آموزش برنامه نویسی اندروید
با سلام و احترام خدمت کاربران گرامی
با دوره آموزشی برنامه نویسی اندروید در خدمت شما دوستان عزیز هستیم
امید است که مطالب ارائه شده مفید واقع شود .
فهرست مطالب و بخش ها:
1-
2-
3-
آموزشا کجاست
آموزشا کجاست
با سلام و احترام
فعلا مباحث اولیه قرار داده شده است و ان شاالله به زودی تکمیل خواهد شد
http://rasekhoon.net/forum/thread/1075323/page1/
به جز بیسیک اندروید و اندروید استودیو و یونیتی و گیم میکر چه موتور ها و نرم افزار های دیگ های برای ساخت برنامه ی اندروید وجود داره>!؟
به جز بیسیک اندروید و اندروید استودیو و یونیتی و گیم میکر چه موتور ها و نرم افزار های دیگ های برای ساخت برنامه ی اندروید وجود داره>!؟
با سلام و احترام
از برنامه اکلیپس (Eclipse)هم می توانید برای برنامه نویسی اندروید استفاده کنید
میشه راهنماییم کنین
میشه راهنماییم کنین
با سلام و احترام
دوست گرامی ، لطفاً درخواست خودتون رو واضح و شفاف بگید !!!! راهنمایی در خصوص چه موردی ؟ با کدام برنامه ؟؟؟؟
با تشکر / موفق باشید
سلام آموزش اندروید استدیو رو ندارین ؟
سلام آموزش اندروید استدیو رو ندارین ؟
با سلام
در این پست ، آموزش برنامه نویسی اندروید از طریق اکلیپس موجود است . اما متاسفانه آموزش از طریق اندروید استدیو بارگذاری نشده است .
از برنامه کانستراکت هم میتونی برای بازی سازی استفاده کنی
سلام
من سوالاتی در مورد سیستم عامل اندروید برای کامپیوتر دارم ولی نمی دونم کجای این انجمن ها مطرح کنم ؟
راهنمایی بفرمایید لطفا
m83naeimi@gmail.com
سلام
من سوالاتی در مورد سیستم عامل اندروید برای کامپیوتر دارم ولی نمی دونم کجای این انجمن ها مطرح کنم ؟
راهنمایی بفرمایید لطفا
m83naeimi@gmail.com
با سلام خدمت شما
سوالتان را در همین تالار و با ایجاد یک پست ، مطرح کنید.اگر نیاز به ارسال فایلی برای پیوست و ... نیز دارید می توانید از طریق ایمیل با من در ارتباط باشید
موفق باشید
سلام
طریقه برنامه نویسی آندروید چطوریه ، ازچه نرم افزار ی استفاده شود ؟
سلام
طریقه برنامه نویسی آندروید چطوریه ، ازچه نرم افزار ی استفاده شود ؟
با سلام
از نرم افزارهای متعددی میتوان استفاده کرد ، اگر با زبان جاوا میخواهید برنامه نویسی کنید میتوانید از برنامه های اکلیپس و اندروید استدیو استفاده کنید و اگر با زبان ویژوال بیسیک میخواهید کدنویسی کنید میتوانید از برنامه basic4android استفاده کنید.
موفق باشید
اصولی ترین راه استفاده از اندروید استودیو و زبان برنامه نویسی جاوا است.