✳️ چهره ها و خبر ها ✳️
گلایه از خشونت در فضای مجازی
ستاره اسکندری که در جشنواره فجر امسال با فیلم «نیمه شب اتفاق افتاد» حضور داشت اظهار کرد: فکر می کنم نقش شاخصی را ایفا کردم و اتفاق خوبی برای حضورم در عرصه سینما بود. وی ضمن گلایه از برخورد های نادرست در فضای مجازی گفت: متأسفانه در فضای مجازی شاهد خشونت های زیادی هستیم، دوستان باید درک کنند همه مثل هم فکر نمی کنند و باید به سلایق یکدیگر احترام بگذاریم.
با«دو دزد و دو پری » میهمان جشنواره کودک
شقایق فراهانی بازی در فیلم «دو دزد و دو پری» را به پایان رساند و نسخه نهایی این اثر سینمایی به زودی آماده میشود. نخستین اکران «دو دزد و دو پری» در جشنواره کودک اصفهان خواهد بود وپس از حضور در این جشنواره اکران عمومی خواهدشد. «دو دزد و دو پری» روایت قصه دختر بچه هفت ساله ای است که پدرش از کودکی در عطاری پدربزرگش کار میکرد . او علاقه بخصوصی به داروسازی پیدا میکند.
درخواستی حرفه ای از مدیران تلویزیون
مهدی هاشمی بازیگر سریال «زعفرانی» به کارگردانی حامد محمدی که برای نوروز امسال شبکه دو سیما در حال ساخت است بیان کرد: از تلویزیون می خواهم از کارگردانان بزرگ دعوت به همکاری کند و برایشان امکانات فراهم آورد و دستشان را باز بگذارد تا کارهای بزرگ ساخته شود نه طبل پُر سر و صدای توخالی باشد. لازم نیست ماخود را همقد پست ترین سلیقه ها کنیم، بلکه باید سطح سلیقه آن ها را بالا بکشیم.
انتقام از مردان به شیوه جدید
طناز طباطبایی بازی در جدیدترین فیلم عبدالرضا کاهانی با عنوان «ارادتمند نازنین، بهاره، تینا» را به پایان رساند. شیما منفرد همسر کاهانی تدوین فیلم را انجام می دهد. کاهانی زندگی سه دختر با خاستگاه های فکر متفاوت را روایت می کند که از «بی همسری» رنج میبرند و با حضور در مهمانی های مختلف و خیابان گردی ازمردان انتقام می گیرند. مهناز افشار، آیدا ماهیانی و مهران غفوریان دیگر بازیگران این فیلم هستند.
حضور کمرنگ برای پرهیز از پشیمانی
فریبا متخصص گفت: مشغول بازی در سریال 13 قسمتی «قرعه» به کارگردانی برزو نیک نژاد هستم که برای عید نوروز آماده میشود و به احتمال فراوان از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد. وی در خصوص علت حضورکمرنگش در سینما گفت: نقشآفرینی در آثاری که کیفیت بالایی ندارند منجر به پشیمانی میشود. به خاطر این که پشیمانی به سراغم نیاید و پرونده هنری ام خدشهدار نشود، ترجیح میدهم در کارهای بیکیفیت بازی نکنم.
کارگردانی مقاومت مردم خرمشهر
محمد حسین لطیفی گفت: دوست دارم سریال «دوران پایداری» را که به دفاع 34 روزه مردم خرمشهر در دوران دفاع مقدس میپردازد کارگردانی کنم و از ب بسم ا. . . تا ت تمت این سریال را در سی و چهار قسمت بسازم. همه کارهای این سریال آماده شده است اما مرد میدان نیست که بیاید و سرمایه گذار کار شود. بازیگران سریال در ذهنم انتخاب شده اند وبیش از 400 بازیگر دارد.
روایت تاریخ چند هزار ساله ایران
پیش تولید مجموعه «ماه تی تی» به کارگردانی داوود میرباقری آغاز شد. این مجموعه فضایی متفاوت نسبت به دیگر آثار وی دارد و تجربه تازه ای برای او به شمارمیرود. میرباقری در این سریال برای نخستین بار به سراغ تاریخ چند هزار ساله ایران می رود که البته قصه اش تلفیقی با فضای معاصر دارد. مذاکره با عوامل پشت دوربین و بازیگران آغازشده ولی هنوز هیچ یک از عوامل قطعی نشدهاند.
نقش وسوسه انگیز شرط بازگشت به سینما
کتایون ریاحی با اشاره به فیلم نامه هایی که این روزها می خواند بیان کرد: بیشتر این آثار تلخ هستند و جای موضوعات امیدبخش در آنها خالی است. وی درباره این که چه زمانی دوباره به عرصه سینما و بازیگری بازمی گردد گفت: اگر نقش، گروه و کارگردان و در کل مجموعه یک کار به گونه ای باشد که بتواند مرا برای بازیگری وسوسه کند حتما به این حرفه بازمی گردم.
گلایه ازسینمای سطحینگرامروز
مرجانه گلچین گفت: سینمای امروزما در سطح باقی مانده و ازسینمای پویای دهه 60 دور شده ایم. دیگر آن آدم های دهه های قبل نیستیم؛ اما اگر بخواهیم با همین سیستم پیش برویم اتفاقات ناگوارتری خواهد افتاد این روزها حواشی کارمان بیشتر شده و به جای این که به نفس کار برسیم، به مسائل دیگری میپردازیم . تا زمانی که با دیده دل به قضیه فرهنگ نگاه نکنیم، اتفاقات درستی نخواهد افتاد.
یک انتخاب دشوار و سرنوشت ساز
فرهاد اصلانی مشغول ایفای نقش در جدید ترین فیلم همایون اسعدیان با عنوان «یک روز بخصوص» است. این فیلم که اثری در ژانر اجتماعی است داستان زندگی حامد را روایت می کند که باید برای عمل قلب خواهرش دست به یک انتخاب بزند، انتخابی که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار داده است. مصطفی زمانی،، پری ناز ایزد یار و محسن کیایی دیگر بازیگران «یک روز بخصوص» هستند.
از کارگردانی بدم نیامد
پیمان قاسمخانی نخستین تجربه کارگردانی اش «خوب، بد، جلف» رابرای اکران عید فطر آماده میکند. وی پس از سالها نویسندگی ،فیلم نامهنویسی و چند تجربه بازیگری میگوید: از کارگردانی خیلی بدم نیامد، یعنی آن قدرها که به نظرم میآمد و برای خودم بزرگش کرده بودم پیچیده نیست. همچنان فکر میکنم کار پردردسری است و شلوغیاش با روحیه من جور نیست. ولی به احتمال زیاد کارگردانی را ادامه میدهم.
پیوستن به بازیگران خانم سادات
گلاره عباسی به گروه بازیگران «خانمْ سادات» پیوست و قرار است ایفاگر نقش نرگس فیلم باشد. وی در حال حاضر در سریال خانگی «شهرزاد» نقش اکرم را ایفا میکند. «خانمْ سادات» فیلم سینمایی زندگی نامه شهید حاجیحسنیکارگر به کارگردانی مریم ابراهیموند با برداشتی آزاد به شخصیت محسن حاجی حسنی کارگر قاری بینالمللی که در فاجعه منا جان باخت می پردازد. امین زندگانی، آفرین عبیسی و بهمن زرین پوردیگر بازیگران این فیلم هستند.
من هستم شما هم باشید
سحر دولت شاهی مشغول ایفای نقش در مستندی با عنوان « من هستم شماهم باشید»به کارگردانی تینا پاکروان است. این مستند در مورد یک بنیاد خیریه است .هنرمندان به آنجا میروند تا از فعالیت و روند کاری آنجا مطلع شوند وسپس در مقابل دوربین درباره فضا و اتفاقاتی که در آنجا مشاهده کردهاند صحبت کنند.پیمان معادی، مهناز افشار ،بهروز افخمی و تهمینه میلانی مقابل دوربین این مستند رفته اند.
قاتل اهلی با تغییراتی به روز شده
مسعود کیمیایی جدید ترین فیلمش «قاتل اهلی» را به تهیه کنندگی منصور لشکری قوچانی اواخر فروردین 95 جلوی دوربین می برد. فیلم داستانی سیاسی دارد و کیمیایی پس از پایان انتخابات در بخش های سیاسی فیلم تغییرات جدیدتری ایجاد و فیلم نامه را به روز کرد. «قاتل اهلی» قصه جوانی است که همه راه های پولدار شدن را می رود اما در می یابد برای پولدار شدن باید نبوغی بیش از انیشتین داشته باشد.
منتظر پروانه نمایش برای مشکل گیتی
فیلم «مشکل گیتی» با بازی رویا نو نهالی درخواست پروانه نمایش کردو سال آینده به اکران عمومی درمی آید این فیلم به یک معضل اجتماعی و خانوادگی می پردازدکه امروز همه با آن دست و پنجه نرم می کنند . داستان فیلم درباره زوجی است که در آستانه فرو پاشی زندگی مشترکشان هستند، چون بر اثر زندگی اینترنتی گیتی، توهمی بر زندگی واقعی این دو سایه انداخته است.
دخترم از حمایتت متشکرم
لعیا زنگنه که برای بازی در سریال «پشت بام تهران» در برنامه تلویزیونی «سه ستاره» نامزد جایزه شد گفت: از این که مردم به من رای بدهند خوشحال می شوم و از مردم تشکر می کنم که مرا حمایت می کنند. وی خاطرنشان کرد: از دختر عزیزم متشکرم که در تمام لحظات کار مرا حمایت کرد چراکه من نتوانستم بیشتر پیشش باشم و از همین جا می گویم دوستش دارم.
سینما مانکن نمیخواهد
علی نصیریان اظهار کرد: بخشی از کاربازیگری تمرین است. در کشورهای دیگر هر بازیگری مدت زمانی به کارگاه میرود و روش های جدید بازیگری را فرا می گیرد چون در این عرصه صورت زیبا کارساز نیست و سینما مانکن نمیخواهد. مخاطب باید خود بازیگر را باور کند. وی افزود: هیچ وقت دوست نداشتم، الگو بگیرم زیرا میخواستم همه چیز ایرانی باشد به همین سبب همه نقشهایم را خودم خلق کردم.
هشدار در موردحذف گروهی از فیلمسازان
ابوالحسن داوودی هشدار داد اراده ای برای حذف فیلمسازان مستقل از جرگه تصمیمگیری های عرصه تولید درحال شکل گرفتن است. وی افزود: حضور قدرتمند نمایندگان کانون کارگردانان در شورای صنفی بیش از گذشته ضروری است. با وجود حسن نیت ایوبی درباره آزادی در سینما، به خاطرکمبود تجربه و شناختشان در این زمینه بعضی ها بدشان نمی آید به نام آزادی و به دست ایشان، ته مانده عدالت نسبی را هم در سینما قربانی کنند.
مدیر یک موسسه قرآنی درخانمْ سادات
شهره لرستانی با ایفای نقش مدیر یک موسسه قرآنی عوامل فیلم «خانمْ سادات» به کارگردانی مریم ابراهیموند را همراهی میکند. این فیلم درباره شهید حاجیحسنیکارگر قاری بین المللی قرآن است که با برداشتی آزاد به شخصیت این شهید می پردازد. این شهید درمراسم رمی جمرات در منطقه منا دعوت حق را لبیک گفت. امین زندگانی، آفرین عبیسی و بهمن زرینپور به ترتیب نقش شهید حاجی حسنی کارگر و مادر و پدرش را ایفا می کنند.
غول چراغ جادو برای فیلم سازان
علیرضا داوودنژاد ابراز امیدواری کرد سامانه نمایش درخواستی (VOD) غول چراغ جادو باشد و فیلم سازان را به آرزوهایشان برساند و از مخالفان این پروژه خواست دلایل خود را مطرح کنند. وی اظهار کرد :این که فضای دیداری و شنیداری را به محصولات وارداتی واگذار کنیم، جز ورشکستگی فرهنگی معنایی ندارد . کارشناسان بامهندسی درست فکری کنند تا این غول، خدمتگزار کسی باشد که او را از چراغ جادو بیرون می آورد.
راهکاری برای کاهش استرس بازیگران
نرگس محمدی بازیگر سریال نوروزی «زعفرانی» خاطرنشان کرد: اگر فیلم نامه ها کامل باشند خیلی خوب است و برای ما بازیگران خیلی بهترمی شود چون بسیاری ازاسترس ها یمان کاهش مییابد و مدام با تغییرات جدی در بازی مواجه نمی شویم . فضای سریال های عید امسال با هم فرق می کند و اصلا قابل مقایسه نیست وسلیقه ای هستند .
حاتمیکیا برگزیده پردیس کوروش
دوشنبه شب مراسم انتخاب بهترینهای جشنواره فیلم فجر به انتخاب مخاطبان پردیس کوروش برگزار می شود که ابراهیم حاتمیکیا عنوان بهترینهای جشنواره را به دست آورد.همچنین مخاطبان نوید محمدزاده را بهعنوان بهترین بازیگر مرد، پریناز ایزدیار بهترین بازیگر زن، پیمان معادی ایفاگر بهترین نقش برای فیلم «ابد و یک روز» و «اژدها وارد میشود» را بهترین فیلم انتخاب کردند.
تحویل سال نو با صدای ژاله علو
با صدای ژاله علو در برنامه "موسم گل " سال نو در رادیو نمایش تحویل میشود"موسم گل" برنامهای ترکیبی –نمایشی است که درآن نمایشهایی متناسب با آیینهای نوروزی ، با حضور هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو و پیام های نوروزی ایشان به روی آنتن رادیو نمایش میرود. بخش مهمی از این برنامه به گفت و گو با مردم کوچه و بازار درباره آیینهای نوروزی و حال وهوای این ایام اختصاص دارد.
نگارش فیلم نامه گشت ارشاد2
سعید سهیلی گفت: مشغول نوشتن فیلم نامه «گشت ارشاد 2»، هستم و هنوز تکمیل نشده است. وی افزود:سال آینده ساخت فیلم را آغاز خواهم کرد. لوکیشن فیلم «گشت ارشاد 2» هم در تهران خواهد بود و سه بازیگر قسمت یک این فیلم در «گشت ارشاد 2» نیز حضور پیدا خواهند کرد اما چون فیلمنامه کامل نشده است حضور بازیگران به طور قطعی مشخص نیست.
بلیت فروشی برای «بادیگارد»
مریلا زارعی بازیگر فیلم سینمایی «بادیگارد» جدیدترین اثر ابراهیم حاتمی کیا در سه روز پایانی آخر سال، در گیشه پردیس سینمایی کوروش بلیت های این فیلم را می فروشد.«بادیگارد» در جشنواره فیلم فجر حضور یافت و در دو بخش جلوه های بصری و بهترین بازیگر نقش اول مرد سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد. بادیگارد از امروز اکرانش را از 50 سینمای کشور آغازمیکند.
معتمدآریا تجلیل می شود
در جشنواره سینما و فرهنگ خاورمیانه که در فلورانس و از ۵ تا ۱۰ آوریل برگزار میشود یک مستند ایرانی حضور دارد و با نمایش سه فیلم، از فاطمه معتمدآریا تجلیل میشود.درحالی که فاطمه معتمد آریا مهمان ویژه جشنواره است «رویاهای دم صبح» فیلم مستندی از مهرداد اسکویی که درباره کانون اصلاح و تربیت دختران جوان است و بیش از پنج سال زمان صرف تهیه آن شده، از فیلمهایی است که در این جشنواره به نمایش درمیآید.
سرباز تلویزیون
علیرضا خمسه بازیگر نقش نادر در سریال «بیمار استاندارد» گفت: احساس می کنم باید در هر سریال نوروزی حضور داشته باشم و خانوادهام نیز میدانند که من سرباز تلویزیون در نوروز هستم.در سال های قبل وقتی در سری های مختلف سریال «پایتخت» از من دعوت می کردند، همیشه استقبال می کردم. همچنین در نوروزهایی هم که «پایتخت» ساخته نمی شد از سایر پیشنهادها برای بازی در کارهای نوروزی استقبال می کردم.
چادر نشینی
به شمال خوزستان سفر کردهام و این روزها را به صورت چادرنشینی در شمال خوزستان سپری میکنم، شمال خوزستان را به شمال کشور ترجیح میدهم آن هم به این دلیل که در این ایام آنجا بسیار شلوغ است.در خوزستان اقوام زیادی دارم البته آنها در خود خوزستان نیستند در بخشهای مختلف پراکنده هستند اما پیش آنها نمیروم، اما خودم به شمال خوزستان، اندیمشک و دزفول میروم و تمام مدت را به صورت چادرنشینی سپری میکنم.
احترام به مخاطب
عزتا... مهرآوران که این روزها به عنوان بازیگر سریال نوروزی «بیمار استاندارد» مطرح است، درباره مجموعههای طنز معتقد است: مخاطب امروزی هوشمندانه میخندد. پس از این همه کار در سریالهای تلویزیون دریافتم که نمیتوان با کارهایی که لودهاند و از آنها به عنوان طنز یاد میشود، هوشمندی مخاطب را کاهش داد؛ بنابراین باید به هوشمندی مخاطب احترام گذاشت.فکر میکنم مردم دوست دارند اتفاق نو در داستانهای طنز، کمدی و حتی تراژدی بیفتد که از این نگاه کهنه بیرون بیایند و سریال نو داشته باشند.
دعا برای بهبودی کیارستمی
حجت ا... ایوبی رئیس سازمان سینمایی در پیام نوروزیاش برای عباس کیارستمی که به دلیل مشکلات گوارشی جراحی شده و در بیمارستان به سر میبردآرزوی سلامتی کرد . وی در پیامی آورد: «در این فضای پر از شادی و امید دعا میکنیم برای بهبودی کامل جامِ جهان نمای فرهنگ و تمدن ایرانی. گلشنی از رازهای آسمانی و زمینی. بوستانی از سخن و گلستانی از تصویرهای زیبای انسانی. یک جهان صبوری ومهربانی: عباس کیارستمی. »
بزرگداشت مادر با مرگ ماهی
فیلم «مَرگِ ماهی» با بازی طناز طباطبایی و کارگردانی سیدروح ا...حجازی نیمه اردیبهشتماه در سینماهای سراسر کشور اکران میشود.«مَرگِ ماهی» جزو گزینههای اکران اول نوروزی سال ۹۵ بود این فیلم تجلیلی از مقام والای مادر است که تاکنون در جشنوارههای مونترال تورنتو ،هند، لندن، استرالیا حضور داشته است. نیکی کریمی، علی مصفا، طناز طباطبایی، ریما رامینفر، بابک کریمی، پانتهآ بهرام، بابک حمیدیان و سحر دولتشاهی دیگر بازیگرانی هستند که در «مرگ ماهی» ایفای نقش کردهاند.
دورخیز برای حضور در کن
هومن سیدی با فیلم «این جا کسی نمیمیرد» پاییز میهمان «هنر و تجربه» میشود. حسین کندری کارگردان این فیلم برای حضور در جشنواره کن اقدام کردهو منتظر پاسخ این جشنواره است. در خلاصه داستان فیلم آمده است: اشکان با وجود یک امکان، خودخواسته به خدمت سربازی می رود. جایی که خانواده اش را از خود و بیماری خود در امان نگه دارد اما خرید این امنیت برای دیگران به قیمت نزدیک شدنش به سقوط است.
نخستین تجربه تئاتری
ماه چهره خلیلی برای نخستینبار در یک تئاتر به ایفای نقش میپردازد. وی بانمایش کمدی «دپوتات» به کارگردانی اتابک نادری از 21 فروردین ماه جاری در ایوان شمس روی صحنه می رود.در این اثر هنری که بر اساس نمایش نامهای از «دیمیتری پساتهاس »تولید شده است ، اتابک نادری، پندار اکبری، سوسن پرور، سامان دارابی، بهنام شرفی، یاشار نادری و قاسم روشنایی نیز در این نمایش به ایفای نقش میپردازند. نمایش«دپوتات» تا 7 اردیبهشت روی صحنه خواهد بود.