قرعه کشی های ماهانه راسخون
با سلام
منظور از بند سه شرایط و قوانین شرکت در طرح قرعه کشی ماهانه چیه ؟
متوجه منظورش نشدم چی میگه !
به طور مثال اگر فلش را برای خرید انتخاب کردیم محصولی دیگه مثل هدفن رو داخل فاکتور فلش نباید انتخاب کنیم یا باید به تعداد هر یک فلش فاکتور جداگانه ایجاد کرد ؟
لطفا راهنمایی کنید که منظور بند 3 شرایط و قوانین شرکت در طرح قرعه کشی ماهانه چیه ؟
سلام بنظرم یعنی اینکه اون فاکتور فقط مختص به قرعه کشی باشه و از محصولات فروشگاه که باید بابتشون حسنه+نقدی پرداخت کنیم رو با همراه اون فاکتور نباید ثبت کرد
آیاشماره فاکتورهای بیشترشانس برنده شدن روبیشترمیکنه؟
آیاشماره فاکتورهای بیشترشانس برنده شدن روبیشترمیکنه؟
سلام بله
هرچه تعداد خرید از هر محصول بیشتر باشد طبیعی است که شانس بیشتری هم در قرعه کشی خواهد داشت.
سلام خسته نباشید
اینجانب در قرعه کشی ماهانه شرکت کردم الان چطوری میتونم لیست برندگان قرعه کشی اردیبهشت ماه 95 را ببینم ؟
ممنونم
صبر کنید سایت اعلام میکنه
سلام خسته نباشید
اینجانب در قرعه کشی ماهانه شرکت کردم الان چطوری میتونم لیست برندگان قرعه کشی اردیبهشت ماه 95 را ببینم ؟
ممنونم
سلام خسته نباشید
ممنونم
باید جگر فولادی داشته باشید و دندونتون را روش بذارید تا نتایج اعلام بشه!
با عرض سلام و عرض خدا قوت خدمت همه عزیزان و سروران گرامی
یه سوال دارم چرا محصولات فرهنگی سایت در قرعه کشی جایی ندارند
نه واقعا چرا
سلام - نتایج قرعه کشی فروردین و اردیبهشت کی اعلام میشه ؟؟
سلام خسته نباشید
ممنونم
سلام شما میتوانید از طریق لینک زیر مشاهده نمائید.
سلام - نتایج قرعه کشی فروردین و اردیبهشت کی اعلام میشه ؟؟
نتایج فروردین رو اعلام کرده بودیم قبلا و جوایز اون هم به دست برنده ها رسید
ولی نتایج اردیبهشت رو شما میتوانید از طریق لینک زیر مشاهده کنید.
من همش شرکت میکنم به امید روزی که برنده بشم
واقعا متاسفم که قانونی که خودتون مشخص میکنید عمل نمیکنید
شخصی محصولی رو 56 بار تو فاکتورش خریداری کرده،اون وقت برندگانش افرادی هستن که کمتر از 20 بار ثبت کردن،واقعا که
همانند روند گذشته، کاربران با پرداخت حسنه لازم برای هر محصول، می توانند اعتبار در قرعه کشی کسب کنند. در نتیجه تعدادی که در فاکتور خود ثبت می کنید به عنوان شانس برنده شدن و اعتبار شما در قرعه کشی می باشد. پس با افزایش تعداد محصول در فاکتور، شانس برنده شدن شما نیز افزایش خواهد یافت.
همون اول بگید هر کی رو بخوایم انتخاب میکنیم
من تو قرعه کشی شرکت کردم ولی برنده نشدم کی نصف حسنه ها برگشت میخوره نوز که برگشت نخورده؟
سلام
اگر محصولات قرئه کسی ماه گذشته را مثل مسابقه روزانه نگه دارید خیلی خوب میشه
ببینیم که چند تا حسنه داشته (حد این مورد رو با اعلام نتایجگ قرئه کسی بذارید) یعنی بنویسید مثلا چراغ قوه با 1000 حسنه / برندگان....تعداد خرید ...
حله؟