کلاس درس شیمی 3
ان شالله فردا استوکیومتری واکنش ها را شروع می کنیم با حضور استادان محترم اسشتاد سلمات واستاد سید حسین میر اکبری
آقا سید توضیحتون خوب بود. ولی بهتره مرحله به مرحله و با پست کوتاه یاد بدین که آقای رضایی تا جواب رو دیدن نگن که منم همینو گفتم!
KNO3(S)) -----> K2O+N2+O2
اول از عنصری که اتم های زیاد داره شروع میکنیم که kno3 هستش
میبینم در طرف اول معادله k چند تاست KNO3 یدونه هستش
بعدش می بینیم طرف دوم چند تاست: K2O دوتاست پس طرف دوم نصبت به طرف اول 1 دانه k زیادتر داره برای اینکه دو طرف یکسان بشه یه 2 در طرف اول میذاریم یه 1 در طرف دوم:
2KNO3(S)) -----> 1K2O+N2+O2
حالا می بینیم که تعداد k ها برابره میریم سراغ اتم بعدی:
اتم n: طرف اول 2KNO3 چون یه ضریب 2 گذاشتیم و این 2 برای تمامی اتم ها حساب میشه یعنی در عنصر 2KNO3 ما 2تا k و 2تا n و6تا o داریم پس طرف اول 2 تا n داریم و در طرف دوم هم N2 داریم که تعداد n دو تا هستش پس دو طرف برابره
میریم سراغo : در طرف اول 6 تا o داریم( 3 زیر بندش هستش و 2 ضریبش که ضرب در هم میشه 6) و در طرف دوم سه تا o داریم (یکی o2 که2 زیر بندش هستشو یدونه تو k2o که ضریبش 1 هستش )برای اینکه این قسمت موازنه بشه باید ضریبی برای o2 انتخاب کنیم که این ضریب ضرب در 2 زیربند + o موجود در k2o برابر با 6 باشه که یعنی ما باید یک عددی انتخاب کنیم که ضرب در 2 (زیربند o2) +عدد1 بشه 6 یعنی ما عدد 5/2 (5 تقسیم بر 2 ) رو می خواهیم که 5 ضرب در 2 (زیربندo2) بشه 10 تقسیم بر 2 (مخرج 5/2) میشه 5 که +1 میشه 6 یعنی معادله به صورت زیر میشه:
2KNO3(S)) -----> 1K2O+1N2+5/2O2
اما چون یکی از ضریب ها کسری است و نباید ضریب کسری داشته باشیم مخرج 2 رو در تمامی ضریب ها ضرب میکنیم تا کسر از حالت کسری در بیاید که به شکل زیر میشه:
4KNO3(S)) -----> 2K2O+2N2+5O2
یا خدای محمد چقدر توضیحاتش طولانی شد
مبحث شیمی رو باید آدم تو کاغذ حل کنه بذاره برات وگرنه این طوری نمی تونی یاد بگیری.
دو سه تا موازنه بده تو کاغذ حل کنم برات عکسشو بذارم
آقا سید توضیحتون خوب بود. ولی بهتره مرحله به مرحله و با پست کوتاه یاد بدین که آقای رضایی تا جواب رو دیدن نگن که منم همینو گفتم!
نه بابا آجی من الان مخ ام دارد تایر حمل می کنم از بس توضیحات طولانی بود
خب آقای رضایی شما جمله به جمله بخونید.
هرجا متوجه نشدین بگین توضیح بدن
مبحث شیمی رو باید آدم تو کاغذ حل کنه بذاره برات وگرنه این طوری نمی تونی یاد بگیری.
دو سه تا موازنه بده تو کاغذ حل کنم برات عکسشو بذارم
خودت جیگر برام رو کاغذ معادله مد نظرت را حل کن
اینجا که نمی تونم معادله را کامل بهت بدم
بعدش می بینیم طرف دوم چند تاست: K2O دوتاست پس طرف دوم نصبت به طرف اول 1 دانه k زیادتر داره برای اینکه دو طرف یکسان بشه یه 2 در طرف اول میذاریم یه 1 در طرف دوم:
آقای رضایی این جمله رو متوجه شدین؟
اینا فهمیدم دارم دوبار دوبار می خونم رو هر اتم که بهتر متوجه شوم
پس 2کا در همه اتم ها ضرب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برای بار اول بود به خاطر همون اگر تمرین کنی تو کمتر از 10 ثانیه می تونی جواب بدی.
من سوالو دیدم جوابش رو فهمیدم اصلانم سخت نیست.
یه کتابی هستش برای سال سوم شیمی که خیلی سبز داده بیرون که درسنامه کامل داره
برو کتاب فروشی بگو خیلی سبز شیمی میخوام بهت میده یکم حجمش زیاده ولی سوالات و درسنامه هاش خیلی خوبه.
البته تو فقط درسنامه هاشو بخون و چند تا از سوالات آسونشو حل کن و روش کنکوریشم یاد نگیری چون تو امتحان نهایی نمره نمیدن بهش.خخخخخ
نه داداش عدد 2 در همهی اتم های اون عنصر ضرب میشه نه 2k
برای بار اول بود به خاطر همون اگر تمرین کنی تو کمتر از 10 ثانیه می تونی جواب بدی.
من سوالو دیدم جوابش رو فهمیدم اصلانم سخت نیست.
یه کتابی هستش برای سال سوم شیمی که خیلی سبز داده بیرون که درسنامه کامل داره
برو کتاب فروشی بگو خیلی سبز شیمی میخوام بهت میده یکم حجمش زیاده ولی سوالات و درسنامه هاش خیلی خوبه.
البته تو فقط درسنامه هاشو بخون و چند تا از سوالات آسونشو حل کن و روش کنکوریشم یاد نگیری چون تو امتحان نهایی نمره نمیدن بهش.خخخخخ
معلمم گفت پیک گلواژه گرفتم
نه داداش عدد 2 در همهی اتم های اون عنصر ضرب میشه نه 2k
آهان اوکی
عددی که قبل از ترکیب میاد در تعداد همه اتم ها ضرب میشه.
عدد بعد از پرانتز در همه اتم های داخل پرانتز ضرب میشه.
عددی که بعد از هر عنصر هست تعداد اون عنصر در ترکیب هست.
الان در
2KNO3
تعداد k دوتا
تعداد N هم دوتا میشه
تعداد O میشه 6 تا
اینطوری فایده ندارد من بشینم حسابی یه دوساعت روی کاغد تمرین ومرور کنم ببینم چه اتفاقی برام می افته