کلاس درس شیمی 3
موازنه شرط اصلی ورود به بحث استیکیومتری هستش و بدون یادگیری کاملش انو نمیفهمی
lk aمن از کلاس شیمی 3انصراف می دم ،چون من نتونستم یاد بگیرم ،وقت شما هم الکی گرفتم ،شرمنده
من مشکلی ندارما. تا وقتی شما حوصله داشته باشین براتون توضیح میدم.
نه من از این ناراحتم که شمارا خسته کنم ضمن اینکه کم کم باید از بحث موازنه خارج شویم وبه سراغ استوکیومتری ها برویم که وقتمون گرفته نشود من که از شنبه تا سه شنبه 30اصفهان نیستم ،پس 31شروع کلاس مجددمون خواهد بود
نصفه نیمه یاد نگیرین. بحث بعدی رو من اصلا بلد نیستم. باید آقا سید کامل توضیح بدن.
خب بسم الله آجی پله به پله بگید تا منم روی کاغذ بغل دستم مرور کنم وبیام جلو ،شنبه تا 30تیر شیرازم فکر نکنم بتونم به اینترنت اونجا وصل بشم ولی سعی ام را می کنم با اینترنت گوشی بیام یه سری داخل اتاق چت
موازنه شرط اصلی ورود به بحث استیکیومتری هستش و بدون یادگیری کاملش انو نمیفهمی
خب پس بریم جلو ببینیم چه می شود
Al2O3 + HF + NaOH → Na3AlF6 + H2O
آبجی 10 تا تمرین بدید تا در اوقات فراقتش تو شیراز انجامبده روزی یک ساعت بذاریه می تونه دو تا معادله حل کنه و 5 روزه تموم میکنه
Al2O3 + H F + NaOH → Na 3 Al F6 + H2O
خب آجی سلما من روی کاغذ مرور کنم ،بعدش وارد بحث نوع واکنش ها بشیم چون اونا هم مهمه و75تا 1نمره هم از اینا میاد
خب پس از یه ترکیب پیچیده به نام ان آ او اچ شروع کردیم اینا فهمیدم اوکی
آبجی 10 تا تمرین بدید تا در اوقات فراقتش تو شیراز انجامبده روزی یک ساعت بذاریه می تونه دو تا معادله حل کنه و 5 روزه تموم میکنه
خب پس کل مسافرتم باید بنشینم معادله حل کنم
آقا سید من اول از آ ال شروع کردم. چون قبلش دیدم مشکل پیدا میشه. حالا شما طبق همون روش مرحله به مرحله بگین. فکر کنم مشکل اصلی آقای رضایی شمردن عناصر در ترکیبه. بی دقتی میکنن گاهی
حسین بذار این طوری توضیح بدم موازنه رو :
من و تو رفتیم یه میوه فروشی و بهش گفتیم آقا من 3 تا سیب دارم به دوستم هم همین قدر سیب بدید مسوه فروش باید بهت چند تا سیب بده؟ باید به تو هم سه تا سیب بده.
حالا فکر کن من اون عنصر NA3ALF6 هستم و تو NAOH
حسین بذار این طوری توضیح بدم موازنه رو :
من و تو رفتیم یه میوه فروشی و بهش گفتیم آقا من 3 تا سیب دارم به دوستم هم همین قدر سیب بدید مسوه فروش باید بهت چند تا سیب بده؟ باید به تو هم سه تا سیب بده.
حالا فکر کن من اون عنصر NA3ALF6 هستم و تو NAOH
خب منم باید سه تا بگیرم پس به ان آ 3تا می دهم
اوکی