راسخون

قرعه کشی های ماهانه راسخون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|
معرفی طرح:
طرح قرعه کشی محصولات، طرحی است که هر ماه تعدادی محصول در قسمت فروشگاه معرفی می شود و کاربران با انتخاب این محصولات و پرداخت حسنه (امتیاز) مورد نیاز برای هر محصول، در قرعه کشی آن محصول شرکت داده می شوند. در پایان هر ماهانه، بین کاربرانی که متقاضی محصولات بوده اند، قرعه کشی می شوند و یه یک نفر از خریداران، آن محصول اهدا می شود. 
همانند روند گذشته، کاربران با پرداخت حسنه لازم برای هر محصول، می توانند اعتبار در قرعه کشی کسب کنند. در نتیجه تعدادی که در فاکتور خود ثبت می کنید به عنوان شانس برنده شدن و اعتبار شما در قرعه کشی می باشد. پس با افزایش تعداد محصول در فاکتور، شانس برنده شدن شما نیز افزایش خواهد یافت.
 از این رو با افزایش تعداد خرید هایتان از محصولات طرح، شانس برنده شدن شما در قرعه کشی افزایش خواهد یافت.
باتوجه به اینکه شرایط و قوانین طرح ماهانه، نسبت به گذشته تفاوت هایی داشته است، حتماً موارد ذیل را به دقت مطالعه نمائید.
بندهایی که به عنوان قوانین طرح در نظر گرفته شده، پس از بررسی های فراوان و سنجیدن جوانب مختلف آن لحاظ شده است. بگونه ای که حتی منافع کاربران فعال و با سابقه و کاربران جدید الورود و کم امتیاز هر دو در نظر گرفته شده اند.

شرایط و قوانین شرکت در طرح قرعه کشی ماهانه:
1- مدت زمان اجرای هر طرح، یکماه می باشد.
2- تمامی کاربران سایت راسخون می توانند در این طرح شرکت کنند.
3- برای شرکت در قرعه کشی، محصولات طرح را در یک فاکتور جداگانه ثبت نمائید و از انتخاب سایر محصولات فروشگاه در فاکتور طرح، جداً پرهیز نمائید. در غیراین صورت تمامی عواقب آن بعهده کاربر می باشد.
4- به ازای تعدادی که از هر محصول در فاکتور خود ثبت نمائید، شانس برنده شدن کسب می کنید. لذا می توانید برای افزایش شانس خود، تعداد خرید هر محصول را افزایش دهید.
* محدودیت تعداد خرید برداشته شده است. پس می توانید از هر محصول به تعداد دلخواه و به اندازه امتیاز خود، در فاکتور ثبت کنید.
5- در صورت برنده نشدن در قرعه کشی هر محصول، نصف حسنه های مصرف شده به شما برگشت می شود.
6- امکان حذف فاکتور به هیچ عنوان وجود ندارد.
7- محصولات برندگان در ابتدای هر ماه و به صورت رایگان ارسال می شود.
8- قرعه کشی به صورت سیستمی و خودکار انجام می شود.
9 - قرعه کشی و اعلام نتایج در این لینک انجام می شود.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

پیشنهادمی شودواسه ماه مهرازمحصولات جانبی رایانه ای نظیرفلش،کیلورد،موس بی سیم واسپیکرشارژی وسایرمحصولات جانبی ارایه شود.باتشکر

vahid1173 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 1
|
من حتما شرکت می کنم
ali1560 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 458
|

بارگذاری محصولات قرعه کشی  مهرکی شروع میشه ؟

rohisamadi کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 418
|

الان در ماه مهر هستیم کی برندگان شهریور اعلام می شه؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

الان در ماه مهر هستیم کی برندگان شهریور اعلام می شه؟

با سلام و عرض ادب. به علت چند روز تعطیلی، قرعه کشی در دست انجام است ان شاالله اعلام خواهد شد.

با سپاس از همراهی و مشارکت همه ی عزیزان راسخونی

sarez1353 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 475
|

بهتره جنسها متنوع تر و زیادتر بشه

samad502000 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 8
|

سلام

اسامی برنده های ماهانه شهریور را کی تو سایت می ذارید؟ من همچنان منتظرم.

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

سلام

اسامی برنده های ماهانه شهریور را کی تو سایت می ذارید؟ من همچنان منتظرم.

با سلام و عرض ادب

کاربر گرامی برندگان قرعه کشی شهریور ماه اعلام شد.

شما میتوانید از این مسیر مشاهده نمایید.     http://rasekhoon.net/forum/thread/1090526/page1/

arash1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 100
|

سلام پس هرجه سریعتر لطفا حسنه هامون رو برگردونید تا بتونیم برای مهر ماه استفاده کنیم

mosabeghat_ravabet کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1875
|

سلام پس هرجه سریعتر لطفا حسنه هامون رو برگردونید تا بتونیم برای مهر ماه استفاده کنیم

سلام 

کاربر گرامی در دست اقدامه تا آخر همین امروز ان شاالله برگردانده میشود./ 

arash1369 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 100
|

lممنون خواهش می کنم 27 شهریور که برنده شدم قرار بود حسنه اش رو واریز کنید ولی خبری نیست در ضمن منتظر قرعه کشی مهر هستیم

mahdi696 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 141
|

سلام

محصوالات برندگان قرعه كشي شهريور ماه كي ارسال ميشود؟؟؟

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

سلام

محصولات قرعه کشی آبان ماه رو چی در نظر دارید؟

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام و احترام؛

این قرعه کشی مربوط به مهر ماه تا کی وقت داره؟ و قرعه کشی چه روزی هست؟ با توجه به اینکه گفته شده بخاطر محرّم، جوایز برندگان زودتر ارسال میشه.

با تشکر