اعلام اسامی برندگان مسابقه صیام
با سلام و خسته نباشید
مبارک باشه
من كه كارت ملي ندارم چه كنم ؟ مهلت ارساله مداركم كه يه ماهه
نميشه ادرس و مشخصات و بديم فقط
من كه كارت ملي ندارم چه كنم ؟ مهلت ارساله مداركم كه يه ماهه
با سلام و تشکر
کاربر گرامی شما باید صفحه ابتدایی شناسنامه خود ار اسکن نموده و به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال نمایید .
به زودی مراحل ارسال جایزه شما طی گردیده و برای شما ارسال می شود .
به زودی مراحل ارسال جایزه شما طی گردیده و برای شما ارسال می شود .
به نظر من گه سايت راسخون زيادي همه چيز را سخت گرفته ديگه از ثبت احوال هم بالاتر زده بهتره تا يه حدودي سيستم را عوض کنيد اينقدر خشک ماندن اصلا خوب نيست
كاربر گرامي دريافت اسكن كارت ملي جهت ايجاد بانك اطلاعاتي كاربران و جلوگيري از هرگونه سوء استفاده هاي احتمالي مي باشد
با سلام
چرا ما توی همه مسابقات شرکت می کنیم یک بار هم برنده نمی شویم ولی از بعضی خانواده ها همیشه 4 الی 5 نفر برنده میشه؟ پس کی نوبت ما میشه؟ با این سیستم قرعه کشی فکر نکنم هیچ وقت قرعه فال به نام ما در بیاد
بعضی ها طایفه ای برنده شدن !! نمی دونم دلیلش چیه! هر چیه مصلحت بوده:))
با سلام یعنی باز هم ما برنده نشدیم
قرعه کشی فکر کنم مشکل داره آخه باز هم بیشتر کاربرای مهمان برنده شدن و بازهم از یک خانواده 4 یا 5 نفرشون با هم
باسمه تعالي مسئولين محترم راسخون
پيشنهاد مي گردد لطفا فقط كساني بتوانند در مسابقات شركت كنند كه در سايت عضو هستند و اين بعنوان امتيازي باشد براي اعضاء كه عضو سايت هستند جهت شركت در مسابقات
با سلام وخسته نباشيد پس چرا جوايز ارسال نشد؟
با سلام وخسته نباشيد پس چرا جوايز ارسال نشد؟
با سلام و تشکر
کاربر گرامی در صورتی که مدارک خود را برای ما ارسال نموده اید و تائید ارسال مدارک را از سوی روابط عمومی موسسه دریافت نموده اید جهت اطلاع از ارسال جوائز به تالار روابط عمومی مراجعه نمایید.
مسئول روابط عمومی موسسه راسخون
با سلام و تشکر
به اطلاع می رساند امتیاز برنده شدن در مسابقه صیام در امتیازات کاربری اینجانب منظور نشده است. لطفا بررسی نمائید.
با سلام و تشکر
به اطلاع می رساند امتیاز برنده شدن در مسابقه صیام در امتیازات کاربری اینجانب منظور نشده است. لطفا بررسی نمائید .
با سلام وتشکر
کاربر گرامی در حال حاضر امتیاز هیچ یک از برندگان مسابقات راسخون به کنتر امتیازات این عزیزان اضافه نگردیده است و به زودی با رفع مشکل این قسمت این امتیازات اضافه خواهد گردید.
مسئول روابط عمومی موسسه راسخون