اتاق چت راسخون
ds,hg ldn,ksjdk tvnh [lusj , juxdgi?????????????????????
یعنی میدونستین فردا جمعست و تعطیله؟
hghk fi drdk vsdndl ////
الان به یقین رسیدیم
چون تجربم زیاده...خیلی اوقات نگاه به صفحه نمیکنم و تایپ میکنم ..موقع ارسال میبینم چه گلی دارم میکارم
مهندس رضایی میگم خوب میرین نمایشگاههای راسخونا تو شهرتونه نزدیکین
نه من روز چهارشنبه مسوول بخش سایت تبیان بودم رفتم بعدشم رفتم یه ربعی پیش آقای رضوانی دوتا عکس هم با آقای رضوانی وآقای نصر انداختم که قرار شد روز شنبه آقای رضوانی عکس ها را بهم تو صندوق پیام تحویل دهند بعدا می گذارم که ببینید
ds,hg ldn,ksjdk tvnh [lusj , juxdgi?????????????????????
یعنی میدونستین فردا جمعست و تعطیله؟
hghk fi drdk vsdndl ////
الان به یقین رسیدیم
چون تجربم زیاده...خیلی اوقات نگاه به صفحه نمیکنم و تایپ میکنم ..موقع ارسال میبینه چه حروفی رو نوشتم
من متوجه شدم. ولی کیبورد ندارم. صفحه موبایل زبانش معلومه. نمیشه اشتباه کرد. عمدی هم اشتباه نمیشه. فقط غلط املایی داره
I Hossein Rezai in Raskhvn a chat room Raskhvn addict :)
حالتهای هیجانی یا نه یه چیزه دیگه؟
داری نزدیک میشی آجی ...
یسوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نظر ما بگین تو این 1.10 دقیقه باقیمونده برا سحر چی درس کنم اخه امشب تنهام و مادرو خواهرم خونه نیستن منم که زیاد از اشپزی سر در نیاوردم از اول
بنظر شما چی درس کنم تو این وقت کم ؟
http://rasekhoon.net/forum/thread/1067740/page1/
یه نظر ما بگین تو این 1.10 دقیقه باقیمونده برا سحر چی درس کنم اخه امشب تنهام و مادرو خواهرم خونه نیستن منم که زیاد از اشپزی سر در نیاوردم از اول
چی دارین تو یخچال. مرغ بپزین
لبخند یا خنده؟؟
برنج وزیره ،ماکارونی ،آب دوغ وخیار با نون .خخخخخ
با نون یا برنج؟؟
چی دارین تو یخچال. مرغ بپزین
همه چی هست مادرم ماشالله قبل ماه رمضون باید از هرچی چندتا بگیره یخچالارو پر کنه
حالا بنظرتون چی درس کنم یثوابیم شما ببرین
آجی فاطمه عکس من هنوز حاضر نشده .خخخخ
لبخند یا خنده؟؟
آفرین آجی فاطمه ..خنده بود . .میخواستم بگم به من نگاه کنید که زودتر گفتین
مهندس ایمانی شما اگر متاهل بودی الان چلو کباب می خوردی ولی الان که مجردی ومادر گرامیتان نیست آب دوغ وخیار بهتره .خخخخ