راسخون

مسابقه راز چاه-94

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

بنیاد بین المللی غدیر برگزار می کند:

به مدد الهی توانستیم در سال های ۹۱ ، ۹۲ و ۹۳ مسابقه راز چاه را با همراهی شما عزیزان با موفقیت برگزار کنیم.

هدف ما این بود با توجه به وسعت کاربران فضای مجازی، به مناسبت ایام دهه امامت و ولایت، فضایی مهیا کنیم که عزیزان با مطالعه کتاب به سوالات پاسخ داده و همچنین ندای درون خود را در قالب دل نوشته های زیبا و در نظر گرفتن مسائل روزدر کنار چاه با خدای یگانه در میان بگذارند.

این طرح نشأت گرفته از این بود که مولای متقیان امام علی (علیه السلام) که در عین درد و دل گفتن و راز و نیاز با خداوند متعال، در کنار چاه حرف می زدند و درد و دل های خود را با خداوند متعال بیان می کردند؛ چرا که مکان و زمان راز و نیاز، به خصوص هنگام مصائب بزرگ و جانکاه، در آرامش بخشیدن به انسان تأثیر دارد و این خود نیز درمسیر خداوندی است.

لذا به فضل الهی و به مناسبت ایام الله الاکبر یعنی بزرگترین عید امت پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) تلاش داریم تا امسال نیز چهارمین دوره مسابقه را آغاز و قدمی هرچند مختصر در راه نشر این روز ارزشمند برداریم. به قید قرعه از بین عزیزانی که به هر هفت سوال مسابقه پاسخ صحیح داده باشند و دل نوشته خود را ارسال نمایند، جوایز ارزنده ای به رسم یادبود اهدا خواهد گردید.

عزیزان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس حاصل نمایند.

03132227173

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

با سلام

سوالات مربوط به چی میشه ؟ منبعی هست یا نه ؟

gharibeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 758
|

سوالات مربوط به غدیر و امام علی (ع) می باشد و مسابقه حدود دوسه ماهی فرصت شرکت در اون رو دارید

ms57bd45 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1141
|

با سلام

چگونه می توان در این سایت ثبت نام ودر مسابقه شرکت کرد ، بنده هر جقدر تلاش کردم در این سایت ثبت نام کنم موفق نشدم

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام

چگونه می توان در این سایت ثبت نام ودر مسابقه شرکت کرد ، بنده هر جقدر تلاش کردم در این سایت ثبت نام کنم موفق نشدم

سلام. بله، فعلاً سایشون مشکل داره و نمیشه ثبت نام و شرکت کرد. خودشون طی تماس تلفنی بهم گفتن که بعد از تاسوعا و عاشورا ثبت نام کنید.

hamedzaree کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 13
|

مگه وقت شرکت تو مسابقه ی راز چاه تموم شده؟؟