راسخون

درمان طبیعی

tadrisiz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 437
|

اسم من ((کرفس )) است !

ضد رماتیسم هستم و درد مفاصل را علاج مى کنم .

ضماد برگ و ریشه ام ، ورم را مى خواباند.

عروق را باز مى کنم و تقویت کننده ى بى مانندى براى قلب و ریه هستم .

براى رفع پیچش معده مرا توصیه کنید...

اگر مردم خاصیت کرفس را مى دانستند تمام مزارع را به کاشتن آن اختصاص ‍ مى دادند.

ضرب المثل فرانسوى

اسم من کرفس است . در فارسى به من کرفش و کرسب مى گفتند و اعراب مرا معرب کرده کرفس نامیده اند. من داراى انواع و اقسام مى باشم اما در بین آنها دو نوع در تغذیه و بقیه در مداوا به کار مى روند. در من ویتامین هاى آ - ب و ث و املاح سدیم - پتاسیم - فسفر و آهک نهفته است - عطر مطبوع ، طعم گوارا و خواص انکارپذیر من ، مرا بین سبزیها ممتاز کرده است .

نوع خورشتى مرا همه مى شناسند و احتیاج به معرفى ندارد و نوع دیگر من که در تغذیه به کار مى آید، کرفس سنگ است که مانند کلم سنگ در جزو ریشه هاى خوراکى است و شباهت زیاد به آن دارد و اخیرا در ایران کاشته شده و گاهگاهى در سبزى فروشى ها دیده مى شود و با آن مى توان خورشت کرفس پلو درست کرد و نیز مى توان آن را در سالاد، ترشى و مخلوط شور به کار برد و از عطر مطبوع آن استفاده کرد. مهمترین نوع دوایى من کرفس آبى یا کرفس مردابى است که بطور خودرو در کنار مردابها مى روید. اعراب به آن ((کرفس الماء)) و ((قرة العین )) مى گویند. نوع دیگر من کرفس عطرى است که به علت داشتن عطر زیاد به کرفس مشک معروف است .

انواع ما به علت داشتن ویتامین ((ث )) لثه ها را محکم مى کنیم ، و از خونریزى و رقت خون جلوگیرى مى نماییم . اشتها را زیاد مى نماییم و براى مبتلایان به بیمارى هاى روماتیسم - نقرس - درد مفاصل و تصلب شرائین غذاى مفیدى هستیم و این دسته از بیماران هم مى توانند مرا در غذاى خود داخل کنند و هم مى توانند آب مرا گرفته یک فنجان در روز میل نمایند. من تب بر - بادشکن و ضد نفخ هستم و به داروهاى مسهل کمک مى نمایم . کلیه و مثانه را زهکشى و از سنگ پاک مى کنم و بعلاوه مجارى ادرار را ضد عفونى مى نمایم خوردن من جهت تنگى نفس - درد پهلو - سکسکه و زخم روده و درد شکم مفید است ، و لیزى معده را از بین مى برم . من گرفتگى جگر را باز مى کنم و براى حصبه و بیماریهاى روده مفید مى باشم ، مسکن دردهاى پشت - خاصره و عرق النساء هستم . ضماد برگ - ریشه و ساقه و برگ من ضد ورم مى باشد. مالیدن این ضماد به مدت یک دقیقه جرب و سایر امراض جلدى را درمان مى کند و با گوگرد و بوره جهت سیاهى پوست و لکه هاى پوستى مفید است . زیاده روى در خوردن من و جوشانده بذر و ریشه انواع دارویى من جهت زنان باردار و بچه شیر ده خوب نیست ، زیرا محرک شهوت بوده و عادت ماهانه آور و مسقط جنین است ، و چنانچه باعث سقط جنین نشود نوزاد آن ناقص الخلقه و یا کودن خواهد شد. اسانس یا بهتر بگویم ، جوهر من فرار و زود جذب است و همراه خود مواد مقید و مضر سایر داروها را حل کرده و به سرعت به یاخته ها مى رساند و به همین جهت است که خوردن من قبل از نیش عقرب و بعد از آن خطرناک بوده و علاج را مشکل مى کند. من عروق را باز مى کنم و مقوى قلب و ریه هستم . جوشانده ى برگ من گرفتگى صدا را باز مى کند و آواز را تصفیه مى نماید. کمپرس جوشانده ى من براى دست و پاى سرمازده و براى درمان اولسر و سایر زخم ها مفید است . بذر من در باز کردن گرفتگى هاى معده قوى تر از سایر قسمت هاى من است - این بذر اشتهاآور بوده به هضم غذا کمک مى کند و فضولات را از معده و رحم بیرون مى کند و جهت استسقاء مفید است . خوردن این بذر جهت شش چندان خوب نیست ، چون پنج گرم بذر کوبیده را در پارچه اى ریخته و آن را در نیم لیتر آب انگور آویزان نمایید، تا مواد مفید آن حل شود، این محلول جهت تقویت معده و رفع باد بسیار سودمند خواهد بود. مرباى ریشه و برگ من با عسل مسکن قى و مقوى معده است . ترشى من بازکننده و مقوى معده مى باشد، و اشتها را تحریک مى کند. جوشانده بذر و بیخ نوع کوهى من ، در باز کردن ادرار و عادت ماهانه اثر بیشترى دارد.

کرفس سنگ که به آن کرفس شلغمى و کرفس صخرى مى گویند، در کتب قدیم تحت نام ((فطرالسالیون )) ذکر شده قوى تر از کرفس خورشتى است . بادشکن و قاطع لیزى معده است . جهت درد پهلو و پیچش معده توصیه شده و در باز کردن ادرار و حیض قوى تر از انواع دیگر است .

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

🌴😴 نكاتي درمورد خواب😔🌹

خواب رطوبتی است که از بدن خارج شده به سمت مغز حرکت میکند و روی ارتباط بین قوای نفسانی وسیستم عصبی اثر میگذارد .

رطوبت غلیظ ؛ خواب آلودگی 

رطوبت رقیق ؛ بیداری

دربیداری : افزایش سوخت ساز … تحلیل رطوبت بدن 

درخواب: کاهش سوخت ساز … افزایش رطوبت بدن (تورم پلکهاو اندامها)

🌻نکته:👇👇

-پس افرادی که رطوبت بدنشان کمتراست(صفراوی , سوداوی)نیاز به خواب زیاد دارند.

-یک خواب معتدل و مفید تاثیر مستقیم روی قوای نفسانی و عملکرد آن دارد.

🌻آرامش خواب شب👇

زمانی خواب باعث تجدیدقوا میشود که روح وجسم باهم استراحت کنند و میدانیم روح فقط در تاریکی هوا و غروب خورشید استراحت میکند 

پس شب بیداری و خواب روز هیچکدام مفید نیست .

بهترین زمان خواب از کمی قبل از نیمه شب شرعی  تا سحر است

🌻بهترین خواب :👇 

۱-عمیق و متصل باشد 

۲-مقدارآن کافی باشد

۳-غذا از سر دل فرود امده و به قعر افتاده (سردل سبک باشد)

۴-خوابیدن یکساعت به پهلوی راست & غذا به قعر معده فرودبیاد 

سپس به سمت چپ نیم ساعت و در نهایت به پهلوی راست بخوابید 

۵-بعداز ادرار و مدفوع کردن باشد

۶-جامه مناسب بپوشد 

🌻نکته :👇👇

_هر یک ساعت خواب در زمان اصولی ان معادل سه ساعت خواب در زمان غیراصولی ان میباشد و باعث صحت بدن است

-خوابیدن باشکم خالی :حرارت غریزی به باطن می آید و چون معده خالیست روح را تحلیل میدهد نه قوت 

-خوابیدن رو شکم و صورت مضر برای چشم است

-شب بیداری مفرط & خشک شدن رطوبت بدن & مضر دماغ و دو نهایت جنون 

-خواب کوتاه بدن را تر میکند و خواب طولانی بدن را خشک 

🌻مضرات خواب روز :👇

۱-افزایش بیماریهای رطوبتی و ترشحات غیزطبیعی سینوسها

۲-بدبویی دهان 

۳-بزرگی طحال

۴-ضعف قوای نفسانی

۵-کندی ذهن و کاهش حافظه

۶-بی میلی و بی اشتهایی

۷-ورم بدن 

۸-کاهش شادابی و طراوت پوست

۹-ضعف قوه هاضمه 

و.......

🌻مضرات افراط در بیداری: 👇

۱-تجمع مواد زاید در بدن 

۲-کاهش رطوبت ضروری بدن 

۳-اختلال در هضم

۴-اختلال در مزاج طبیعی

۵-خشکی مغز

۶-سوختن اخلاط طبیعی

۷-جنون

🌻 خصوصیات محل خواب : 👇

۱-زیرانداز نرم ولطیف و بدون بو باشد 

۲-محل ترسناک نباشد 

۳-تخت باارتفاع مناسب و روشنایی ملایم 

۴-خوابیدن روی فرش سفت و محکم ,آسیب به رشته های عصبی

۵-خوابیدن بر فرش نرم و گرم ,چاق کننده است 

۵-خواب در نور مستقیم و شدید آفتاب باعث افزایش صفرا و سعود بخارات به مغز و سردرد 

۹-خوابیدن در نور ماه , گردش خون بهتر در مغز و پوست و 

۱۰-خوابیدن در آفتاب و سایه(نامساوی روی بدن بیافتد) منع شده

🌻 انواع خواب روز: 👇

۱-خواب قیلوله : قبل از ظهر یکساعت (درتابستان که شب کوتاه است بدون اشکال)

۲-خواب عیلوله : پس از اذان صبح تا طلوع آفتاب , مضر 

۳-خواب حیلوله :در هنگام طلوع آفتاب و بعد از نماز صبح , باعث کاهش حافظه 

۴-خواب غیلوله : در انتهای روز که بسیار نهی شده (غیله :هلاکت)

۵-خواب بعدازظهر :در فصول گرم و برای صفراویها یکساعت بلامانع است

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

موضوع: تشخیص ۱۴ نوع بیماری از طریق صورت

قسمت های ۱ و ۲ : سیستم گوارشی

اگر روی قسمت های ۱ و ۲ که روی چهره مشخص شده است، دانه ها سیاه، جوش و لکه ایجاد شد مطمئنا به این معناست که سیستم گوارشی شما به خوبی عمل نمی کند. برای مقابله با این مشکل، باید مصرف خوراکی های مضر و ناسالم و چربی ها را کاهش دهید، از نمک دوری کنید و مقدار بیشتری آب بنوشید.

قسمت ۳: کبد

کبد اندامی است که تجمع مواد سمی در آن و مصرف مواد مضر برای سلامتی می تواند در چهره نمود پیدا کند. در این صورت باید از مصرف الکل، خوراکی های مضر، تنقلات ناسالم و لاکتوز پرهیز کرد. به جای آن مقدار بیشتری میوه ها و سبزیجات به خصوص انواع خام را میل کنید. این توصیه ای مفید برای پاکسازی کبد است.

قسمت های ۴ و ۵: کلیه ها

آنچه موجب نازیبایی، گودی و کبودی اطراف چشم ها می شود، ممکن است به دلیل کاهش آب بدن و عملکرد نادرست کلیه ها باشد. از همین رو بسیار مهم است تا مصرف آب افزایش یابد و از نمک و خوراکی های مدر پرهیز شود.

قسمت ۶: قلب

مهم ترین بخش صورت که به دلایل مختلف تحت تاثیر جوش های سیاه و آکنه قرار می گیرد بینی است. با این حال، اگر این جوش ها ناگهان بروز کنند و به سختی از بین روند ممکن است نشانه ای از ناراحتی های قلبی باشد. برای رفع این مشکل، خوراکی های مضر مانند چربی ها، نمک و غذاهای تند را از برنامه غذایی حذف کنید. به جای آن، اسیدهای چرب امگا ۳ به خصوص انواع گیاهی را بیشتر مصرف نمایید.

قسمت های ۷ و ۸: کلیه ها

تجمع مواد زائد، احتباس آب یا کاهش رطوبت بدن می تواند در این بخش های صورت نیز بروز کند. برای رفع این حالت، باید آب زیادی بنوشید و از نوشیدنی هایی مانند قهوه، الکل و نوشابه های گازدار پرهیز نمایید.

قسمت های ۹ و ۱۰: سیستم تنفسی

این قسمت های صورت می تواند بازتابی از بعضی انواع آلرژی های تنفسی یا ناراحتی های مزمن مانند آسم باشد. عادت نادرست سیگار کشیدن می تواند زمینه ساز ایجاد لکه و تغییرات پوستی شدید در این قسمت ها شود. اگر می خواهید با این مشکل مقابله کنید، سیگار را کنار بگذارید، مصرف خوراکی های تازه را افزایش دهید و مصرف شکر را کاهش دهید.

قسمت های ۱۱ و ۱۲: هورمون ها

تغییرات هورمونی به خصوص در خانم ها در دوران سیکل های قاعدگی باعث تغییرات اساسی در این بخش ها می شود. گرچه این مشکل برای بسیاری افراد اجتناب ناپذیر است اما می توان با تغذیه صحیح، ورزش، خواب مطلوب، نوشیدن کافی آب، شستشوی مرتب پوست و پرهیز از خوراکی های تحریک کننده آن را کاهش داد.

قسمت ۱۳: معده

این بخش صورت نشان می دهد که هضم غذا به خوبی صورت نمی گیرد، روده بزرگ عملکرد صحیحی ندارد و یبوست در مواقع بسیاری فرد را آزار می دهد. توصیه می شود برای بهبود این اختلال، مصرف فیبرها که در میوه ها، سبزیجات و غلات به وفور وجود دارد را افزایش دهید.

قسمت ۱۴: استرس

اگر متوجه تغییراتی در این ناحیه شدید، ممکن است بدن شما تقاضای استراحت و زمانی برای تجدید نیرو را داشته باشد. عدم کنترل و مدیریت صحیح استرس می تواند مشکلات متعدد جسمانی را در پی داشته باشد. برای مقابله با این مشکل، توصیه می شود روش های ریلکسیشن را در پیش بگیرید، کمی بخوابید و مقدار بیشتری آب بنوشید.

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

اظهار نظر دکتر علی باسی  پزشك فوق تخصص خون و انکولوژی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران:

📢📢📢.

این روزها بویژه با مرگ چند هنرمند، همه جا از سرطان  و شیوع بی سابقه آن در ایران که سه برابر کشورهای دنیاست حرف میزنند...!!!

اما گاهی لازمه به این مسایل هم کمی فکر کنیم

🚬🚬🚬

⚠همه جای دنیا قلیان را یکی از خطرناک ترین عوامل سرطان زا میدانند اما در بسياري خانه های ایرانیان هست و خانوادگی استفاده میکنند و هیچ اقدامی هم برای تعطیلی قهوه خانه ها نمیشود!!!

🚫🚫🚫

*⚠روغن پالم سرطان زاست اما وقتی همه فهمیدند لبنیات ما آلوده به پالم است حتی كمتر ماست نخریدند!!!

🐓🐓🐓

.*⚠مرغ در حالت عادی 12 الی 18 ماه زمان رشد سالم میخواهد اما در ایران از تخم تا طبخ 45 روزاست و هورمونهای استفاده شده همه سرطان زا هستند اما جالب اینکه مردم فقط باقیمت مرغ مشکل دارندنه با بیماری زایی آن!!!

💀💀💀

*⚠همه میدانند که برنج آوازه و محسن و .... سرشار ازسم آرسنیک و مواد سرطان زا و غیرطبیعی ست اما مردم ایران با تهییج و تبلیغات وسیع صدا و سیما دوبرابر پول میدهند تا برنده جایزه مرگشان باشند!!!

☕☕☕

⚠همه میدانند چای معطر دارای اسانسهای شیمیایی سرطانزاست اما مردم به عشق قرعه کشی و برنده شدن به قیمت گزاف میخرند و در خوردن داغ داغ آن بر هم سبقت میگیرند و با دست خود سرطان مری و معده و ... رابرای خود به ارمغان می آورند!!!

🍣🍣🍣

⚠همه میدانند سوسیس و کالباس و همبرگر و پیتزا آنهم با اون وضعیت تولید در ایران بیشترین سهم را در عوامل اصلی و جدی انواع سرطان به خود اختصاص داده اما شیکترین مغازه ها پیتزا فروشی و فست فودی ها هستند و غذای آدمای های کلاس شده!!!

😞😞😞

⚠مگر در 40 نوع مواد افزودنی سوسیس و کالباس چیزی جز مواد سرطان زا دیده میشود؟!!! 

🍳🍳🍳

⚠همه میدانند غذاهای سرخ کرده و پرچرب عامل سرطان است اما سرخ میکنند و با چربی ترانس بالا میخورند!!!

🍲🍲🍲

⚠همه میدانند بسیاری از این روغن های نباتی اصلا خوردنی نیستند اما با قیمت بالا خریداری کرده و میخورند!!!

🎎🎎🎎

⚠همه میدانند چاقی و اضافه وزن و کم تحرکی عامل مهم انواع سرطانها و کبدهای چرب و بیماریهای قلبی و عروقی و انواع سکته هاست اما اکثر مردم در پرخوری و پر خوابی و کم تحرکی گوی سبقت را از هم میربایند!!!

🚬🚬🚬

⚠همه میدانند سیگار و مواد مخدر عامل مهم سرطان ریه و ... است اما بیشتر از 10میلیون نفر معتاد به مواد مخدر و بیش از 20میلیون نفر سیگاری در ایران داریم!!!

😞😞😞

*⚠همه میدانند استرس های روانی یکی از  عوامل اصلی سرطان و بیماریهای روانی است. اما همه به عشق زندگی اشرافی و آسایش بیشتر  همه جور استرس بدهکاری ها و وام و ... را بجان میخرند و آرامش خود را فدای آسایش خیالی میکنند!!!

😔😔😔

*⚠همه میدانند بیخوابی و خواب ناصحیح دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن  پایه بسیاری از بیماریهاست اما دير خوابيدن عادت بسياري از ما شده!!!

بیشتر بیاندیشیم

👆👆👆👆

نان های کپک زده را به سرعت از داخل خانه دور کرده و در زمین دفن کنید . کپک نان سرشار از سم آفلا توکسین است که عامل سرطان خون می باشد. تغذیه دام ها با نان کپک زده باعث ورود آفلاتوکسین به شیر و گوشت می گردد.از فروش نان کپک زده به دوره گرد ها جدا پرهیز کنید.

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

#👈- بامیه بهترین دارو دیابت است.

#👈- گردو ازلخته شدن خون جلوگیری می کند.

#👈- هل تقویت کننده قلب بوده وسرماخوردگی رامعالجه می کند.

#👈-گشنیز تشنگی رابرطرف می کندوبرای دهان ودندان بسیارمفیداست.

#👈-انگور باعث پاکسازی معده و روده میشود

#👈.- لوبیاچشم بلبلی کم چرب و بدون کلسترول وحاوی سدیم است.

#👈-کلم بروکلی،به دلیل داشتن کلیسم فراوان باعث تقویت استخوان ها می شه

#👈- گل گاوزبان باعث کاهش تب دربیماری های سرخک،آبله وکهیرمی شود.

#👈-نخودفرنگی منبعی از فولیک اسیدو ویتامینB۶است

#👈.- ویتامینCموجوددرجعفری افزایش جذب آهن می شود.

#👈-پونه اشتهاآور بوده وباعث سهولت هضم وبه درمان معده کمک میکند.

#👈-کنجدبرای رفع ناراحتی کیسه صفرا مفیداست.

#👈- خوردن موزخطرمرگ دراثرسکته مغزی راکاهش می دهد.

#👈- انگورخون سازبوده وبه تصفیه خون نیزکمک میکند.

#👈-شکلات برای سلامت قلب مفیدبوده ومانع لخته شدن خون می شود.

#👈-مصرف زغال اخته باعث کاهش چربی شکمی وکاهش کلسترول می شود.

#👈- گوجه فرنگی بدن را دربرابر امراض وبیماری های عفونی حفظ می کند.

#👈- اسفناج بهترین دارو برای کسانی که مبتلابه کم خونی هستند.

#👈-روغن کنجد برای رفع تنگی نفس،سرفه خشک وزخم ریه مفید ا

#👈آیا میدانید: نعناع سکسکه و تنگی نفس را شفا میدهد ؟

#👈آیا میدانید: اثر انگشت خواهر و برادر ۶۰% شبیه به هم است 

#👈آیا میدانید: برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی باید درون سبد آن یک عدد سیب قرار دهید؟

#👈آیا میدانید: قهوه محبوب ترین نوشیدنی در سراسر جهان با بیش از ۴۰۰ میلیارد فنجان مصرف در هر سال است

#👈آیا میدانید: جعبه سیاه هواپیما ، در حقیقت نارنجی رنگ است .

#👈آیا میدانید : “آب گرم” سریعتر از “آب سرد” یخ میزند .

#👈آیا میدانید: پنیر پفک اغلب پنیر تلخ( پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می باشد.

#👈آیا میدانید: که از دست دادن تنها ۱٪ از آب بدن موجب تشنگی میشود ؟

#👈آیا میدانید: ۸۰% حرف هایی که در طول روز می زنیم با خودمان است ؟

#👈آیا میدانید: که آلرژی به غذاهای گوناگون نتیجه مصرف شکر است ؟

#👈آیا میدانید: خمیازه کشیدن به مغز آرامش می‌دهد ؟

#👈آیا میدانید: در ساعت ۱۰:۰۴ شب خلاقیت انسان به حداکثر می‌رسد ؟

#👈آیا میدانید: پاندا هنگام تولد صورتی رنگ است ؟

#👈آیا میدانید: گردو با چربی ها ناسالم میجنگد ؟

#👈آیا میدانید: ریحان خاصیت ضد پیری دارد!

#👈آیا میدانید:

#👈اگر بعد از ظهر خسته هستی بجای اینکه نوشیدنی های کافئین دار مصرف کنین ، میتونین ۱ عدد خیار میل کنین ؟

خیار حاوی ویتامین های B و سرشار از هیدروکربور است ک شما را میتواند سرحال بیاورد و تا چند ساعت نگه دارد.

#*****#

#👈بیماری قند اولین عامل کوری در مردم جهان است.

#*******#

#👈گوجه فرنگی حاوی ویتامین های A, B, C, K و مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن و فسفر است که در تأمین انرژی و تقویت بدن مؤثر است.

#*******#

#👈سیر ، نیروی شهوانی را زیاد میکند.

#*******#

#👈پرتقال ، از ابتلا ب بیماریهای سرطانی مانند سرطان مری ، دهان ، حلق و معده جلوگیری میکند .

#*******#

#👈سیب زمینی ، بیشترین خوراکی هست که چاق کننده هست ، مخصوصن در ناحیه باسن 

#*******#

#👈نوشیدن آب پرتقال قبل از ورزش و نوشیدن آب هندوانه بعد از ورزش باعث قوی تر شدن عضلات میشود.

#********#

#👈خوردن کاهو ، مانع از ریزش و سفید شدن مو میشود.

#********#

#👈نعناع تنگی نفس و سکسکه را شفا میدهد .

اینو بخونین خیلی مفیده

پانزده نشانه ای که به شما میگوید کمبود ویتامین دارید

درد در انگشت ها، پشت ساق پا و کف پا (کلسیم، پتاسیم، منیزیم)

شکاف در گوشه لب ها (گروه ویتامین B)

احساس خستگی (B2)

خواب رفتن و کرخی دست و پا (B6وB12)

جوشهای قرمز در بازوها و گونه ها (AوD)

افسردگی (D)

ریزش موی شدید (B)

اختلالات دید شبانه (A)

بی اشتهایی (B)

حالت تهوع، یبوست ونفخ (B12)

خونریزی لثه و زخم هایی که دیر خوب میشن (C)

سردرد و سر گیجه (B3)

اسهال (B9)

بی خوابی (B5)

خشکی پوست (AوB)

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

1

عرق آویشن

مسکن – ضد سرماخوردگی – مقوی معده – معالج بیماریهای قارچی پوست – ضد ورم بینی وگلو.

2

عرق اسطو خودوس

تقویت کننده اعصاب – معالج برونشیت وزکام – پایین آورنده تب ونیروبخش – ضد تشنج وصرع درمان بیماریهای عصبی.

3

عرق بید

درمان تب های شدید ودردهای تناسلی – زردی پوست (یرقان) – تصفیه خون.

4

عرق بهارنارنج

تقویت کننده مغز واعصاب – نشاط آور- تقویت قلب.

5

عرق بادرنجبویه

ضد خستگیهای روحی – استفراغ های دوران بارداری – برونشیت وتشنج – ضد قلنج – درمان دل پیچه.

6

عرق بومادران

ضد ورم روده ومعده – ضد روماتیسم ونقرس – رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی.

7

عرق بیدمشک

تقویت کننده فلب – رفع ناراحتیهای اعصاب – ضد تپش قلب.

8

عرق پونه

ضد سیاه سرفه وگریپ – خلط آور- بادشکن – قابض – بازکننده عروق – ضد عفونی کننده .

9

چهارعرق سرد

تب بر- خنک – تقویت کننده معده.

10

چهارعرق گرم

تقویت کننده معده – مفید برای هضم غذا – رفع ناراحتی های روده .

11

عرق چهل گیاه

تقویت کننده معده – کمک به هضم غذا – بادشکن – ضد سردی – ضد تهوع واستفراغ .

12

عرق خارخاسک

مدر قوی – رفع سنگ کلیه ومثانه – کیسه صفرا- تصفیه خون. 

13

عرق خارشتر

ضد عفونت مجاری ادراری – سنگ شکن – مدرقوی – ضد سیاه سرفه.

14

عرق رازیانه

معطر کننده – محرک – بادشکن – مدروقاعده آور- درمان بواسیر ونقرس – ازدیاد شیر مادران .

15

عرق زنیان

ضد نفخ معده – ضد ترشی معده – ضد عفونت – ضد انگل – بادشکن – درمان عوارض بعد از ترک اعتیاد.

16

عرق زیره

ضد چاقی – تصفیه کننده خون – ضد هیستری وتشنج – افزایش شیر مادران – بادشکن – هضم کننده غذا – کاهنده چربی خون.

17

سرکه سیب

لاغر کننده – مکمل غذا

18

عرق سنبل الطیب

خواب آور- مسکن – تقویت قلب – اشتها آور.

19

عرق شاتره

ضد خارشهای پوستی – صفرا بر- تقویت کبد – نشاط آور- ضد نفخ – اشتها آور.

20

عرق شنبلیله

ضد قند – تقویت قوای جنسی – نیرو بخش.

21

عرق شیرین بیان

درمان قاطع زخم معده واثنی عشر- ضد سرفه – صفرا بر. 

22

عرق شوید

ضد چربی خون – جهت پایین آوردن کلسترول – ازدیاد شیر مادران – درمان لاغری

23

عرق کاسنی

مفید برای کبد – ضد جوش – ضد خارش – تصفیه کننده خون – کاهنده چربی .

24

عرق کیالک

تصفیه کننده خون – جلوگیری ازعواقب سعت کلسترول – جلوگیری ازتنگ شدن رگها.

25

عرق گزنه

اثر قاطع دررفع بیماریهای پوستی وجلدی – ضد چربی وقند خون – ضد خون ریزی – بازکننده عروق – مدر.

26

عرق گلبهار

مفید برای لطافت پوست دست وصورت – مقوی معده

27

عرق مریم گلی

ضد دیابت – ضد رماتیسم واسهال – ضد سینوزیت – ضد انگل – ضد نفخ .

28

عرق مخلصه

ملین – مقوی – دفع سموم – ضد قولنج – پاد زهر قوی مفید برای ناراحتیهای کمرو مفاصل عضلانی – تقویت معده .

29

عرق مورد

ضد خون ریزی – قابض روده – درمان اسهال وبواسیر- تقویت رشد مو- ضد آفت .

30   

عرق نعنا

ضد دل درد – دلپیچه – ضد نفخ – بادشکن – تقویت کننده معده کودکان

31

عرق یونجه

چاق کننده – نیروبخش – معالج رعشه وناراحتی های عصبی – تصفیه خون – کاهش قند خون .

🌷

لیست بیماری‌هائی که با سبزی‌ها و میوه‌ها درمان می‌شوند:

😠کم خونی : هویج ، اسفناج ، جعفری ، انگور

🍅درد مفاصل : هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، موز، لیمو، توتفرنگی، گلابی، سیب، انگور

🍓آسم: هویج، پیاز، جعفری، توت فرنگی، آویشن

🍃سوختگی: اسفناج، کاهو، پیاز، بادام، به، انجیر، خربزه، هویج و هلو

🍓تصلب شرائین: توت فرنگی، آلو، پیاز، سیر، آرتیشو، گیلاس

👼جوش صورت: کاهو، شلغم، گوجه فرنگی، هویج، پیاز

🍓برای پیشگیری از سرطان: اسفناج، جعفری، توت فرنگی

😠پیشگیری از خاکستر شدن موها: انگور

🎵ضعف قلب: کاهو، کرفس، پیاز، آرتیشو

🐱قولنج کلیه: باقالا، تره فرنگی، بادام، گیلاس

🌾احتقان خون: پیاز، ترب

🍅یبوست: اسفناج، کاهو، هویج، تره فرنگی، گوجه فرنگی، انجیر، توت فرنگی، انگور، زیتون، پرتقال، هلو، سیب، آلو، پیاز

🍊دوران نقاهت: کرفس، اسفناج، زردآلو، شاه توت، انجیر، گردو،پرتقال

سیاه سرفه: تره فرنگی، ترب، انجیر، سیب، سیر

🌾دردپا و دست: آویشن

👼رفع کندی رشد: اسفناج، جعفری، پیاز، هویج، کلم

🍋ورم مثانه: تره فرنگ

🍓دیابت: توت فرنگی، گردو، آرتیشو، سیب زمینی

🍀اسهال : هویج، اسفناج، پیاز، سیب زمینی، توت فرنگی، گردو، انگور، به

🍐سوء هضم : رازیانه، کاهو، عدس، پیاز، بادام، لیمو ترش، به، انگور، پرتقال، گلابی، سیر، چغندر، کرفس

🍋چاقی : لیمو ترش، شلغم، هویج، کلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب، انگور

👼مسمومیت : زیتون

🍅بچه های ضعیف : گوجه فرنگی، موز، بادام، به، انجیر، گردو، آویشن

🍋ورم سرما زدگی : شلغم، سیب زمینی، پیاز، لیمو

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

رژیم غذایی شامل غذاهای آماده باعث کدری، چرب شدن و تغییر رنگ پوست می شود. در مقابل افرادی که رژیم سالم دارند و ویتامین های توصیه شده را مصرف می کنند، ظاهر پوست سالم تری دارند.

اما مصرف چه نوع ویتامین هایی لازم است و عملکرد آن ها چگونه است؟

سوالی که در این مطلب به نقل از «Readers Digest» به آن پاسخ داده شده است.

ویتامین ب کمپلکس: در بلغور جو، برنج، تخم مرغ و موز وجود دارد.این نوع ویتامین حاوی ماده مغذی به نام بیوتین است که برای رشد و تقویت ناخن، پوست و سلول های مو ضروری است. کمبود این ویتامین باعث ریزش مو می شود.

کرم های موضعی حاوی ویتامین B سریع به سلول ها آب رسانی می کند و باعث شادابی پوست می شود. ویتامین B خاصیت ضدالتهابی دارد و پوست را تقویت می کند.

ویتامین K: در رفع تیرگی دور چشم، درمان کبودی،لکه برداری و کاهش چین و چروک موثر است. سبزی های برگ سبز حاوی این ویتامین است.

ویتامین E: برای حفظ لطافت و نرمی پوست و براقی و تقویت مو، مصرف مغز میوه ها ، زیتون و اسفناج را افزایش دهید. این ویتامین لکه ها را کم رنگ می کند و پوست را از حالت زبری و خشکی در می آورد. برای لکه های پایدار کمی روغن ویتامین E بمالید تا لکه ها کم رنگ شود.

ویتامین C: مرکبات، سبزی های برگ سبز، فلفل دلمه ای و گل کلم منبع غنی این ویتامین است. ویتامین Cعلاوه بر مقابله با سرماخوردگی، هنگامی که روی پوست استفاده شود کلاژن تولید می کند. ویتامین C، کاهش دهنده چین و چروک است و به ظاهر پوست بهبود می بخشد.

ویتامین A: ویتامین کلیدی برای داشتن پوست سالم به حساب می آید و برای حفظ و بازسازی بافت های پوست مهم است. کمبود ویتامین A باعث خشک و پوسته پوسته شدن آن می شود. منبع عالی این ویتامین هویج و سبزی های برگ سبز تیره است. نتایج بررسی ها نشان می دهد،مصرف لوسیون حاوی ویتامین A روی پوست، بروز آکنه را کنترل می کند و چین وچروک را کاهش می دهد

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

1--خوردن جعفری

2--کسانی که زیادچای بخورندپیرمیشوند

3--خوردن فلفل باعث حفظ جوانی میشود

4--خوردن سیرازپیری زودرس جلوگیری میکند

5--قارچ دوران جوانی راافزایش میدهد گوجه طول عمرراافزایش میدهد

6--اب هویج حافظ جوانی است.

: 16 ماده غذایی که شما را جذابتر میکند:

1. زغال اخته؛ ضدتیرگی دندان

2. بذر کتان؛ اکسیر جوانی پوست

3. کلم قرمز؛ ضدچین و چروک پوست

4. کیوی؛ میوه دوستدار لثه

5. برگه زردآلو، نگهبان رنگ پوست

6. مرکبات؛ کپسول ضدپیری

7. آلو؛ ضامن ناخن های سفت و محکم

8. سیر؛ جوان کننده پوست

9. تمشک؛ خداحافظی با ورم صورت

10. آووکادو؛ میوه جوانی

11. غلات کامل؛ پاک کننده پوست 

12. سنبل هندی؛ مهارکننده استرس

13. انبه و هویج؛ هدیه هایی برای پوست

14. شیرسویا؛ برای داشتن ناخن های بلند

15. لبنیات کم چرب؛ ناخن هایی که نمی شکند

16. گوجه فرنگی برای درخشان شدن پوست

شربت عسل و مرکبات:تسکین گلودرد وآنفولانزا🐝

لیمو عسل : ضد سرماخوردگی🐝

دارچین و عسل : حال خوش🐝

زنجبیل و عسل : ضد معده درد🐝

میخک و عسل : ضد دندان درد🐝

سرکه سیب و عسل : ضد رفلاکس🐝

شیر،پرتقال وعسل : نرم کننده پاشنه پا🐝

عسل و شکر خام : ضد خشکی پوست🐝

عسل و ماست : ضد آکنه و جوش🐝

عسل و آب نارگیل : استحکام عضلات🐝

عسل و لیمو ترش : کاهش وزن🐝

عسل و زردچوبه : زخم های دهانی🐝

عسل و سرکه : شست و شوی سینوسها🐝

عسل و آب پرتقال : ضد اضطراب🐝

عسل و آناناس : ترک سیگار🐝

عسل، برگ بو و کرفس : درد شکمی🐝

عسل و روغن کرچک : قطع سکسکه🐝

دهانشویه خانگی عسل و دارچین:رفع بوی بد دهان

اگر میخواهید کاهش وزن داشته باشید

ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ

ﯾﮏ ﺷﺐ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻣﺎﺳﺖ ﻭﮐﺪﻭﯼ ﺭﻧﺪﻩﺷﺪﻩ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . 

ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎﯼ ﺷﮑﻢ ﻭ ﺩﻭﺭﺷﮑﻢﻋﺎﻟﯿﻪ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﻧﻌﻨﺎ ﯾﺎ ﺷﻮﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊﺳﺮﺩﯼ . ﻃﻌﻤﺶ ﻫﻢ ﻣﺜﻠﻪ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺧﯿﺎﺭﻩ ﻧﮕﺮﺍﻥﻧﺒﺎﺷﯿﻦ .

2. ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﯾﮏ ﺗﯿﮑﻪ ﭼﻮﺏ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻫﻢ ﺑﻨﺪﺍﺯﯾﻦ ﺗﻮﯼ ﻟﯿﻮﺍﻧﺘﻮﻥ .ﺳﻮﺧﺖ ﻭ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺒﺮﻩ .

3. ﺻﺒﺢ ﺩﺭ ﻭﻋﺪﻩ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﻠﺦ ﺑﺎﻻﯼ 65% ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﺑﺎﻋﺚ ﭼﺮﺑﯽ ﺳﻮﺯﯼ ﻣﯿﺸﻪ .

4. ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﺳﯿﺐ ﺑﺎ ﺩﻭﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ .ﺍﺷﺘﻬﺎﺗﻮﻥ ﮐﻢ ﻣﯿﺸﻪ .

5. ﺷﺐ ﻫﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻋﺴﻞ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﭼﺮﺑﯽ ﺳﻮﺯﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﯿﺪﻩ .

6. ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺷﯿﺮ ﯾﺎ ﻣﺎﺳﺖ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ ﺑﺎﻋﺚ ﻻﻏﺮﯼ ﻣﯿﺸﻪ .

7. ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻋﺴﻞ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﮔﺮﻡ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ .

8. ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺭﻭﺯ ﻣﯿﻮﻩ ﺟﺎﺕ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ .

9. ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻭﻋﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﻭﺣﺠﻤﺸﻮﻧﻮ ﮐﻢﮐﻨﯿﺪ .

10. ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻏﺬﺍﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﯾﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻣﯿﻞﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺠﻮﯾﺪ ﻭﺁﺭﻭﻡ ﺁﺭﻭﻡﺑﺨﻮﺭﯾﺪ.ﺍﺯ ﺑﺸﻘﺎﺏ ﮐﻮﭼﮏ استفاده کنید

تقویت معده

- جوشانده فلفل سبز گاهی به عنوان مقوی معده مصرف می شود ولی در این عمل باید نهایت احتیاط بعمل آید تا بدون نظم و بی رویه به کار نرود زیرا موجبات بروز استفراغ و التهاب و ورم معده را فراهم می شازد.

- دو جز آب را با یک جزو عسل بجوشانند تا ثلث بماند. آنرا برای تقویت معده میل کنند (مقدار خوراک تا 30 مثقال است).

- پرتقال معده را تقویت می کند، ترشحات معده را زیاد کرده و آنرا تقویت و قوی می سازد.

- پوست زرد لیمو مقوی معده است.

- خوردن گردو با کشمش و انجیر برای معده بسیار مفید است.

- مقدار 2 تا 4 گرم برگ نعناع بصورت دم کرده میل کنند.

- مقدار 4 تا 10 میوه نارس نارنج بصورت دم کرده میل کنند.

- زنجبیل مقوی معده و هاضمه و ملین طبع و مفتح سده و محلل ریاح است مقدار خوراکش تا یک مثقال و نیم است.

- خوردن شاه تره مقوی معده است.

- خوردن گل سرخ جهت ضعف معده مفید است.

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

توت فرنگی:

برطرف کننده لک های صورت،روشن کننده آن 🌺

🍑هلو:

طراوت پوست،ضد چروک🌺

🍎🍏سیب:

آب رسانی پوست،از بین بردن چین و چروک،ترمیم کننده بافت صورت🌺

🍈به:

جلوگیری از چین و چروک پوست🌺

🍡تمشک:

طراوت و زیبایی پوست🌺

🍑خیار:

شفافیت،ضد لک🌺

🍉هندوانه:

آب رسانی،مخصوصا پوست‌های خشک🌺

🌹دم کرده جعفری با لیمو ترش:

جلوگیری از لک صورت🌺

🎈بادام:

🎈چه تلخ،چه شیرین،همراه با آب،خمیری برای شادابی پوست🌺

🍍آناناس:

🎈شادابی پوست🌺

🌿شلغم پخته:

نرمی پوست🌺

🍊نارنج:

بستن منافذ،لطافت و نرمی، مناسب پوستهای چرب🌺

🍋لیمو ترش:

شفافیت پوست🌺

🍀روغن زیتون:

نرم کننده پوستهای خشک🌺

🌲کاهو:

جلوگیری از چین و چروک پوست🌺

🌴اسفناج:

آب رسانی قوی،تسکین دهنده اعصاب پوست صورت🌺

🍌موز:

طراوت بخش🌺

🍯عسل:

شفاف کننده🌺

🌸گل یاس:

به صورت دم کرده و له شده برای برطرف کردن سیاهی زیر چشم🌺

🍅گوجه فرنگی:

از بین بردن سلول های مرده،شفافیت پوست،البته در صورت عدم حساسیت🌺

🍊پرتقال:

ضد چروک🌺

🌼دم کرده بابونه:

آرامش بخش پوست صورت،به ویژه پس از استرسهای شدید🌺

🍇انگور:

ضد چروک،شفاف کننده🌺🌳

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

✅آب رو تو یک ظرف مسی بریزید و نعل اسب رو داخل ظرف بزارید، روی حرارت بزارید تا نیم ساعت قل بزنه، از این آب برای پخت غذا استفاده کنید،

🌺🍀دم نوش خون ساز قوی🍀🌺

✅سیب و به رو برگ برگ کنید و توی آفتاب خشک کنید بعد از 3 روز توی ماهیتابه بریزید و با یک قاشق غذا خوری گلاب تف بدید تا رنگش قهوه ای بشه،مثل چای دم کنید و 5 دقیقه قل بدهید، بهترین جایگزین برای چای و قنده چون مزه ی فوق العاده ای داره، اگه دوست داشتین موقع دم کردن کمی نبات هم اضافه کنید

🌺🍀معجون خونساز🍀🌺

✅سیب قرمز 1 کیلو تهیه کنید و با پوست رنده کنید با 1 لیتر عرق بیدمشک و1 لیتر گلاب مخلوط کنید و در یخچال نگهداری کنید هر روز3 فنجان میل کنید

🌺🍀عوامل کم خونی🍀🌺

🍀1:چای

🍀2:پخت و پز در ظروف تفلون،آلمینیوم و استیل

🍀3:با سر و بینی باز به دستشویی رفتن،چون

بخارات از راه بینی به ریه میرسند و باعث کم خونی میشوند

🍀4:مواد افزودنی مجاز که در اغلب خوراکیها وجود دارد و وزارت بهداشت آنرا تایید میکند، به غیر از کم خونی ،سرطانزا هم هستند

🌺🍀خوراکیهای خونساز🍀🌺

✅اسفناج ،فالوده سیب ،عرق بیدمشک ،گلاب ،مویز ،عسل ،کنجد ،شیره انگور و خرما ،سبوس گندم ،خرما ،انگور ،زردآلو ،سمنو ،زرشک ،انار ،جوانه گندم ،آلبالو ،عناب ،کباب برگ ذغالی ،پسته ،بادرنجبویه ،بومادران ،دارچین ،کاسومومنی ،مرزه ،جعفری ،بهار نارنج ،به ،گزنه ،عرق یونجه

🌺🍀ظروف خونساز🍀🌺

✅ظروف مسى ،دیزی سنگی ،نعل اسب

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

از درمانهای روغنی برای موها استفاده کنید

برای حفظ لطافت و درخشش موها حداقل هفته ای دوبار روغن به ریشه و ساقه موها بمالید.حتی میتوانید از روغنهای طبیعی برای فرم دهی به موها بعد از استحمام استفاده کنید.

حداقل هفته ای یک بار به روش زیر موهایتان را تقویت کنید:

▪️ روغن بادام یا زیتون به موها بمالید.

▪️ سر خود را با پوشش پلاستیکی بپوشانید.

▪️ حداقل دو ساعت و یا شب تا صبح روغن روی سرتان بماند.

▪️ سپس با آب سرد موها را شسته تا زمانی که آب شفاف شود و بعد با شامپو موها را بشویید.

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺪﻩ ﮐﻪ ﺗﻮﺍﻧﺎﯾﯽ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﮐﺮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻧﺪ

ﭘﺎﺋﻮﻟﻮ ﮐﻮﺋﻠﯿﻮ

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

ویرانی بدن از نخوردن شام شروع میشود 

2-    شام نخوردن باعث پیری زود رس میشود

3-    در شب چیزی و لو اینکه قطعه نان کوچکی باشد تناول کنید 

4-   کسیکه دو شب پشت سر هم غذا نخورد . نیرویی از او به هدر میرود که تا چهل روز برنمیگردد

5-   پیامبر اکرم (ص)  : غذای شب را ترک مکن ولو آنکه تکه نان خشکی باشد . من میترسم

که اگر امت من غذای شب را ترک کنند ، زود پیر شوند  

6-   غذای شب ، نیروی پیر و جوان است . 

7-    هرکس که غذای شب را ترک کند ، نیرویی از او میرود که بر نمیگردد 

8- غذای شب سودمندتر از غذای روز است 

چرا خوردن شام سودمندتر از خوردن نهار است ؟ 

زیرا در شب حرارت به داخل بدن میرود  و هضم قوی تر میشود  بر خلاف روز که سردی به داخل و  

حرارت به سطح بدن می رود و غذا درست هضم نمیشود 

اگر در هنگام شب در معده چیزی نباشد . حرارت بدن به جای آنکه به آن بپردازد ، به رطوبت اصلی 

بدن متوجه میشود و آن را خشک و لاغر میکند . به همین دلیل است که ، در هنگامی که معده خالی است  

باعث کم خوابی می شود

رازهای زیبایی از گوشه و کنار دنیا♥♥♥ 

ضد پیری از چین :************************************

این کاملا واضح است که زنان آسیایی پوستی زیبا دارند ، در هر سنی که باشند ! برای بررسی به چین رفتیم تا ببینیم زنان چینی چه ترفندی به کار می برند تا همیشه پوستشان را جوان نگه دارند . چیزی که فهمیدیم این بود که برای محافظت پوست از رادیکال های آزاد، باید همان کاری را بکنیم که آنها می کنند : نوشیدن چای سفید!!

رفع حلقه های تیره دور چشم از اسپانیا :***************************

این نکته را از خانم های اسپانیایی بیاموزید . آنها برای خلاصی از تیرگی دور چشم چه می کنند ؟ اگر ورقه های خیلی نازک سیب زمینی را برای 10 دقیقه روی چشمتان قرار دهید از حلقه های دور چشم خلاص می شوید ! به همین سادگی

از خواب بیدار شدن از زیمبابوه :******************************

قهوه ، راک استار و ردبول را فراموش کنید ، زن زیمبابوه ترفند بهتری در آستین دارد . به منظور افزایش انرژی ، پاکسازی سیستم بدن و شروع سوخت و ساز بدن ، آنها چای داغ همراه آبلیمو می نوشند .

لب های لطیف از ایتالیا :************************************

برای لطافت لب ها وقتی که آنها خشک ، پوسته پوسته و یا آفتاب سوخته هستند ، از زنان ایتالیایی بیاموزید، از روغن زیتون استفاده کنید.

مراقبت پوست از ژاپن :********************************

زنان ژاپنی دارای پوستی زیبا هستند . راز آنها چیست؟ آنها از روغن درخت کاملیا برای همه چیزاستفاده می کنند از جمله برای خلاص شدن از چین و چروک، پس از زایمان ، جوان سازی و رساندن مواد مغذی به مو و تسکین دهنده سوختگی. با تشکر از این خانم ها، من تا به حال هیچ چیز درباره کاملیا نمی دانستم !!

رهایی ازسلولیت از برزیل :*******************************

زنان برزیلی یکی از بهترین اندام ها را در جهان دارند ، بنابراین اگر بگویند چگونه می توان با سلولیت مبارزه کرد ، من به حرفشان اعتماد می کنم ! فکر می کنید رازشان در چیست ؟ آنها ماسه را به بدنشان می مالند ،که باعث تحریک پوست شده وبه از بین بردن سلولیت کمک می کند .

مراقبت مو از هند :**************************

همه می دانند که زنان هندی موهای فوق العاده ای دارند . می دانید راز قدیمی آنها چیست ؟ روغن نارگیل !!! هفته ای یک بار ، مقداری از آن را گرم کرده و پوست سرتان را با آن ماساژ دهید . سپس همانطوریک شب را با آن بخوابید تا موهای زیبا و درخشانی داشته باشید

❤چند عادت غذایی مفید❤

۱-روز رابامیوه شروع کنیم

۲-بگذاریم چای ما اندکی خنک شود

۳-قندهایمان را ریز کنیم

۴-بانوشابه قهرکنیم

۵-برنج مان را ابکش نکنیم

۶-نان سفیداستفاده نکنیم

۷-باروغن جامد خداحافظی کنیم

۸-سیروپیازرو دربرنامه غذاییمان بگنجانیم

۹-اب زیاد بخوریم

۱۰-چیپس نخوریم

۱۱-ماهی بخوریم

۱۲-باکالباس وسوسیس سرسنگین باشیم

۱۳-هیچ وعده غذایی راحذف نکنیم

۱۴-غذاراخوب بجویم

۱۵-نمکدانها رادر ویترین بزاریم

۱۶-ازماست کم چرب غافل نشویم

۱۷-گوجه فرنگی خورباشیم

۱۸-دیرشام نخوریم

۱۹-زیادتعارف نکنیم وتعارف نشویم

۲۰-ورزش و نرمش تو برنامه روزانه داشته باشیم

"5خاصیت باورنکردنی سماق"

آیا میدانستید هربلور سماق دارای سی هزار اتم است که هر اتم باعث ساخت گلبول قرمز خونی می شود❗

آیا میدانستید رنگ قرمز سوخته سماق از وجود دازیتنینوزن است که باعث از بین بردن هر نوع سلول سرطانی می شود❗ 

آیا میدانستید مصرف سماق با غذا باعث جلوگیری از جذب چربی ها می شود❗

آیا میدانستید سماق باعث رفع الزامیر به دلیل وجود اندوسیتوز در آن است❗

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

خوردن کدام غذاها باهم سازگاری نداردوبرای بدن مضر میباشدوباعث انواع بیماریها میشود...

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

1- خوردن لبنیات با گوشت سفید باعث درد مفاصل و عوارض گوارشی است.

2- مصرف شیر با انجیر برای قلب مضر است. 

3- تخم مرغ با ماهی و مرغ احتمال امراض پوستی و فلج، نقرص و بواسیر دارد.

4- خوردن پوسته تخم مرغ مولد لک صورت و ایجاد باد در سر معده و امراض طحال .

5- مصرف انواع ترشی که از سرکه باشد همراه پلو مولد کولیت و درد شکم است.

6- مصرف فرآورده های لبنی با ترشی پیری زود رس می آورد ، باعث انجماد فرآورده های لبنی در معده و فساد غذا می شود.

7- مصرف پنیر تازه با هر غذایی مضر است.

8- پنیر با تخم مرغ سبب اختلال در گوارش و دردهای گوارشی است.

9- ماست با ترب ایجاد سوء هاضمه و گاستریت می شود.

10- مصرف همزمان تخم مرغ با ترب و یا شیر با انجیر، مضر قلب و مغز است.

11- تخم مرغ با قارچ ایجاد بلغم و ایجاد رسوب در دیواره رگها می شود

12- خربزه و عسل احتمال سنکوب می دهد.

13- شیر با انجیر سبب گاستریت، سردرد، تهوع میشود.

14- مصرف ماست و اسفناج (بورانی) به علت تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه استو مصلح آن گردو و زعفران است.

15- مصرف ماست و باقالی باعث دل درد شدید اسهال وتهوع می شود.

16- مصرف خردل و سیر باعث خارش و یبوست است.

17- مصرف سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و مولد تاریکی چشم وشب کوری است.

18- خوردن غذاهای سرد با هم ایجاد بلغم، سکته، رماتیسم، و MS است.

19- مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه باعث سنگینی معده و حدوث امراض متعدد می شود.

20- مصرف چای با پیاز و یا هندوانه مضر است.

21- خوردن آبگوشت و گوشت با هندوانه مضر است چون آبگوشت بلغم زا و میوه های آبدار هم بلغم زا است و عوارض بیماریهایی با منشاء بلغم است

22- مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی مضر است (مگر این که سه ساعت بگذرد) زیرا باعث فساد میوه در معده خواهد شد.

23- خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی، باعث تحیر عقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار می شود.

24- از خوردن غذاهای پروتئین دار یا چرب در فصل گرما و غذاهای سرد در فصل سرما پرهیز شود.

25- نوشیدن آب بعد از حمام رفتن به ویژه اگر معده خالی باشد؛ ضرر آن بیشتر است.

26- آشامیدن آب سرد در حالت ناشتا؛ زیرا معده بدون توقف آب را به اعضای بدن می رساند که اگر سردی آن به قلب برسد، به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود؛ اگر به کبد برسد موجب بیماری گاستریت معده خواهد شد؛ اگر سردی آن به مغز برسد، موجب سستی اعصاب خواهد شد؛ اگر سردی آن به آلات نَفَسی و صوتی برسد، باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور می شود.

27- میوه ی هر فصل را در فصلش خوردن، چون خداوند حکیم متناسب با شرایط بدن در هر یک از فصول و شرایط اقلیمی هر منطقه ی جغرافیایی میوه ها را خلق فرموده.

28- مصرف تخم مرغ با ماهی مولد امراضی چون جذام، فلج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبی مزمن خواهد شد.

💝💝💥زندگیتان پراز آرامش وسلامتی💥💝💝

tadrisiz کاربر نقره ای
|
|

ایا میدانید

خوردن اسفناج موجب تقویت عضلات میشود.

❤❤❤❤❤❤

ایا میدانید

تمبر هندی دل به هم خوردگی و تهوع را برطرف میکند

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

زیاده روی در مصرف اب انگور ایجاد سنگ کلیه میکند

❤❤❤❤❤

ایا میدانید 

اناناس بسیاری از خاصیتهای خود را هنگام تبدیل شدن به کمپوت از دست میدهد

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

مصرف زیاد زرشک برای زنان حامله مناسب نیست

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

شکلات خالص از لخته شدن خون در بدن جلوگیری میکند.

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

مالیدن روغن بادام تلخ روی صورت لکه ها و چین و چروک را از بین میبرد

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

اگر پوست شما کک و مک دارد ان را هروز با اب گوجه فرنگی تمیز کنید از بین میروند

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

آویشن ضد غلظت خون است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

بالنگ تقویت کننده معده است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

بابونه برای درمان کبد چرب بسیار مفید است.

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

برگ زیتون دافع عفونتهای رحمی است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

بهار نارج ضد سکسه است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

بومادران تقویت کننده قلب و اعصاب است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

برگ چنار تسکین دهنده درد مفاصل است

❤❤❤❤❤

ایا میدانید

هل خستگی ذهنی را برطرف میکند

❤❤❤❤❤

🍶🍶🍶🍶🍶🍶🍶 

آیا می دانید که : نصف فنجان انجیر کلسیم بیشتری از نصف فنجان شیر دارد.

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

آیا می دانید که : میوه های قرمز قلب شما را قوی نگه می دارد.

🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

آیا می دانید که : ویتامین سی موجود در کیوی دوبرابر پرتغال است.

🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏

آیا می دانید که : سیب ها در آب شناورند چون 25 درصد آن را هوا تشکیل می دهد.

🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

آیا می دانید که : پرتغال ها چشم های شما را سالم نگه می دارند.

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋

آیا می دانید که : میوه های زرد شما را در برابر مریض شدن محافظت می کند.

🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏🍏

آیا می دانید که : میوه های سبز به قدرت دندان ها و استخوان های شما کمک می کند.   

🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇🍇

آیا می دانید که : میوه های آبی و بنفش به حافظه ی شما کمک می کند.

🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

آیا می دانید که : هندوانه شامل 92 درصد آب و حدود 6 درصد قند است.

🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎

آیا می دانید که : خوردن یک عدد سیب روش معتبرتری برای بیدار ماندن از خوردن یک فنجان قهوه است.

🍍🍍🍍🍍🍍 🍍🍍🍍

آیا می دانید که : آناناس ها زودتر می رسند اگر آن ها را وارونه روی برگ هایشان قرار دهید