مینا ساداتی از"تنهایی لیلا"می گوید
پستی و بلندی و حسهای نقش لیلا را دوست داشتم و تجربه جدیدی را به دنیای حرفهای من اضافه کرد.
مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون در خصوص انتخاب نقش خود در سریال «تنهایی لیلا» گفت: یکی از دلایلی که باعث شد بعد از چندین سال کار در سینما،بازی در این سریال و در واقع کار در تلویزیون را قبول کنم این بود که قرار بود کار شخصیتمحوری را بازی کنم که از شخصیت واقعی من بسیار دور و پستی ،بلندی و حسهایی داشت که دوست داشتم و در نتیجه تجربه جدیدی به دنیای حرفهای من اضافه کرد.
وی افزود: بعد از اینکه نقش را برای بازی قبول کردم تک تک لحظه ها را با لطیفی به عنوان کارگردان حرفهای که تلویزیون را به خوبی میشناسند چک میکردیم، چون تا به حال با مخاطب تلویزیون مواجه نشده بودم و از طرفی این سوال از ذهن من خطور میکرد که آیا این نقش تا چه حد برای مخاطب باورپذیر است؟
وی افزود: از دیگر ویژگیهای بازی در این نقش و همکاری با پروژه «تنهایی لیلا» این بود که لطیفی به عنوان کارگردان کار بلد،بازیگر را برای بازی کردن جلوی دوربین کاملا آزاد میگذارد و شما بدون هیچ محدودیتی به نقش و بازی میپردازید، اما بعد از اتود زدن،کار شما را روتوش میکند و کاملا به این مقوله مسلط است.
باعرض سلام خدمت راسخون خوب ودوست داشتنی جناب اقای لطیفی کارگردان و سرکار خانم مینا ساداتی ضمن عرض سلام،ادب واحترام سریال خوب و ارزشمند تنهایی لیلا را تحسین نموده و به شما خدا قوت می گویم ضمنا این را بگویم من امسال در سوم ماه مبارک رمضان مادرم فوت نمودند ودر همان روز فرزندم به دنیا امد یعنی در 30 مرداد ماه من مادرم عزیزم را ازدست دادم و پسرم بعد از یک ساعت متولد شد یعنی ثبت وفات و تولد در یک روز دقیقا مثل قصه تنهایی لیلا و حالا با دیدن این سریال خیلی به یاد مادرم هستم.
سريال موفقي است . البته كم كم داره وارده حاشيه هاي زائد ميشه . اميدوارم از اصل قصه دور نشه