راسخون

اتاق چت راسخون

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

اول بحث شما رو دنبال میکنیم.خسته شدیم میریم بیست سوالی

باشه آجی ..موافقم ...

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
تو یک جمعی وقتی یه فرد کاری رو انجام میده که شاید اشتباه به نظر بیاد همه بنا به روحیات خودشون اون رفتار رو تجزیه و تحلیل میکنن.یعنی کسی شکاک باشه، به دید شک بهش نگاه میکنه. کسی کینه ای باشه، با پیش زمینه فکری قبلیش رفتارش رو تحلیل میکنه. کسی که بی خیاله، کلا انگار چیزی نمیبینه. و خلاصه کسی به طور کامل نمیتونه بگه من صد در صد نیت طرف رو میفهمم
|
|

یه موضوع بگین در موردش بحث کنیم.

یادش بخیر دبیرستان که بودیم تو مدرسه موضوع پیشنهادی بچه ها روابط دختر و پسر بود

تا دلت بخواد در مورد این موضوع تو اتاق چت بحث کردیم. چقدر هم علاقمند داشت.

جدی؟؟؟؟یادش بخیر چه دورانی بود!

حالاهرکی ندونه فکرمیکنه من چند سالمه و چقد پیر شدم!!

خوب آجی من که نمیدونم چندسالتونه وچقدر پپیرشدین؟؟؟

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

یه موضوع از دیروز ذهنمو مشغول کرده ...(چیزی که دیگران از رفتارت برداشت میکنن با اونچه که هستی  متفاوته گاهی اوقات ...قبول دارین ؟؟چرا اینطوریه؟؟؟)

درسته گاهی اوقات آدما تو شرایطی هستن که برخلاف اونچه که هستن رفتار میکنن و دیگران هم براساس اون رفتار قضاوت میکنن.بعضی وقتا بخاطر جلب توجه ممکنه آدم برخلاف ذاتش عمل کنه.بعضی وقتا هست که آدما ممکنه فقط یه بار باهم برخورد داشته باشن و تو همون یک برخورد حالا به هردلیلی رفتاری داشته باشی که با (خود)ت متفاوت باشه

|
|

یه موضوع از دیروز ذهنمو مشغول کرده ...(چیزی که دیگران از رفتارت برداشت میکنن با اونچه که هستی  متفاوته گاهی اوقات ...قبول دارین ؟؟چرا اینطوریه؟؟؟)

درسته گاهی اوقات آدما تو شرایطی هستن که برخلاف اونچه که هستن رفتار میکنن و دیگران هم براساس اون رفتار قضاوت میکنن.بعضی وقتا بخاطر جلب توجه ممکنه آدم برخلاف ذاتش عمل کنه.بعضی وقتا هست که آدما ممکنه فقط یه بار باهم برخورد داشته باشن و تو همون یک برخورد حالا به هردلیلی رفتاری داشته باشی که با (خود)ت متفاوت باشه

آره قبول دارم ..بعضی وقتها آدمها خودشون نیستن براهمین برداشت ها متفاوت تر از همیشست

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

جدی نمیدونید؟؟؟؟

|
|

سلام آقاسید ..طاعات قبول ...اگه دوست داشتین شمام تو بحث شرکت کنید خوشحال میشیم

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

آره قبول دارم ..بعضی وقتها آدمها خودشون نیستن براهمین برداشت ها متفاوت تر از همیشست
کم پیش میاد آدما خودشون باشن،یه خورده واقع بین باشیم میبینیم که حتی تو برخوردهای ساده و معمولی هم آدما خودشون نیستن

|
|

جدی نمیدونید؟؟؟؟

نه آجی ..اگرم گفتید یادم نیست

|
|

تو یک جمعی وقتی یه فرد کاری رو انجام میده که شاید اشتباه به نظر بیاد همه بنا به روحیات خودشون اون رفتار رو تجزیه و تحلیل میکنن.یعنی کسی شکاک باشه، به دید شک بهش نگاه میکنه. کسی کینه ای باشه، با پیش زمینه فکری قبلیش رفتارش رو تحلیل میکنه. کسی که بی خیاله، کلا انگار چیزی نمیبینه. و خلاصه کسی به طور کامل نمیتونه بگه من صد در صد نیت طرف رو میفهمم

بله آجی ..هر کسی از ظن خود شد یار من ....

liasam کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1143
|
سلام بهمه..طاعات وعبادات قبول
fatemeh74 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی   قبول حق همچنین

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
گاهی هم رفتار خود آدم بسته به شرایط روحیش تغییر میکنه. ممکنه من یک بار از مساله ای ناراحت باشم. بعد این ناراحتی رو در برخورد با دیگران هم بروز میدم. این میشه که فکر و خیال میاد سراغ طرف مقابلم. با خودش میگه نکنه از من ناراحته، نکنه از من بدش میاد، نکنه غرور گرفتتش و خلاصه کسی از حالم خبر نداره برای خودش تفسیر میکنه
|
|

کم پیش میاد آدما خودشون باشن،یه خورده واقع بین باشیم میبینیم که حتی تو برخوردهای ساده و معمولی هم آدما خودشون نیستن

مگر مواقعی که خیلی با طرف صمیمی بشی ..یا در مواقع حساس تو رو محک زده باشه ...(ولی بازم من دیدم در این حالت هاهم طرف ممکنه برداشت خودشو داشته باشه ها ؟)

|
|

سلام آجی سارا  خوش اومدین