اتاق چت راسخون
سلام به خانم های عزیز راسخون و اتاق چت حالتون خوبه شب همگیتون بخیر خاستم فقط یه عرض ادب و سلامی کرده باشم
لطف کردید آقاسید ...خوش اومدین به اتاق
سلام به خانم های عزیز راسخون و اتاق چت حالتون خوبه شب همگیتون بخیر خاستم فقط یه عرض ادب و سلامی کرده باشم
سلام طاعات و عبادات قبول...
علیک سلام همینطور نماز روزه هاش شما قول باشه که حتما همینطوره
ممنون سرکارخانم
من بعضی وقتا میام یسر میزنم به دوستان تو اتاق چت ولی مشتری داییمش نیستم بلخره میگن اعتیاد اوره این اتاق چت شما
سلام طاعات و عبادات قبول...
علیک سلام همینطور نماز روزه هاش شما قول باشه که حتما همینطوره
خیلی ممنون..نظر لطفتونه
سلام ممنون.قبول باشه نماز روزه هاتون .بسلامت!
سلام تشکر من توفیق اشنایی با شما خواهر عزیز رو نداشتم تا حالا!! از اشنایی با شما دوست عزیزمون هم خوشحالم
سلام به آقا امین و آقاسید ایمانی ..طاعات قبول
چقدر خوبه که دوستان خوبی مثل شما در راسخون داریم ...چشم حتما ..ایشالا خدا وندنظر خاص به شما و بقیه دوستان داشته باشه
سلام ممنون.قبول باشه نماز روزه هاتون .بسلامت!
سلام تشکر من توفیق اشنایی با شما خواهر عزیز رو نداشتم تا حالا!! از اشنایی با شما دوست عزیزمون هم خوشحالم
منم همینطور!ببخشید اگه گفتم بسلامت ها آخه فکرکردم سلام کردین و رفتین!
سلام آقا سید.طاعات و عبادات قبول.
ممنون سرکارخانم
من بعضی وقتا میام یسر میزنم به دوستان تو اتاق چت ولی مشتری داییمش نیستم بلخره میگن اعتیاد اوره این اتاق چت شما
اعتیاد آور هست ولی اولش فقط بعدش میشه کنترلش کرد ...فک کنم مارو دیدین که معتادشدیم عبرت گرفتین ..خنده
سلام دوستان
وقت بخیر
نماز روزتون قبول ان شاالله
وا مگه جملتون خنده داشت؟؟؟؟!!
نه ربطی نداره
همیشه با خنده مطلب سلام رو مینویسم
همیشه
سلام آقا سید.طاعات و عبادات قبول.
تشکر. محتاجیم به دعا
منم همینطور!ببخشید اگه گفتم بسلامت ها آخه فکرکردم سلام کردین و رفتین!
ممنون خواهش میکنم من هرچند روز یکبار میام و از گفته های دوستان چیزای زیادی یاد میگیرم امشبم فکنم اومدم بحثتونو کلا بهم ریختما.....