چهارمین جلسه آنلاین انجمن راسخون
روابط عمومی موسسه فرهنگی راسخون ضمن تشکر و قد ردانی از مدیران گرامی ،به اطلاع همه ی مدیران تالارها می رساند ]چهارمین جلسه آنلاین به شرح زیر برگزار می گردد.
زمان: شنبه 94/5/24 ساعت 15:30 لغایت17
موضوع : نقاط ضعف و قوت انجمن
با حضور: مسئول روابط عمومی جناب مهندس کیانی و مسئول نظارت جناب فتحی و مسئول ازشد انجمن ها
دستور جلسه:
1- مقدمات ابتدایی با محوریت موضوع جلسه - 10 دقیقه
2- طرح پرسش های مدیران ( متنی و صوتی ) در مورد موضوع - 30دقیقه
3-پاسخ گویی به سوالات مربوط به موضوع توسط مسئولین همزمان با طرح سوالات مدیران 30
4- پاسخ گویی به سوالات کلی در خصوص انجمن توسط جناب مهندس کیانی 30
نکته قابل توجه:
از مدیران گرامی تقاضامندیم با امادگی کامل در این جلسه شرکت نمایند و سوالات خود را با توجه به موضوع مورد نظر در این جلسه بیان نمایند.
مدیران بزرگوار چنانچه نرم افزار آن را در سیستم یا موبایل خود نصب نکرده اید به این لینک(http://www.teamspeak.com/?page=downloads) مراجعه نمایید.
با تشکر از حضور سبزتان
باسلام و عرض ادب:
من متاسفانه نیستم . از همه عذرخواهی میکنم :
سلام
یک بار هم جلسات آخر هفته برگذار کنیید!
باسلام
ظاهرابنده واردسرورتیم اسپیک شده ام اگکرفرداموفق شدم حتماشرکت خواهم کرد.
با سلام متاسفانه به دلیل تداخل با ساعات کاری نمی توانم شرکت کنم
دوباره شرمنده
باسلام و عرض ادب:
من متاسفانه نیستم . از همه عذرخواهی میکنم :
با سلام وعرض ادب:
از اطلاع رسانی شما کمال تشکر و قد دانی می نماییم
با تشکر
سلام
یک بار هم جلسات آخر هفته برگذار کنیید!
با سلام و عرض ادبدوست و همکار گرامی درحال حاضر با توجه به شرایط موجود فعلا در همین ساعت می توانیم در خدمت مدیران گرامی باشیم
با تشکر
باسلام
ظاهرابنده واردسرورتیم اسپیک شده ام اگکرفرداموفق شدم حتماشرکت خواهم کرد.
با سلام وعرض ادب :
دوست وهمکار گرامی با توجه به راهنمایی که برای مدیران ارسال نمودیم انشالله که بتوانیم در خدمت همه ی عزیزان باشیم.
با تشکر
با سلام متاسفانه به دلیل تداخل با ساعات کاری نمی توانم شرکت کنم
دوباره شرمنده
با سلام وعرض ادب:
از اطلاع رسانی شما کمال تشکر و قد دانی می نماییم
با تشکر
با سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از مسئولین محترم سایت راسخون بنده متاسفانه دچار بیماری هستم و امروز عصر در بیمارستان حضور دارم عذر بنده را به جهت غیبت در این جلسه پربار پذیرا باشید انشالله که سعادتی نصیب بنده شود تا در جلسات بعدی شرف حضور داشته باشم.
پیشاپیش بنده را عفو فرمایید.
سلام خسته نباشید پس کی برنده های مسابقه دست خط برتر معلوم میشه تو رو خدا بگین.
با سلام و عرض ادب
با تشکر فراوان از مسئولین محترم سایت راسخون بنده متاسفانه دچار بیماری هستم و امروز عصر در بیمارستان حضور دارم عذر بنده را به جهت غیبت در این جلسه پربار پذیرا باشید انشالله که سعادتی نصیب بنده شود تا در جلسات بعدی شرف حضور داشته باشم.
پیشاپیش بنده را عفو فرمایید.
سلام خسته نباشید پس کی برنده های مسابقه دست خط برتر معلوم میشه تو رو خدا بگین.
سلام و عرض ادب ،ممنون از دعوتی که کردین ، با تمام عجله ایی که کردم برای شرکت در این جلسه تازه از سر کار رسید م خونه، عذر خواهی میکنم،
سلام. هنوز channel راسخون را نبستید :-D