اتاق چت راسخون
حاضری مقوی بخورین مثه ارده شیره با گردو ....چون الان 10دقییقه شم رفت به خاطر جوابای ما ... اگرم پختنی عادت دارین مرغ و پیاز رو بذارین رو گاز
اگه میخوایین مرغ سریع درست بشه با چاقو ریز کنید نه خیلی بعد با پیازوادویه سرخ کنید یکمم اگه دوست داشتین آبلیمو یزنید
دیگه وقتی آجی بزرگا هستن بنده سکوت میکنم .حرف آجی ها رو گوش بدید آقای ایمانی
خواهرای گلم ممنون از همتون که راهنمایی کردید اینجا 4.3 دقیقه اذون میده با اجازتون برم درس کنم و بعدش نماز و دعا البته شما روهم امشب مضافا دعا میکنم
فعلا خداحافظ همتون مواظب این خوبیاتونم باشید
یاعلی
حاضری مقوی بخورین مثه ارده شیره با گردو ....چون الان 10دقییقه شم رفت به خاطر جوابای ما ... اگرم پختنی عادت دارین مرغ و پیاز رو بذارین رو گاز
اگه میخوایین مرغ سریع درست بشه با چاقو ریز کنید نه خیلی بعد با پیازوادویه سرخ کنید یکمم اگه دوست داشتین آبلیمو یزنید
آجی الان گوشتاشون یخ زدست. چطوری خردش کنن. همون نیم پز بشه و بعد سرخ کنن راحت تره.
میبینید تورو خدا حالا که حرف غذا شد زن نعمت شد ...
منم داشتم به همین فکر میکردم آجی ...باید یه تصمیم جدی بگیرم...
خواهرای گلم ممنون از همتون که راهنمایی کردید اینجا 4.3 دقیقه اذون میده با اجازتون برم درس کنم و بعدش نماز و دعا البته شما روهم امشب مضافا دعا میکنم
یاعلی
برنج هم میخواین درست کنین یا با نون میخورین! پلو بلدین؟
آقای رضایی کجا رفتین ؟سوار موتور شدین رفتین؟این عکسه گذاشتین کیا هستن؟
یاعلی
کاری نکردیم به سلامت ایشالا خوب از آب در بیاد ...التماس دعا
نه برنج بلد نیستم خراب میکنم
یاعلی
ان شالله غذاتون خوب بشه. بخاطر دعا ممنون
منم داشتم به همین فکر میکردم آجی ...باید یه تصمیم جدی بگیرم...
آجی نقاشیت بامزس چقدر ...استعداده هنری دارینا ... تصمیم کبری میگیریم براشون ...
نه برنج بلد نیستم خراب میکنم
برنج هم کاری نداره. اگه یه نفرین، یه پیمانه برنج بذارین قابلمه. آب بریزین. با یه قاشق مرباخوری نمک. آبش به اندازه ای باشه که اندازه یه بند انگشت از برنج بالاتر باشه. جوش که اومد شعلش رو خیلی کم کنید و درش رو بذارین. همین!
آجی شایسته فکر کنم با شماس..