✳️ چهره ها و خبر ها ✳️
آرام می گیریم
فیلمبرداری سریال ۴۲ قسمتی «آرام می گیریم» به کارگردانی روح ا... سهرابی، اوایل اردیبهشت در تهران آغاز شد و داریوش فرهنگ نیز برای ایفای یکی از نقش های اصلی به این مجموعه اضافه شد. همچنین تصاویری از آتیلا پسیانی بازیگر سریال با پوشش لباس سپاه منتشر شد.داریوش فرهنگ ایفاگر نقش خسرو است که مجبور به ترک زادگاه خود بوده است اینک پس از 30 سال به کشور باز می گردد تا ...
شرمنده ام
ترانه علیدوستی عذرخواهی واظهار شرمندگی کرد. علیدوستی در توئیت خود به دلیل رفتاری که در مراسم فتوکال فیلم "فروشنده" در جشنواره کن داشت عذرخواهی کرد و نوشت: زیرلبی و بیغرض شوخی میکردیم، میخندیدیم. همه صدا میزدند ولی این یکی خیلی گوشخراش بود. زهرمار رو گفتم اما نمیدونستم صدا ضبط میشه. شرمنده شدم.
مهمانی بهرام رادان برای یک فیلم
بهرام رادان بازیگر سینما برای فیلم سینمایی بارکد در پردیس سینمایی ملت مهمانی برگزار کرد و در آن این فیلم را هم برای حاضران نمایش داد. در این مهمانی محسن کیایی، سحر دولتشاهی، بهاره کیان افشار، پژمان بازغی، رضا کیانیان ، مهتاب کرامتی، پیمان معادی، لوریس چکناوریان، علیرضا عصار و... حضور داشتند.«بارکد»داستان دو رفیق با بازی بهرام رادان و محسن کیایی است که در موقعیتی عجیب گرفتار میشوند.
یک سال بیکاری
فریبا نادری گفت:من بارها اعلام کرده ام که بازیگر تلویزیون هستم وتلویزیون را دوست دارم اما با وجود این همچنان بیکار هستم البته این راهم باید بگویم که نه تنها بازیگران بلکه یکسری عوامل مثل مدیران تولید، تدارکات و تصویربرداران هم بیکار شده اند. بازیگر "شاید برای شما هم اتفاق بیفتد" با اشاره به نامه هنرمندان زن به معاونت سابق سیما تصریح کرد: من آن نامه را قبول ندارم زیرا آن نامه به نوعی توهین به خودمان بود.
اعتراض عملی تبریزی به «هفت»
کمال تبریزی تصویربرداری مرحله سوم از سریال «سرزمین کهن» را متوقف کرد. به گفته وی این تصمیم در «اعتراض به سکوت مدیران تلویزیون در برابر اهانت یک برنامه به اصطلاح سینمایی به کارگردان این سریال» گرفته شده است.این در حالی است که از شروع تصویربرداری مرحله سوم این سریال فقط سه ماه میگذرد.تبریزی گفت: یک برنامه سخیف تلویزیونی به خود اجازه توهین به من را داده است و مسئولان محترم سازمان صداوسیما هم بیهیچ عکسالعملی در این خصوص سکوت کامل اختیار کردهاند!
عربستان دیر فهمید
شهاب حسینی درباره مطلب روزنامه ای از عربستان که او را خطرناک تر از یک سردار جنگی خوانده بود گفت که عربستان دیر فهمیده که با سرزمینی با فرهنگی چند هزار ساله روبه رو است.حسینی در پاسخ به پرسشی که درباره تیتر روزنامه عربستانی بود با این مضمون که حضور شهاب حسینی از یک سردار خطرناک تر است، گفت: من درباره خودم نمی دانم اما آنها دیر فهمیدند که با سرزمینی رو به رو هستند که فرهنگی چند هزار ساله دارد و قدرت فرهنگ و هنر از کار سیاسی بیشتر است.
ژوله از «دورهمی» جدا شد
امیرمهدی ژوله از برنامه دورهمی خداحافظی کرد.او در صفحه اینستاگرام خود خبر جدایی از برنامه دورهمی را داد و نوشت: من به دعوت مهراب قاسم خانی که نویسنده و کارگردان مجموعه دورهمی بود یکی از نقش های بخش نمایش کار را بازی کردم....حالا هم که قرار شده طرح نمایش عوض بشه به خاطر نیاز شدیدی که به بازسازی روحی و جسمی و ذهنی دارم و سرپرستی یک کار پر بیننده و بازی کردن در آن از توان فعلیم خارجه ،از مهران مدیری و تهیه کننده ها عذر خواهی کردم و از کار جدا شدم.
یادم تو را فراموش
ژاله صامتی از کارگردانی نمایش «یادم تو را فراموش» خبر داد و گفت: این اثر نمایشی از ۹ تیرماه در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه خواهد رفت.او درباره فعالیت های اخیرش در حوزه تئاتر گفت: این نمایش اثری کمدی نیست.
مجید صالحی با «آسپرین» می آید
دورهمی زنان
با ویلایی ها در اندیمشک
یادی از« کلی»
میهمان سینما با «برادرم خسرو»
رقابت در جشنواره فیلم شانگهای
از صدا و سیما طلبکارم
کارگردانی «پایتخت »در صحنه های آمریکا و اروپا
کمال تبریزی از سر می گیرد
رضا کیانیان و یک جشنواره پرتغالی
نگرانی رادان
در جمع «قهرمانان کوچک»