه «شهرزاد»
 ترانه علیدوستی از مذاکرات اولیه برای ساخت ادامه سریال «شهرزاد» خبر داد.علیدوستی اعلام کرد که مذاکرات اولیه برای ساخت مرحله دوم این سریال انجام شده است.بازیگر «چهارشنبه‌سوری» با اعلام این خبر در توئیتر نوشت : « مذاکرات اولیه برای ساخت فاز دوم شهرزاد انجام شده. در یک ماه آینده که اجرایی‌تر بشه حتما خبرش رو دقیق‌تر اعلام می‌کنیم.» 

این تندیس ارزشمند
بختیاری اعتقاد دارد که انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیگر زن از سوی مردم ارزشمندترین جایزه دنیاست.این بازیگر که از سوی مخاطبان تلویزیون عنوان بهترین بازیگر زن سال را کسب کرده است در اینستاگرام نوشت : «تندیسی که از دست شما مردم عزیز به عنوان بهترین بازیگر زن سال گرفتم ارزشش برام از تمام جایزه های دنیا بیشتره. امسال با انرژی و قدرت بیشتری برای شما و برای خودم کارخواهم کرد...
khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
داوری بخش سینمای جشنواره جهانی فجر
دو سینماگر ایرانی و پنج سینماگر خارجی آثار بخش سینمای سعادت جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری می‌کنند. ناصر تقوایی در کنارمجید مجیدی ، زینب آتاکان، خوزه لوئیس گوئرین، ایوو فلت، ژوانگ ‌‌ژوانگ تیان و امانوئل پرووس که سینماگرانی از نقاط مختلف جهان هستند آثار حاضر در این بخش را داوری خواهند کرد.سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر از اول تا ششم اردیبهشت ماه ۹۵ به دبیری رضا میر کریمی برگزار می شود.

دوران عاشقی در دانشگاه یو سی ال ای
لیلا حاتمی  با فیلم «دوران عاشقی» جدیدترین اثر علیرضا رئیسیان  13اردیبهشت  میهمان سالن بزرگ آمفی تئاتر دانشگاه یو سی ال ای می شود و در جلسه نمایش  این فیلم حضور می یابد. دوران عاشقی پیش از این در جشنواره های مختلف جهانی از جمله جشنواره مونترال کانادا حضور داشته است.

یک نقش متفاوت در کارنامه بازیگری
فرهاد اصلانی یکی از متفاوت ترین نقش های کار نامه بازیگری اش را  درفیلم «یک روز به خصوص» جدید ترین ساخته همایون اسعدیان ایفا می کند و بازی درخشانی  در این فیلم ارائه کرده است. در خلاصه داستان  این فیلم  که پس از چهار سال دوری اسعدیان از سینما ساخته می شودآمده است: حامد باید برای عمل قلب خواهرش دست به یک انتخاب بزند، انتخابی که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار داده است.

بازی مقابل دوربین «پا دری »
سیما تیر انداز جلوی دوربین مجموعه تلویزیونی «پادری» (دودکش ۲) به کارگردانی محمد حسین لطیفی رفت.این سریال پس از خارج شدن از جدول پخش مجموعه‌های نوروزی تلویزیون، تصویربرداری آن در زمان تعطیلات نوروز ۹۵ متوقف شد در خلاصه داستان «پادری» آمده است : فیروز مشتاق در ایام نزدیک به نوروز به خاطر از دست نرفتن اعتبار قالیشویی و حفظ مشتریان سابق، سعی می کند با اجاره یک قالیشویی دیگر کارش را پی گیرد.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
45 شب درعمارت مسعودیه
سام قریبیان با نمایشی به کارگردانی محمدرضا اصلی روی صحنه می رود. این نمایش از اول اردیبهشت ماه در عمارت مسعودیه به صحنه می‌رود و حداقل 45 شب در این مکان تاریخی اجرا  می شود. نمایش«نگاهمان می‌کنند»  مضمونی اجتماعی دارد و به معضلات فرهنگی، شک و تردید، خیانت و لو رفتن فضای خصوصی افراد در روزگار معاصر می‌پردازد. مسعود کرامتی، فرشته صدر عرفایی،نازنین فراهانی و شیدا خلیق  دیگر بازیگران این نمایش هستند.

علاقه به ازدواج کاملا سنتی
طناز طباطبایی با اشاره به این که  گذشتن از سن ۳۰ سالگی باعث شده جدی تر به ازدواج فکر کند گفت: آرامتر شده ام و بیشتر به زندگی خانوادگی فکر می کنم.به گزارش سینما ژورنال وی افزود: این هم بخشی از غریزه است که دوست داری خانواده داشته باشی. بازیگر «مرهم» و «هیس... » خاطرنشان ساخت: ازدواج  کاملاسنتی را بیشتر می پسندم  و این را قبول ندارم که بروی بگردی دنبال شوهری که خوش تیپ و پولدار باشد.

بازی در دومین نهنگ عنبر
مهناز افشاردرقسمت دوم «نهنگ عنبر»  که «نهنگ عنبر: سلکشن رویا» نام دارد به عنوان بازیگر اصلی ایفای نقش خواهد کرد .  فیلم نامه  این اثررا سامان مقدم نگاشته و رضا عطاران و مهناز افشار به عنوان بازیگران اصلی در این پروژه حضور دارند . بخش عمده داستان قسمت دوم «نهنگ عنبر»نیز بر زن داستان با بازی مهناز افشارمتمرکز است.

گفت و گوی ژولیت و مجنون در تئاتر
عزت ا... مهرآوران قصد دارد نمایش «گفت وگوی ژولیت و مجنون» را بر صحنه تئاتر اجرا کند. وی گفت: این نمایش تلفیقی از «رومئو و ژولیت» ویلیام شکسپیر و «لیلی و مجنون» نظامی گنجوی است. مهرآوران افزود: این نمایش آمیخته‌ای از طنز و عاشقانه است و در زمان حال اتفاق می‌افتد. ۲ بازیگر این نمایش نه در زمان شکسپیر بازی می‌کنند و نه در زمان نظامی گنجوی.
khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
مهرجویی و6 فیلمنامه آماده ساخت
داریوش مهرجویی برای ساخت فیلم جدیدش با عنوان«سنتوری مرد پاییزی» همچنان در انتظار مشخص شدن یک سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده‌ مطمئن است تا در کنار اجرای دوباره نمایش «غرب واقعی»آن را جلوی دوربین ببرد.مهرجویی با بیان این که6فیلم نامه را آماده ساخت دارد افزود: طبق هماهنگی و مذاکراتی که سال گذشته انجام شد، قرار است نمایش «غرب واقعی» را با  بازی امین حیایی،‌ محمدرضا خلج،‌ جمال مرتضوی و جمیله فردین در خانه هنرمندان ایران به صحنه ببرم.

ریشه دواندن تردید در بستر خانواده
هدیه تهرانی پس از چند سال دوری از سینما  اردیبهشت  با «آآآآدت نمی‌کنیم»  ساخته ابراهیم ابراهیمیان  میهمان سینماهای کشور می شود. فیلم داستان یک استاد دانشگاه  را روایت می کند که به خاطر شک همسرش، مسیر تازه ای پیش روی خود می‌یابد، این شک در بستر خانواده ریشه می‌دواند و همه داشته‌های وی را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

فرو پاشی گروه آلما
فیلم سینمایی «آلما» با بازی شقایق فراهانی برای اخذ مجوز پروانه نمایش به ارشاد ارایه  شدو خرداد ماه اکران می شود.این فیلم به کارگردانی عباس مرادیان داستان مردی را روایت می کند که به خاطر عشقی نافرجام پس از 15 سال گروه آلما را ترک می کند و باعث فروپاشی گروه آلما می شود .

از فیلمم حمایت نکردند
 هومن سیدی کارگردان  فیلم«خشم و هیاهو»  که این روزها بر پرده سینما هاست اظهار کرد:واقعا از فیلم من حمایتی نشد. سیاست مدیران فیلم ساز را به سمتی سوق می‌دهد که فیلم سخیف و دلقکی و سیرک بسازی و مردم الکی بخندند .با این اوصاف یا سینما را کنار می‌گذارم یا به کارم ادامه می‌دهم بالاخره یک طرف پیروز میدان می‌شود. وی  افزود: مشغول نگارش فیلم نامه ای هستم  وبرای بازی هم فعلا تصمیم قطعی نگرفتم.
khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
بازی در یک فیلم ایرانی-انگلیسی
 بازی شهاب حسینی در فیلم ایرانی-انگلیسی «غلام» به کارگردانی میترا تبریزیان پایان یافت. فیلم «غلام» درباره یک راننده تاکسی رمزآلود است که گذشته‌اش زندگی او را تحت تاثیر قرار داده اما هیچ علاقه‌ای به صحبت درباره آن ندارد. شهاب حسینی در این فیلم در کنار بهروز به نژاد، ستاره سینمای قبل از انقلاب بازی کرده است. تبریزیان فیلم نامه «غلام» را بر اساس یکی از سوژه‌های خود درباره ایرانیان در تبعید نوشته کرده است.

بادونده زمین پس از ۶ سال
فیلم«دونده زمین» به کارگردانی کمال تبریزی و بازی سحر دولت شاهی پس از ۶ سال اردیبهشت ماه در گروه «هنر و تجربه» روی پرده می‌رود. این فیلم درباره یک هنرپیشه مشهور ژاپنی است که نذر کرده در ۶۰ سالگی دور دنیا را بدود. پس از یک سال و اندی آمریکا و اروپا را دویده و در ترکیه متوجه می شود به سرطان لنفاوی مبتلا است ولی با اراده استوار به راه خود ادامه می دهد.

فیلمی کنجکاوی  بر انگیز در جلوه‌گاه شرق
 مینا ساداتی با فیلم«هاری» ساخته امیراحمد انصاری در جشنواره جهانی فیلم فجر حضور دارد. این فیلم اثری اجتماعی است که زمان تولید کمتر درباره آن خبری منتشر شده است و این موضوع، کنجکاوی نسبت به این فیلم را بیشتر می‌کند.«هاری» کاملا با دیگر فیلم‌های ایرانی این دوره جشنواره جهانی فیلم فجر متفاوت است.   مجید واشقانی، اکبر معززی، میلاد کی مرام دیگر بازیگران  این فیلم  هستند.

نگران سخیف شدن سلیقه‌ها
میکائیل شهرستانی گفت:  این فریبکاری بزرگی است که عده‌ای را بدون تعلیم و آموزش کافی وارد عرصه بازیگری کنیم و این اتفاق در تئاتر در حال رخ دادن است. در این شرایط فقط می‌توانم بگویم برای سینما ،تئاتر و تلویزیون متاسفم که در بخش‌هایی به جایگاه لمپن‌ها تبدیل شده و  تماشاگران هم برای آنها سر و دست می‌شکنند. نگرانم این جریان آن قدر جدی شود که به آن عادت و به مرور سلیقه‌ها را سخیف کند.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
سردار ایرانی« ماه تی تی» میر باقری
فریبرز عرب نیا پس از مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» برای دومین‌بار با داوود میرباقری در «ماه تی تی» همکاری می‌کند.وی به تازگی به عنوان یکی از بازیگران اصلی مجموعه «ماه تی تی» انتخاب شده است و  در نقش«چمروش»  یک سردار ایرانی جلوی دوربین خواهد رفت. «ماه تی تی» فضای متفاوتی نسبت به کارهای قبلی میرباقری دارد، وی در این سریال به سراغ تاریخ چند هزار ساله ایران می رود که تلفیقی با فضای معاصر دارد.

اتفاق های جدید در سرزمین کهن
نیکی کریمی مشغول ایفای نقش در فاز سوم سریال «سرزمین کهن» کمال تبریزی  است که فیلم برداری آن در تجریش آغاز شده و برای پخش از شبکه سه سیما تولید می شود.به تازگی با کنار رفتن شهاب حسینی،  آرش مجیدی جایگزین وی شده و سعید راد  نیزبه جای فرهاد قائمیان به پروژه پیوسته است. «سرزمین کهن»  که به وقایع اجتماعی سیاسی در فاصله زمانی بین دهه ۲۰ تا ۵۰ می پردازد در ابتدای پخش متوقف شد.

حالم خیلی بد شد
پوران درخشنده با ابراز تأسف از شرایط ثریا حکمت در آخرین سال‌های زندگی‌اش یادآور شد: وی هیچ امکاناتی نداشت ودرست نیست در کشور مسلمان ما، یک خانم با آبروی هنرمند در چنین شرایطی زندگی کند  ونمونه‌های خانم حکمت کم نیستند. هنرمندانی که در سینمای این مملکت کار و برای خود جایگاهی تعریف کرده‌اند، باید از امکانات بیمه و مسکن برخوردار باشند.درخشنده افزود: درمراسم ختم خانم حکمت حالم خیلی بد شد  چون بیشتریک سری هنرور دیدم.

پیشنهادهای متفاوت و قطعی نشده
آتیلا پسیانی که مشغول بازی در نمایش «سوراخ» است گفت:  راه‌اندازی چندین سالن جدید در تئاتر خوشبختانه باعث شده این سالن‌ها به پاتوق جوانان تبدیل شود و آن ها به جای پرسه زدن‌های بی‌هدف در خیابان‌ها در مکان‌های هنری گرد هم آیند. وی افزود:  امیدوارم امسال نمایش  های«دیابولیک: رومئو وژولیت» ، «هر وقت جودی گارلند می‌خونه یه کمی می‌میره» و «وضعیت صفر» را به صحنه ببرم؛   امسال پیشنهادهای متفاوتی  در سینماداشته‌ام که هنوز هیچ کدام به قطعیت نرسیده است .

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
نقش اول جنجالی ترین کمدی ایران
رضا عطاران گزینه اصلی بازی در فیلم کمدی «جو گندمی» است  و صحبت های اولیه با وی انجام شده است.اصغرهاشمی پس از ۱۵ سال دوری از عرصه فیلم سازی  این فیلم را کارگردانی خواهد کرد. بنا به گفته پیمان عباسی  فیلم نامه نویس«جو گندمی»، این فیلم یکی از جنجالی ترین و متفاوت ترین آثار کمدی به لحاظ ساختار و محتوا در سینمای ایران  است که قصه یک خانواده معمولی ۴ نفره را بازگو می کند.

روایت یک چالش خانوادگی
رویا نونهالی که هم اکنون فیلم  «کفش هایم کو؟» کیومرث پور احمد با بازی وی در حال اکران است به زودی با فیلم «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی  میهمان سینماهای کشور می شود. ثقفی برای دریافت پروانه نمایش این اثر اقدام کرده‌ است .«هلن» روایتگر داستان دختری است که با خانواده اش دچار چالش هایی می شود. روشنک گرامی، پژمان بازغی، امین حیایی، ستاره پسیانی و مهرداد فلاحت گر دیگر بازیگران این فیلم هستند.

در حال مذاکره برای 3 فیلم
بازیگر فیلم «ابد و یک روز» با بیان این که بازی در نقش اول برایش مهم نیست، گفت: پس از دریافت سیمرغ اعتمادها بیشتر شده و پیشنهادهای خوبی داشتم .پریناز ایزدیار افزود: امسال برای بازی در 3 فیلم صحبت کرده ام که کارهای خوبی هستند . در حال مذاکره هستم و هنوز به نتیجه نرسیده ام سر کدام کار بروم. برای بازی در فیلم جدید کیمیایی هم پیشنهادی نداشتم ولی کارهای پیشنهاد شده، کارگردانان خوبی دارند.

گلایه از سخیف دانستن طنز
جواد عزتی با بیان این که وضعیت و سطح کمدی در سریال ها بهتر و جلوتر ازسینما است گفت: طنز و کمدی نیاز جامعه ماست اما نگاه نامناسب بعضی از همکاران باعث  نداشتن اعتماد به نفس بعضی از کمدین ها شده است. وی با انتقاد از سخیف دانستن طنزگفت: در حوزه کمدی فیلم های خوب، نویسنده ها و کمدین های زیادی داریم اما موضوع این است که یکدیگر را ندیده و کمتر یکدیگر را تشویق کرده ایم.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
فروش یادگاری‌ها به نفع کودکان بیمار
وسایل شخصی و یادگاری‌های عزت‌ا... انتظامی فردا ساعت 11 صبح در بیمارستان حضرت علی‌اصغر (ع)واقع در خیابان ظفر برای نخستین بار در ایران به نفع کودکان بیمار این بیمارستان به فروش همگانی و جمعی می‌رسد . همچنین در این مراسم با حضور سفیر نیکوکاری روشنک برکت از لوگوی شخصی وی رونمایی می‌شود انتظامی پیشاپیش از تمامی مردم عزیزی که با حضور گرمشان در کنار کودکان بیمار باعث دلگرمی خانواده‌هایشان می‌شوند قدردانی کرد.

مذاکره برای بازی در «سردبیر»
علی سرتیپی تهیه‌کننده سینما درخصوص ساخت فیلم «سردبیر» به کارگردانی مجید جوزانی گفت: پیش تولید این اثر حدود یکی دوهفته آینده آغاز خواهد شد. در مورد انتخاب بازیگر با چهره‌هایی چون مهناز افشار، فرهاد اصلانی و بهرام رادان مذاکراتی داشتیم اما حضور آنها هنوز قطعی نشده است. وی افزود: ساخت فیلمی مشترک با کشور آلمان به کارگردانی مصطفی کیایی را در دستور کار داریم. وی در مورد آخرین وضعیت  اکران«دراکولا»ی رضا عطاران بیان کرد: طی یکی دو هفته پیش رو پروانه نمایش این فیلم صادر می‌شود و در عید فطر اکران خواهیم کرد.

حکایت یک تاجربرنج سرشناس ایرانی
 لیلا اوتادی در مجموعه تلویزیونی «برادر» به کارگردانی جواد افشار ایفای نقش خواهد کرد.پس از قطعی شدن بازی حسین یاری گروه تولید با لیلا اوتادی قرارداد بستند تا بازیگران این مجموعه تلویزیونی که ماه رمضان روی آنتن می رود تکمیل شود. کامبیز دیرباز، حسن پورشیرازی، پوریا پورسرخ   و کاظم بلوچی دیگر بازیگران این سریال هستند که داستان  یکی از تاجران سرشناس برنج ایران  را روایت می کند که با تأکید بر حمایت از تولید ملی فعالیت می‌کند.

نقد تفکرات میشل فوکوبا رنج و سرمستی
جهانگیر الماسی که فیلم «رنج و سرمستی» را آماده اکران دارد گفت: این فیلم  رادر سال ۹۲ ساختم اما تاکنون تکلیف اکران آن مشخص نشده است. وی با اشاره به این که این فیلم در زمره سینمای داستانی قرار نمی‌گیرد، گفت:  در«رنج و سرمستی» به تفکرات فیلسوف مشهور فرانسوی در موضوع خشونت و قدرت پرداختم. در فیلم «رنج و سرمستی» حمایت کامل نیروی بین‌الملل از ارتش صدام حسین به تصویر کشیده شده است.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
مواجهه با یک بحران خانوادگی
محمد رضا فروتن تیر ماه با فیلم «مرداد» ساخته بهمن کامیار به سینماهای کشور می آید.فیلم در فضای رئال امروزی می گذرد و داستانی اجتماعی را دنبال می‌کند. محمدرضا فروتن و رعنا آزادی‌ور نقش زوجی را بازی می‌کنند که پس از گذران سال‌ها زندگی مشترک، با به وجود آمدن شرایطی خاص با بحران مواجه شده‌اند و در پی راهی برای برون رفت  هستند.  مهتاب کرامتی، بهنوش بختیاری و اندیشه فولادوند دیگر بازیگران این فیلم هستند.

نپذیرفتن نقش برای احترام به شأن بازیگری
ستاره اسکندری که پس از سه سال نوروز  با مجموعه «زعفرانی» در تلویزیون دیده شد درباره حضور کمرنگ خود در رسانه ملی گفت: طی این مدت به خاطر شأن و احترامی که برای بازیگری در این رسانه قائل هستم هیچ نقشی را نپذیرفتم.فیلم نامه های ضعیف، به هم ریختگی و حضور یک سری تهیه کننده تازه کار و کارنابلد که تلویزیون را به کمیت سوق داده بودند و هیچ تخصصی هم در این زمینه نداشتند مرا از این رسانه دور کرد .

ساخت مستنددرمورد شهدا
بهنوش بختیاری گفت: احساس می‌کنم چیزی به نام پیری وجود ندارد. از این همه کار حالم خوب می‌شود، واقعا برایم اعتیاد است و من این اعتیاد را دوست دارم. وی افزود: قصدم این است بیشتر به تئاتر فکر کنم. یک کتاب نوشتم و سعی می‌کنم این نوشتن ها را ادامه بدهم مستندسازی را هم می خواهم جدی تر بگیرم. سعی می‌کنم تحقیقاتم را شروع کنم تا درباره شهدا مستند بسازم چون من احترام زیادی برای شهدای سرزمینم قائلم.

خانه نشینی پیشکسوتان به خاطر نقش فروشی
حبیب دهقان نسب گفت: بی عدالتی در سینما و تلویزیون باعث بیکاری و خانه نشینی پیشکسوتان عرصه هنر شده است و متأسفانه مدیران و مسئولان هیچ تدبیری برای وضعیت موجود ندارند. یکی از مهمترین مواردی که طی سال های اخیر باعث بیکاری و خانه نشینی بخش اعظمی از هنرمندان و به ویژه پیشکسوتان شده «نقش فروشی» است.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|

کیانیان سفیر محیط زیست شد
رضا کیانیان سفیر محیط زیست پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم سبز شد.رضا کیانیان بازیگر سینما که پیش از این بارها در فعالیت‌های محیط زیستی شرکت داشته و به مشکلات حفاظت از محیط زیست ایران واکنش نشان داده است، به عنوان سفیر محیط زیست به جشنواره فیلم سبز پیوست.رضا کیانیان متولد سال ۱۳۳۰ در تهران، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون، نویسنده، طراح و عکاس، فارغ‌التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.

کارگاه آموزشی فرهادی و مجیدی

در بخش «دارالفنون» فرهادی، مجیدی، راعی، جیرانی، طائرپور، کلاری، موتمن، درخشنده، داوودنژاد ، اسعدیان و... در شش روز به هنرجویان «دارالفنون» از افغانستان، تاجیکستان، عراق، لبنان، فلسطین، سوریه، ترکیه، پاکستان و آذربایجان آموزش می‌دهند. برنامه‌های کارگاه‌های «دارالفنون» هر روز از ساعت ۹:۳۰ صبح آغاز می‌شود.

ابتلای آتنه فقیه‌نصیری به بیماری ام اس
فقیه نصیری می‌گوید که از زمان بازی در سریال شمعدونی به کارگردانی سروش صحت متوجه بیماری خود شد.این بازیگر با اشاره به بیماری خود گفت: مبتلا به‌ بیماری ام اس شده‌ام اما خوشبختانه این بیماری پیشرفته نیست و تحت درمان هستم.وی ادامه داد: هنگام بازی در مجموعه شمعدونی به کارگردانی سروش صحت متوجه بیماری‌ام اس شدم و مدت دو سال است که در حال مداوا هستم البته بیماری پیشرفته نیست.

پسر کیمیایی و ناظری در یک فیلم
«قاتل اهلی» کیمیایی روزهای خرداد کلید می خورد.  بخشی از فیلم به موسیقی می پردازد. به همین دلیل کیمیایی به جای انتخاب یک خواننده پاپ «حافظ ناظری» پسر «شهرام ناظری» را برای اجرای این نقش انتخاب کرد. یکی دیگر از نقش های اصلی فیلم قاتل اهلی را پولاد کیمیایی بازی می کند. حضور فرزند شهرام ناظری در کنار فرزند کیمیایی اتفاق مهم قاتل اهلی است.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
بی عقده ترین آدم زندگی
سام درخشانی  اظهار می کند:اگر بگویند در دنیا برای بازی با چه بازیگری راحت هستی اسم «کامبیز دیرباز» را می برم. ترکیب ما با هم یک ترکیب خوب است، وقتی من و کامبیز در کنار هم هستیم، ترکیب خوبی هستیم و همکاری با کامبیز برای من همیشه لذتبخش بوده و همواره همراه و کمک من بوده است. کامبیز یکی از بی عقده ترین و بامعرفت ترین آدم هایی است که من در زندگی می شناسم.

اصلا برایم مهم نیست
آتنه فقیه نصیری گفت: نمی‌دانم چرا خبر بیماری ام اس من این قدر بزرگ شد، در حالی که اصلا   برایم موضوع مهمی نیست . وی افزود: در حال حاضر اگر پیشنهاد کاری شود قبول نمی کنم چون آمپول هایی تزریق می کنم که 24 ساعت بیمار را دچار تب و لرز می کند تا آنجا که می دانم این بیماری بهبودی کامل ندارد و تنها کنترل می شود.برای تامین هزینه هایم  نیز از هیچ کسی کمک نمی خواهم.

تجربه کردن طنز ورزشی
 ریما رامین فر عید فطر با فیلم «زاپاس» ساخته برزو نیک‌نژاد میهمان سینماهای کشور می شود.این فیلم طنز داستان یک تیم فوتبال را روایت می کند  که به دسته دوم صعود می کند  و یکی از بازیکنان(جواد عزتی) در آخرین لحظات بازی دچار مصدومیت از ناحیه تاندون پا می شود و سلامتی اش به خطر می افتد. امیر جعفری، جواد عزتی ، الناز حبیبی ،احمد مهران فر و شبنم مقدمی  دیگر بازیگران «زاپاس» هستند.

بازیگر کافی‌شاپی نیستم
علیرام نورایی که پس از بازی در «قلاده های طلا» دچار حاشیه هایی شد گفت: بال و پر دادن به حاشیه ها فقط زندگی را سخت تر می کند. وی افزود: بیشتر آثاری در ژانرهای خاص به من پیشنهاد می شود. چون بازیگر کافی شاپی نیستم و  این قبیل نقش ها خیلی کم به من پیشنهاد می شود. کار سخت را بیشتر می پسندم تا این که در خانه بنشینم و دیالوگ های عاشقانه بگویم.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
حافظ ناظری پیشنهاد کیمیایی را رد کرد
حافظ ناظری که از سوی مسعود کیمیایی برای بازی در یک فیلم سینمایی دعوت شده بود، اعلام کرد که مشغله هایش اجازه همکاری در این پروژه را نمی دهد.حافظ ناظری در یادداشتی نوشته است:این اولین باری نیست که پیشنهاد بازی در یک فیلم سینمایی به من داده می شود. بی شک حضور در فیلم استاد مسعود کیمیایی برای هر فردی باعث افتخار است. امیدوارم این افتخار در زمانی بهتر نصیب من شود. دلیل سکوتم در این چند روز هم این بود که نمی خواستم به این حواشی دامن بزنم.

واکنش بهرام رادان به 2 فیلم
بهرام رادان پس از تماشای فیلم «اروند» با بیان این که فیلم خوبی بود به فیلم «ایستاده در غبار» اشاره کرد و گفت: وقتی این سینماگران وارد این حوزه (دفاع مقدس) می‌شوند، اتفاقات خوبی می‌افتد. وی گفت: برای بازی در  یک پروژه بین‌المللی باید ببینم چه پیش می‌آید! ضمن اینکه باید ببینیم از کجا می‌خواهند برای جشنواره‌ها شروع کنند.

ادامه قصه ها  با سوء تفاهم
پنجمین اپیزود سریال «در قصه ها زندگی می کنند» اول اردیبهشت در رستورانی در کن کلید خورد.در اولین جلسه تصویربرداری این سریال اپیزودیک امیرمحمد زند و شهرزاد کمال زاده مقابل دوربین بازی کردند. این اپیزود از سریال «در قصه ها زندگی می کنند» داستان زنی را روایت می کند که صاحب فرزند نمی شود و از طرفی دچار سوءتفاهماتی با همسر خود است.

امیرآقایی و دوستی ایران و افغانستان
همایون ارشادی و امیر آقایی برای «لینا»  نخستین تجربه کارگردانی فیلم بلند رامین رسولی جلوی دوربین رفتند. این فیلم از هفته گذشته با ایفای نقش حسیبا ابراهیمی به عنوان بازیگر اصلی کلید خورده بود.«لینا» داستانی را با رویکرد اصلی دوستی میان ملت ایران و ملت افغانستان روایت می‌کند. قرار است 90 درصد این فیلم سینمایی در تهران و بخش کوتاهی از آن در هلند فیلمبرداری شود.

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
پشت پرده زندگی یک سوپر استار
سعید آقاخانی در تدارک ساخت فیلم کمدی«سلفی» با محوریت حواشی زندگی یک بازیگر سینماست. این فیلم برخلاف ساخته قبلی این کارگردان، مضمونی کمدی دارد .   این فیلم داستان سوپر استاری را روایت می کند که به بهانه فیلم برداری،‌ خانواده اش را رها می کند و برای تفریح به بندرعباس می رود اما شک همسرش و تماس هایش‌ این بازیگر را مجبور می کند به تهران برگردد.

تجربه کردن  یک حس و حال معنوی
طناز طباطبایی در خصوص نقش آفرینی در فیلم «اروند» ساخته پوریا آذربایجانی   گفت: نقشم در این فیلم کوتاه است، اما دوست داشتم حس و حال خانواده شهدا را تجربه کنم.وی افزود:خانواده شهدا حق بزرگی به گردن ما دارند. وقتی به یاد می آورم جوان‌های جان برکف و شجاع از خانه و خانواده دل کندند و برای ما جنگیدند، منقلب می‌شوم. فکر کردم خود را جای آنها بگذارم تا درد عمیق خانواده شهدا را تا حدی تجربه کنم.

طلاق زیر سقف دودی
پوران درخشنده با اشاره به پروژه جدید خود بیان کرد: این هفته برای دریافت پروانه ساخت فیلمنامه «زیر سقف دودی» اقدام می‌کنم. این اثر به مسائل اجتماعی و بحث طلاق عاطفی اشاره می‌کند. برای این کار نزدیک به دو سال تحقیق انجام داده‌ام و امیدوارم تبدیل به یک کار خوب شود. وی افزود: طلاق عاطفی، طلاق دادگاهی نیست و آنها با یکدیگر زندگی می‌کنند و خانه برای آنها تبدیل به یک مسافرخانه می‌شود.

تکذیب  اظهارات عباس قادری
علی عطشانی اظهارات عباس قادری را مبنی بر این که تاکنون چند بار پیشنهاد همکاری در فیلمش را  به وی داده، تکذیب کرد. وی با اشاره به اظهارنظر قادری در مورد دعوت از او برای خواندن ترانه فیلم «نقش نگار» گفت: هیچ صحبتی با او برای حضور در «نقش نگار» نداشتم و نمی‌دانم چرا  چنین حرفی زده است. هیچ‌گاه به ذهن من خطور هم نکرده بود که از این خواننده برای فیلم «نقش نگار» دعوت کنم.
khodaeem1 کاربر طلایی1
|
|
رمان داریوش مهرجویی زیر چاپ رفت
رمان «به خاطر آن رسید لعنتی» داریوش مهرجویی مجوز نشر گرفت و زیر چاپ رفت. با صدور مجوز نشر برای این رمان، احتمال حضور آن در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قوت گرفت.«به خاطر آن رسید لعنتی» با تاکید بر مشکلات کارمندی به قضایای بوروکراسی اداری و پیچ و خم‌های این موضوع می‌پردازد. داریوش مهرجویی که کارگردانی فیلم‌های زیادی را در کارنامه خود دارد پیش‌تر نیز کتاب‌هایی را منتشر کرده است.

گلاره عباسی با «سحرخیزان»
مجموعه تلویزیونی «سحرخیزان» به کارگردانی سعید سلطانی با بازی گلاره عباسی جلوی دوربین می‌رود.سعید سلطانی که چندی پیش از ساخت سریال «سحر خیزان» خبر داده بود این روزها درصدد آغاز تصویربرداری است و گلاره عباسی به عنوان بازیگر نقش اصلی انتخاب شده است.«سحرخیزان» در بستر اجتماع روایت می شود و محوریت قصه بر اساس دغدغه های یک زن است که گلاره عباسی آن را  ایفا خواهد کرد.

پریوش نظریه به جای هنگامه قاضیانی
کمال تبریزی ، کارگردان سریال «سرزمین کهن» گفت: خود ما هم دوست داشتیم که شهاب حسینی در بخش سوم هم حضور داشته باشد با این حال چندین بازیگر دیگر هم در این فاز تغییر کردند، سعید راد به جای فرهاد قائمیان آمد و پریوش نظریه به جای هنگامه قاضیانی بازی می کند. گلچهره سجادیه هم به این سریال اضافه شده است .به گفته وی، ممکن است بابک حمیدیان نیز در این فاز به پروژه اضافه شود.

عباس غزالی  درچرخ فلک
اپیزود «سارا» از سریال «چرخِ فلک»مراحل تصویربرداری خود را پشت سر گذاشت که در این اپیزود بازیگرانی چون عباس غزالی، فتانه ملک محمدی و مینا جعفرزاده به ایفای نقش پرداختند.مجموعه تلویزیونی اپیزودیک «چرخِ فلک» برای پخش در ماه رمضان آماده می‌شود .«سارا» جدیدترین اپیزود این سریال است که عزیز ا... حمیدنژاد  آن را کارگردانی می کند.