این بتن آب را می‌بلعد +عکس

 

بتن متخلخل جدیدی که توسط بسیاری از معماران و مهندسان در سراسر دنیا مورد تشویق قرار گرفته، مناسب فضای شهری و آب و هوای گرم است.

مواد ابتکاری و غیر معمول در معماری در هوای بارانی شهر روتردام هلند مورد آزمایش قرار گرفت و میزان زیادی آب جذب کرد.

در هلند سالانه حدود 800 میلیمتر باران می بارد و مهم ترین مساله پیشگیری از سیل است. این سنگفرش جدید آب زیادی درون خود جای داده و الهام گرفته از کاشی های نفوذپذیر ژاپنی است که تخلیه آب آن به آرامی صورت می گیرد.

استقبال از بتن جدید که جلوی سیل را می گیرد/این بتن آب را می بلعد

این کاشی در واقع چرخه طبیعی آب است و با الگوهای عجیب و غریب بتن جامد به شکل رشته هایی برای جمع آوری آب و سپس زهکشی از بین خلل و فرج سنگ ها در داخل مخزن شنی زیرین انجام می شود. این جذب آب بیشتر از جذب توسط اسفنج است.

کاشی ها دست ساز هستند و با دستورالعمل مشابه ساخت بتن ساخته می شوند. این بتن متخلخل در هوای سرد به دلیل یخ زدن مود استفاده قرار نمی گیرد.