دهه 60تیا نگاه کنن+عکس
ممنونم. .واقعا یاد اون روزا بخیر
سلام
ممنون دوست عزیز واقعاً یادش بخیر. چه دورانی داشتیم.
یه جا خوندم:
شما دهه 60 تیا که همیشه می گید ما نسل سوخته ایم یادتون باشه که ماه رمضونتون تو زمستون بود. یه چیزی تو این مایه ها.
با سلام
واقعا خاطرات گذشته برایمان زنده شد. ولی خداییش اون زمان که موبایل و ماشین نبود یا خیلی کمتر بود نسبت به الان ولی مردم چقدر به نزدیک بودن و احترام ها بیشتر و توقعات و چشم هم چشمی ها هم کمتر بود.
دستت درد نکنه دوست عزیز عالی بود
دستت درد نکنه دوست عزیز عالی بود
خواهش
یه سری از برنامه کودک های بالا را تلویزیون داره پخش می کنه.
یادآوری خاطرات گذشته. واقعاً یادش بخیر.
من سال 69 به دنیا اومدم اما چون نیمه ی دوم بودم با 70 دیا رفتم مدرسه اما بیش تر اینا رو ما هم داشتیم من خیلی وروجک و آقای نجار، قصه های تا به تا ، مدرسه موش ها، بابا لنگ دراز و آنی شرلی ، زنان کوچک رو دوست داشتم ، برادر بزرگترم بازی روپولی داشت که همه بازی میکردیم ، منچ و اسم و فامیل رو هم که حتما بازی می کردیم . یادش بخیر خیلی بچگی خوب بود . یادش بخیر..........
من سال 69 به دنیا اومدم اما چون نیمه ی دوم بودم با 70 دیا رفتم مدرسه اما بیش تر اینا رو ما هم داشتیم من خیلی وروجک و آقای نجار، قصه های تا به تا ، مدرسه موش ها، بابا لنگ دراز و آنی شرلی ، زنان کوچک رو دوست داشتم ، برادر بزرگترم بازی روپولی داشت که همه بازی میکردیم ، منچ و اسم و فامیل رو هم که حتما بازی می کردیم . یادش بخیر خیلی بچگی خوب بود . یادش بخیر..........
یادش بخیر
یه جا خوندم:
شما دهه 60 تیا که همیشه می گید ما نسل سوخته ایم یادتون باشه که ماه رمضونتون تو زمستون بود. یه چیزی تو این مایه ها.
سلام. اشتباه گفتن. دهه شصتی ها تو دهه هفتاد به سن تکلیف رسیدن. حدودا اواخر بهار و تابستان بود. شایعه راه انداختن تا از مظلومیت دهه شصتی ها کم کنن. اطلاعاتشون دقیق نیست و با اعداد و ارقام و حتی نرم افزارها و سایتهای تطابق تاریخ های شمسی و قمری این ادعاشون رد میشه. احتمالا با دهه هفتادیها اشتباه گرفتن.
مخلص همه دهه شصتیا ...
مخلص همه دهه شصتیا ...
مخلصصصصصصصصصصصصص