اتاق چت راسخون
سلام بهمه..طاعات وعبادات قبول
سلام آجی لیا. طاعات و عبادات قبول
پس میشه گفت که1- بسته به شرایط روحی، رفتار آدما ممکنه با خودشون فرق داشته باشه.2-آدمهایی هستن که نمیشه با یه برخورد اوناروشناخت3-از همه مهمتر اینکه نباید بایه برخورد درباره آدما قضاوت کرد.
آجی آ شدیدا مشغول بحث هستینا!!!
نظرتونو بگین شمام آجی ....
پس میشه گفت که1- بسته به شرایط روحی، رفتار آدما ممکنه با خودشون فرق داشته باشه.2-آدمهایی هستن که نمیشه با یه برخورد اوناروشناخت3-از همه مهمتر اینکه نباید بایه برخورد درباره آدما قضاوت کرد.
ولی یه قول روانشناسی هست که اون برخورد اول با دیگران یه قاب ذهنی در ذهن انسان از طرف مقابل ساخته میشه ...پس بازم برخورد اول مهمه ولی فقط باید خودمونو کنترل کنیم در موردش قضاوت نکنیم
ولی یه قول روانشناسی هست که اون برخورد اول با دیگران یه قاب ذهنی در ذهن انسان از طرف مقابل ساخته میشه ...پس بازم برخورد اول مهمه ولی فقط باید خودمونو کنترل کنیم در موردش قضاوت نکنیم
درسته برخورد اول مهمه ولی تو همون برخورد اول چون آدم طرفش رو نمیشناسه ممکنه عالیتر از خودش رفتار کنه تا خودش رو خوب جلوه بده پس تو برخورد اول قضاوت ممنوع!
من با آجی فاطمه موافقم ویه مواردی م جز قانونای خودمه ..,ازروی چهره وبرخورد آدما میشه راحت فهمید ذات وجودیشون چیه...از حرکاتشون وقتی باهات صحبت میکنن...البته شاید تواین موردا حس ششم من قوی باشه البته همین اینا مال وقتیه باطرف حضوری برخورد داشته باشم
آره حس خیلی میتونه کارایی داشته باشه ...ولی درصد خطا داره خلاصش ....
من با آجی فاطمه موافقم ویه مواردی م جز قانونای خودمه ..,ازروی چهره وبرخورد آدما میشه راحت فهمید ذات وجودیشون چیه...از حرکاتشون وقتی باهات صحبت میکنن...البته شاید تواین موردا حس ششم من قوی باشه البته همین اینا مال وقتیه باطرف حضوری برخورد داشته باشم
آره حس خیلی میتونه کارایی داشته باشه ...ولی درصد خطا داره خلاصش ....
اون که صدالبته..همیشه توی برخورد با اطرافیان با احتیاط قدم برداشتن وعجول نبودن عاقلانه ترین رفتاره..
کسی که داره الکی قربون صدقت میره لحنش مشخصه!!!!!.....کسی که وقتی میفهمه توی یه کاری موفق شدی چشماش توی یه لحظه یه حالتی میشه وبعدش الکی شروع میکنه به خندیدن ...و ....از دور نمیشه کسیا قضاوت کرد
چه خوب گفتی آجی .
کسی که داره الکی قربون صدقت میره لحنش مشخصه!!!!!.....کسی که وقتی میفهمه توی یه کاری موفق شدی چشماش توی یه لحظه یه حالتی میشه وبعدش الکی شروع میکنه به خندیدن ...و ....از دور نمیشه کسیا قضاوت کرد
به نظر من این هم شاید گاهی برداشت نادرست باشه. شاید واقعا کسی از موفقیت شما خوشحال بشه، ولی پیش زمینه ذهنی شما ختی خوشحالی اونو از روی حسادت میبینید. نه اینکه اصلا اینگونه موارد نباشه. ولی گاها اشتباهات پی در پی و برداشت های متفاوت، کم کم اختلافات رو زیاد میکنه
همیشه هم برخوردهای اول ملاک نیستند. خیلی وقتها دوستی های چندین و چند ساله بخاطر برداشت های اشتباه از بخورد، حساسیت های بی مورد از بین رفته و گاهی بدتر از اون در زندگی های خانوادگی هم همین اتفاقات میفته
آجی این قسمتو متوجه نشدم