شایعات راسخونی!
شایعه شده راسخون چند نفر بادب و مودب از کاربران را با خرج خودش فرستاده کربلا ...
از دست شما آقای علیاری !
خخخخخخخخواهش میکنم ...
شایعه شده اونایی که به صورت شبانه روزی تو راسخون فعالیت میکنند رو یه جایزه ویژه قرار بدن .... فعالیت ویژه ها ... یعنی
صبح - ظهر - بعد اظر - شب - وقت بامدادی - سحر گاه .... خخخ
شایعه شده ماه بعد تو قرعه کشی ماهانه با حسنه قراره دوربین دیجیتال قرار بدن و فقط من حق شرکت در قرعه کشی رو دارم
شایعه شده ماه بعد تو قرعه کشی ماهانه با حسنه قراره دوربین دیجیتال قرار بدن و فقط من حق شرکت در قرعه کشی رو دارم
مردم از خنده ...
داداش یادت رفته پس شاگردت چی میشه ..خخخخ
شایعه شده ... مسئولین مسابقات میخوام از سیستم قرعه کشی در حین قرعه کشی فیلم تهیه کنه و به کاربران نشون بده .... !!!!!!!
اینو خوب اومدی :)
خداوکیلی آقای طاهرزاده فکر نکنم هیشکی تو راسخون به خوش شانسی شما باشه ها !!
تو همه مسابقات و قرعه کشیها اسم شمام رویت میشه.
دیگه با شما فکر نکنم سیستم مشکل داشته باشه.خنده
شایعه ایی که زیاد گفته بشه بعد مدتی میشه واقعیت! پس مشغول پخش شایعه های مفید باشید!
شایعه ایی که زیاد گفته بشه بعد مدتی میشه واقعیت! پس مشغول پخش شایعه های مفید باشید!
یک جمله هم از ................ بشنوید ..خخخخ چچیز .. داداش احسان ...
میگن میخواددادگاه راسخونی تشکیل بشه
حتمابه همین خیال هم تتاحالاتوقرعه کشیهاشرکت نکنکردی،خخخخ
شایعه شده که سیستم تایید امتیاز پست های ارسالی خراب شده .. الان کار نمیکنه ... پستها هم همین طوری بلاتکلیف مونده ..خخخخخ
میگن فرشون میخوادازمدیریت بره کنار،خخخخخ
میگن فرشون میخوادتالارشوبه مزایده بذاره.
میگم شایعه شده انگار راسخون درحال آماده سازی یه پک زمستونیه !!خداکنه واقعیت داشته باشه
شایع شده که فروشگاه راسخون میخوادجوایزمیلیونی توسایت بذاره.
راستی شنیدین راسخون میخوادتوکلان شهرهانمایشگاه بزنه؟