نقل و انتقالات راسخون
با سلام و عرض ادب
دوستان از نقل و انتقالات راسخون خبر دارید؟؟؟
اگه دارید به ماهم بگین ما هم خبر دار بشیم دیگه چی میشه
صرفا جهت اطلاع
نقل قولی از مسئول روابط عمومی.
با سلام
ضمن تشکر از همکاری شما کاربران عزیز در بررسی و تأیید پست های انجمن
باطلاع می رساند برادر گرامی جناب فتحی در واحد نظارت مشغول به فعالیت شده اند. إن شاالله همچون گذشته شاهد همکاری دو جانبه از بین واحد نظارت و شما کاربران باشیم.
باتوجه به روحیات و سوابق کاری ایشان در قسمت انجمن ها، اطمینان داریم تعامل زیادی با اعضای سایت خواهند داشت و انتظار داریم کاربران نیز در خصوص تذکرات و پیام ها و مواردی که از سوی ایشان ارجاع می شود، توجه کافی داشته باشند.
موفق باشید
گفتین بی خبرتون نذاریم
ممنون سلما خانوم
پس عمو نظارت قبلی چی شد؟؟؟
قهر کرده؟؟؟؟ من به هوای اون دارم 5 دقیقه خنده میزارم تا هر روز وقتی میخونه بخنده و سختی کار براش اسون تر بشه
ای خدا ای روزگاررررررررررر
ممنون سلما خانوم
قهر کرده؟؟؟؟ من به هوای اون دارم 5 دقیقه خنده میزارم تا هر روز وقتی میخونه بخنده و سختی کار براش اسون تر بشه
سلام. من کل پیام آقای کیانی رو آوردم.
اسمی از عمو نظارت شما نیومده.
حالا فرقی نمی کنه. آقای فتحی مطالب شما رو میخونن و خستگی تایید و بررسی پست ها از تنشون در میره.
شما هم خسته نباشید.
ممنون سلما خانوم
سلام. من کل پیام آقای کیانی رو آوردم.
اسمی از عمو نظارت شما نیومده.
حالا فرقی نمی کنه. آقای فتحی مطالب شما رو میخونن و خستگی تایید و بررسی پست ها از تنشون در میره.
شما هم خسته نباشید.
بعضیا عادت دارن سر بسته حرف بزنن به خاطر همین گفتم شما خبر دارین یا نه
سلام. دیدم دنبال عکس آقای فتحی میگردین آوردم دم دست. البته دم دست بود. دیده نمیشد.
http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/1002228/2003640/
سلام. دیدم دنبال عکس آقای فتحی میگردین آوردم دم دست. البته دم دست بود. دیده نمیشد.
حالااخلاقشون چطوره؟زبونشونم نصفهانیه؟
هر وقت قوانین انجمن رو رعایت نکردین لهجه و اخلاقشون هم دستتون میاد.
سلام.
من یکبار اوایل عضویتم با ایشون صحبت کردم به خاطر فکر کنم مدارک و این حرفا.....ولی یادم نمیاد لهجه شون رو!
البته ما تشخیص نمیدیم اصفهانی حرف میزنن یانه!!باید یکی بگه که با اصفهانیها سر وکار نداشته باشه
هر وقت قوانین انجمن رو رعایت نکردین لهجه و اخلاقشون هم دستتون میاد
آهاحالااخلاقشون دستم اومد.خخخخ.
شنیده ها حاکیست که قراره جناب آقای سجادی مسئول راسخون بلاگ به جمع واحد فنی بپیوندند و جناب آقای هادی نژاد به عنوان مسئول راسخون بلاگ مشغول به کار میشن. آقای سجادی رو که میشناسین. از آقای هادی نژاد اطلاعاتی یافت نشد!
شنیده ها حاکیست که قراره جناب آقای سجادی مسئول راسخون بلاگ به جمع واحد فنی بپیوندند و جناب آقای هادی نژاد به عنوان مسئول راسخون بلاگ مشغول به کار میشن. آقای سجادی رو که میشناسین. از آقای هادی نژاد اطلاعاتی یافت نشد!
نمیدونم.
من شدم مثل اصحاب کهف (البته من دو روز رفتم مسافرت ) برگشتم دیدم این نقل و انتقال رو خود آقای سجادی در تاپیک خودشون اعلام کردند.
من فقط شنیده ها رو نوشتم. دنبال عکس آقای هادی نژاد هم گشتم ولی نیافتم.
تا امروز رو مطمئنم آقای سجادی مسئول راسخون بلاگ بودند. چون پست من رو ایشون پاسخ دادند.