اعلام اسامی برندگان مسابقه صیام
http://www.rasekhoon.net/Forum/ThreadShow-10933-1.aspx
دوستان که اعتراض دارند به این بخش مراجعه کنند شاید مسئولین سایت ترتیب اثر
بدهند
بدهند
باسلام و احترام
لطفاً جواب مسابقه و تعداد نفراتي كه پاسخ درست داده اند و تعداد شركت كنند ها رو هم و درصورت امكان اسامي نفراتي كه پاسخ درست داده اند را اعلام كنيد. باتشكر
کاربرگرامی، شما هنگام شرکت در مسابقه به محیط کاربری خود وارد نشده بودید
.
روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون
من با اینکه برنده شدم اما اینکه کاربران در ارجعیت باشن و قبول دارم و یه سوال بی جواب دارم اونم اینکه من و یکی از اعضای خوانوادم پک فرهنگی بردیم میشه یکیشو با چیزه دیگه عوض کرد به جز ارسال پیامک هر چیزی
سلام
لطفا سیستم قرعه کشی را اصلاح کنید
اگر در حد امکان سایت است، جوایز را متنوع کنید البته برای مسابقات آینده.
جواب سوالات و نظرات را نمیدهید؟ یا جوابی وجود ندارد؟
با سلام و تشکر از انتقاد شما
کاربران گرامی ملاک برنده شدن در مسابقات قرعه کشی می باشد . از آنجایی که قرعه کشی به صورت تصادفی و توسط رایانه انجام می پذیرد لذا احتمال خطا در آن کم می باشد .
در اعلام نتایج مسابقه صیام تصمیم بر این گرفتیم که تعدا 31 نفر از برندگان را از بین کسانی که تا کنون موفق به کسب جوائز راسخون نشده اند انتخاب کنیم . لذا نام کاربری شما عزیزان را مورد بررسی قرار داده و تعداد شرکت شما در مسابقات را مد نظر گرفته و نتیجه را اعلام می نماییم .
هدف روابط عمومی موسسه بر این است تا نظر شما کاربران گرامی را برای استفاده هر چه بیشتر شما عزیزان از منابع سایت راسخون جلب نماید .
به امید اینکه بتوانیم نظر شما کاربر گرامی را نیز جلب نماییم
لازم به ذکر است که تمامی کسانی که به عنوان کاربر مهمان شناخته شده اند به این معنا نمی باشد که عضو سایت نیستند بلکه اکثر آنکه بدون رفتن به محیط کاربری خود اقدام به شرکت در مسابقه نموده اند لذا به عنوان کاربر مهمان شناخته شده اند .
مهلت ارسال مدارک برای تمامی مسابقات از اعلام نتایج یک ماه می باشد .
در ضمن اسامی مابقی برندگان حد اکثر تا تاریخ 15 مهر ماه اعلام می گردد .
کاربران گرامی ملاک برنده شدن در مسابقات قرعه کشی می باشد . از آنجایی که قرعه کشی به صورت تصادفی و توسط رایانه انجام می پذیرد لذا احتمال خطا در آن کم می باشد .
در اعلام نتایج مسابقه صیام تصمیم بر این گرفتیم که تعدا 31 نفر از برندگان را از بین کسانی که تا کنون موفق به کسب جوائز راسخون نشده اند انتخاب کنیم . لذا نام کاربری شما عزیزان را مورد بررسی قرار داده و تعداد شرکت شما در مسابقات را مد نظر گرفته و نتیجه را اعلام می نماییم .
هدف روابط عمومی موسسه بر این است تا نظر شما کاربران گرامی را برای استفاده هر چه بیشتر شما عزیزان از منابع سایت راسخون جلب نماید .
به امید اینکه بتوانیم نظر شما کاربر گرامی را نیز جلب نماییم
لازم به ذکر است که تمامی کسانی که به عنوان کاربر مهمان شناخته شده اند به این معنا نمی باشد که عضو سایت نیستند بلکه اکثر آنکه بدون رفتن به محیط کاربری خود اقدام به شرکت در مسابقه نموده اند لذا به عنوان کاربر مهمان شناخته شده اند .
مهلت ارسال مدارک برای تمامی مسابقات از اعلام نتایج یک ماه می باشد .
در ضمن اسامی مابقی برندگان حد اکثر تا تاریخ 15 مهر ماه اعلام می گردد .
مسئول روابط عمومی موسسه فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
روابط عمومی راسخون دومین یار همیشه همراه
اینکه از یک خانواده 5 نفر پشت سر هم اون هم با یک جایزه یکسان و مشابه برنده بشن را فکر نمیکنم بشه اسمشو قرعه کشی گذاشتا
اقا ایمان توضیح خوبی دادید و واقعا بعضیا رو دارن مثلا کسایی که اینجا رو با پستا شون پر کردن وقتی تاریخ عضویتشونو ادم میبینه زده شهریور یعنی هنوز 1 ماه عضو نیستن و انتظار دارن برنده شن
یه سوالیم داشتم اینکه تو این مسابقه هایی که شرکت کردیم تو ایمیلی که باید بزنیم اسکن کارت ملیم میخواد؟؟؟
با سلام و تبریک خدمت به برندگان . متاسفانه در سیستم قرعه کشی سایت که کاملا رایانه ای است و اختیاری نیست مشکل کوچکی وجود دارد و آن هم برنده شدن چند نفر پشت سرهم میباشد مثل 5 نفر از یک خانواده که در این مسابقه برنده شده اند .که البته همین امر نیز نشان میدهد که قرعه کشی اختیاری نبوده و افراد بر حسب تصادف انتخاب شده اند .
راضی ام به رضای خدا
ابتدا تبریک به همه اما ما در مسابقه قبلی هم تذکر دادیم اما متاسفانه هیج توجهی نشده مکر میشه 6 نفر از یک خانواده اون هم بشت سرهم خیلی
عجیبه عید فطر به همه مسلمان تبریک میکوییم
عجیبه عید فطر به همه مسلمان تبریک میکوییم
با سلام و عرض تبریک به همه برندگان
با این جور قرعه کشی ها و این سیستم انتخاب برندگان ما برای همیشه از برنده شدن در راسخون نا امید شدیم . من تا الان 124 بار در مسابقات شرکت کردم حتی یه جایزه کوچولو هم برنده نشدم
با این جور قرعه کشی ها و این سیستم انتخاب برندگان ما برای همیشه از برنده شدن در راسخون نا امید شدیم . من تا الان 124 بار در مسابقات شرکت کردم حتی یه جایزه کوچولو هم برنده نشدم