راسخون

اتاق چت راسخون

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

یسوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نظر ما بگین تو این 1.10 دقیقه باقیمونده برا سحر چی درس کنم اخه امشب تنهام و مادرو خواهرم خونه نیستن منم که زیاد از اشپزی سر در نیاوردم از اول

بنظر شما چی درس کنم تو این وقت کم ؟

با نون یا برنج؟؟

میدونین مهم چیه مهم اینه که از دستم براد فرقی نداره برام  چی باشه چون کلا زیاد بلد نیستم نخندین بهما

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

یه نظر ما بگین تو این 1.10 دقیقه باقیمونده برا سحر چی درس کنم اخه امشب تنهام و مادرو خواهرم خونه نیستن منم که زیاد از اشپزی سر در نیاوردم از اول

چی دارین تو یخچال. مرغ بپزین

همه چی هست مادرم ماشالله قبل ماه  رمضون باید از هرچی چندتا بگیره یخچالارو پر کنه

حالا بنظرتون چی درس کنم یثوابیم شما ببرین

گفتم مرغ بپزین. یه تیکه مرغ بندازین تو قابلمه. یه کم آب بریزین.یه دونه پیاز با نمک و فلفل و زردچوبه. اول شعلش زیاد باشه . آب که جوش اومد شعله رو متوسط بذارین. آخر سر بهش رب و آبلیمو و نمک بزنین.
hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

I'm going to tell tablet half hour if you want to be reached, Ajay was Zahrh F. pictures tell me

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

وای خدا مرگوم بده .خخخ :کلی آجی دارم به این عکس می خندم خیلی باحال بود ممنونم .خخخخ

ria1365 کاربر طلایی1
|
|

مهندس ایمانی شما اگر متاهل بودی الان چلو کباب می خوردی ولی الان که مجردی ومادر گرامیتان نیست آب دوغ وخیار بهتره .خخخخ

مهندس جان اتفاقا اب دوغ خیار خوبه داداشم اینجا بود درس میکرد برامون اون از اینچیزا دوس داره برعکش من داداشم واس خودش اشپزیه که نگو

اره دیگه مادرم گفت برات زن بگیرم زیر بار نرفتم وگرنه الان که ماه رمضون وگرنه اگه مادر خونه نباشه از سرکار بیام باید خ.ودم درس کنم از بیرونم اونقد گرفتم دیگه بهم خورده غذاهاشون ....

از من میشنوی زود زن بگیر 

زن نعمتیه ها اقا حسین گرامی

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|
حاضری مقوی بخورین مثه ارده شیره با گردو ....چون الان 10دقییقه شم رفت به خاطر جوابای ما ... اگرم پختنی عادت دارین مرغ و پیاز رو بذارین رو گاز
ria1365 کاربر طلایی1
|
|

همه چی هست مادرم ماشالله قبل ماه  رمضون باید از هرچی چندتا بگیره یخچالارو پر کنه

گفتم مرغ بپزین. یه تیکه مرغ بندازین تو قابلمه. یه کم آب بریزین.یه دونه پیاز با نمک و فلفل و زردچوبه. اول شعلش زیاد باشه . آب که جوش اومد شعله رو متوسط بذارین. آخر سر بهش رب و آبلیمو و نمک بزنین.

ماشالله اینا که خیلی سخت شد دیگه نمیشه همونو تو ماهیتابه سرخ کنم؟

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|

راحت ترین ومقوی ترینش : سیب زمینی آ خلال کنید سرخ کنید ...ظرفا خالی کنید بعدش گوشت چرخ کرده بریزید روغن اضافه نکنید فقط اگه پیاز نداره یه کوچیک نگینی کنید وبعد گوشتا اضافه کنید وبجای روغن یه فنجون آب اضافه کنید ادویه بزنید درتابه بزارید زیرشا کم کنین تا بپزه بعد درتابه رابردارید.. اگه دوست داشتین گوجه فرنگی هم میتونین خرد کنین وبزارید سرخ بشه..
ria1365 کاربر طلایی1
|
|

حاضری مقوی بخورین مثه ارده شیره با گردو ....چون الان 10دقییقه شم رفت به خاطر جوابای ما ... اگرم پختنی عادت دارین مرغ و پیاز رو بذارین رو گاز

الان مرغ یخ زدست بیرونم اوردم  دیدم یعنی خیلی یخ زدستا  
 همینطوری بندازم تو قابلمه؟

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

لبخند یا خنده؟؟

آفرین آجی فاطمه ..خنده بود . .میخواستم بگم به من نگاه کنید که زودتر گفتین

همون موقع که گفتین حالته میخاستم بگم باز نگفتم...هوشه دیگه نمیشه کاریش کرد!!!
البته آجی سلما کار منو راحت کرد.

salma57 کاربر طلایی1
|
|
کاری نداره.شما مرغ رو بذارین رو گاز و یه پیاز متوسط هم پوست کنید درسته بنذارین با آب بپزه. بعد بیاین مرحله به مرخله بگیم چکار کنید.
salma57 کاربر طلایی1
|
|

آره بندازین. همراه یه پیاز آبش خیلی زیاد نباشه که جوش اومدنش طول بکشه
ria1365 کاربر طلایی1
|
|

راحت ترین ومقوی ترینش : سیب زمینی آ خلال کنید سرخ کنید ...ظرفا خالی کنید بعدش گوشت چرخ کرده بریزید روغن اضافه نکنید فقط اگه پیاز نداره یه کوچیک نگینی کنید وبعد گوشتا اضافه کنید وبجای روغن یه فنجون آب اضافه کنید ادویه بزنید درتابه بزارید زیرشا کم کنین تا بپزه بعد درتابه رابردارید.. اگه دوست داشتین گوجه فرنگی هم میتونین خرد کنین وبزارید سرخ بشه..

فک میکنین اینا که میگین واس من اسونه:
ش ما خانمید بلدید واستون گفتنش اسونه حالا میرم سراغ همون اسونه که مرغ باشه خدا بدادم برسه با دستپختم ولی ممنون که راهنمایی کردین یک در دنیا صد در اخرت ثواب بردین 
shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

نه ولش کنید دیر میشه...دستور آجی لیاسام راحتتره ...پیاز رو سرخ کنید و گوشت چرخ کرده بریزیدو ادویه و نمک و سیب زمینی توش خورد کنید بذارید نیم ساعته یا 45دقیقه پخته ..در آخر یکم آب جوشیده روش بریزید تا بپزه