کلاس درس شیمی 3
lk aمن از کلاس شیمی 3انصراف می دم ،چون من نتونستم یاد بگیرم ،وقت شما هم الکی گرفتم ،شرمنده
حسین بمون یاد بگیر داداش.
آبجی خیلی خوب یاد میده
یک دقیقه دیگر تا شروع کلاس شیمی جلسه سوم وحضور استاد سید در بین اساتید کلاس شیمی خالی هست وما همچنان کلاس شیمی 3را با استاد سلما ادامه می دهیم
آقا من هستم برید یقه واحد فنی رو بگیرید دو بار تایپ کردم یه از نام کاربریم خارج شد مجبور به تایپ دوباره شدم.
توضیح جز به جزش با آبجی سلما
آخر این واحد فنی را با خاک یکسان می کنم
صریب رو هم باید اول ترکیب بذارین.یعنی قبل از ان آ
خب تا اینجا درست. حالا برین سراغ ان آ. در هر طرف چند تا ان آ داریند
Al2O3 + HF + NaOH → Na3AlF6 + H2O
خداییش از معادله شیمی کنکور هم سخت تر بود
lk aمن از کلاس شیمی 3انصراف می دم ،چون من نتونستم یاد بگیرم ،وقت شما هم الکی گرفتم ،شرمنده
من مشکلی ندارما. تا وقتی شما حوصله داشته باشین براتون توضیح میدم.
آبجی خیلی خوب یاد میده
دآخه من شاگرد تنبل کلاس نمره 20را نمی خوام
خداییش از معادله شیمی کنکور هم سخت تر بود
نه باور کن خیلی راحت هستش فقط یکم تمرینت زیاد بشه ذهنی حل میکنی.
من این معادله ها رو البشونو ذهنی حل میکنم چرا که تمرینم زیاد بوده. تو هم یکم تمرینتو زیاد کن.
من یادمه اولا منم هر معادله موازنش 1 ساعت طول می کشید برام کم کم وقتش کم شد بعد از 1 ماه همون معادله ها رو ظرف 10 ثانیه جواب میدادم
آبجی خیلی خوب یاد میده
باور کنید اصلا برای من مشکلی نیست. هرچی بلدم یاد میدم. بلد نباشم هم میگم بلد نیستم از یکی دیگه بپرسین
نه من از این ناراحتم که شمارا خسته کنم ضمن اینکه کم کم باید از بحث موازنه خارج شویم وبه سراغ استوکیومتری ها برویم که وقتمون گرفته نشود من که از شنبه تا سه شنبه 30اصفهان نیستم ،پس 31شروع کلاس مجددمون خواهد بود
نه داداش فکر نکنم آبجی خسته بشه منم که هیچ کاری نمیکنم فقط نگاه میکنم کار اصلی با آبجی هستش.
و این اطمینان رو بهت میدم که با موفقیت تو ایشون هم خوشحال مییشه.
«زکات علم یاد دادن آن است»
آبجی خیلی خوب یاد میده
باور کنید اصلا برای من مشکلی نیست. هرچی بلدم یاد میدم. بلد نباشم هم میگم بلد نیستم از یکی دیگه بپرسین
خب اگر اینطوریه که شما میگین پس مبحث را ادامه میدیم ولی دیگه کم کم از موازنه خارج شویم
نه من از این ناراحتم که شمارا خسته کنم ضمن اینکه کم کم باید از بحث موازنه خارج شویم وبه سراغ استوکیومتری ها برویم که وقتمون گرفته نشود من که از شنبه تا سه شنبه 30اصفهان نیستم ،پس 31شروع کلاس مجددمون خواهد بود
نصفه نیمه یاد نگیرین. بحث بعدی رو من اصلا بلد نیستم. باید آقا سید کامل توضیح بدن.
نه داداش فکر نکنم آبجی خسته بشه منم که هیچ کاری نمیکنم فقط نگاه میکنم کار اصلی با آبجی هستش.
و این اطمینان رو بهت میدم که با موفقیت تو ایشون هم خوشحال مییشه.
«زکات علم یاد دادن آن است»
خب پس ،ادامه می دهیم