اتاق چت راسخون
اول بحث شما رو دنبال میکنیم.خسته شدیم میریم بیست سوالی
باشه آجی ..موافقم ...
یه موضوع بگین در موردش بحث کنیم.
یادش بخیر دبیرستان که بودیم تو مدرسه موضوع پیشنهادی بچه ها روابط دختر و پسر بود
تا دلت بخواد در مورد این موضوع تو اتاق چت بحث کردیم. چقدر هم علاقمند داشت.
جدی؟؟؟؟یادش بخیر چه دورانی بود!
حالاهرکی ندونه فکرمیکنه من چند سالمه و چقد پیر شدم!!
خوب آجی من که نمیدونم چندسالتونه وچقدر پپیرشدین؟؟؟
یه موضوع از دیروز ذهنمو مشغول کرده ...(چیزی که دیگران از رفتارت برداشت میکنن با اونچه که هستی متفاوته گاهی اوقات ...قبول دارین ؟؟چرا اینطوریه؟؟؟)
درسته گاهی اوقات آدما تو شرایطی هستن که برخلاف اونچه که هستن رفتار میکنن و دیگران هم براساس اون رفتار قضاوت میکنن.بعضی وقتا بخاطر جلب توجه ممکنه آدم برخلاف ذاتش عمل کنه.بعضی وقتا هست که آدما ممکنه فقط یه بار باهم برخورد داشته باشن و تو همون یک برخورد حالا به هردلیلی رفتاری داشته باشی که با (خود)ت متفاوت باشه
یه موضوع از دیروز ذهنمو مشغول کرده ...(چیزی که دیگران از رفتارت برداشت میکنن با اونچه که هستی متفاوته گاهی اوقات ...قبول دارین ؟؟چرا اینطوریه؟؟؟)
درسته گاهی اوقات آدما تو شرایطی هستن که برخلاف اونچه که هستن رفتار میکنن و دیگران هم براساس اون رفتار قضاوت میکنن.بعضی وقتا بخاطر جلب توجه ممکنه آدم برخلاف ذاتش عمل کنه.بعضی وقتا هست که آدما ممکنه فقط یه بار باهم برخورد داشته باشن و تو همون یک برخورد حالا به هردلیلی رفتاری داشته باشی که با (خود)ت متفاوت باشه
آره قبول دارم ..بعضی وقتها آدمها خودشون نیستن براهمین برداشت ها متفاوت تر از همیشست
جدی نمیدونید؟؟؟؟
سلام آقاسید ..طاعات قبول ...اگه دوست داشتین شمام تو بحث شرکت کنید خوشحال میشیم
آره قبول دارم ..بعضی وقتها آدمها خودشون نیستن براهمین برداشت ها متفاوت تر از همیشست
کم پیش میاد آدما خودشون باشن،یه خورده واقع بین باشیم میبینیم که حتی تو برخوردهای ساده و معمولی هم آدما خودشون نیستن
جدی نمیدونید؟؟؟؟
نه آجی ..اگرم گفتید یادم نیست
تو یک جمعی وقتی یه فرد کاری رو انجام میده که شاید اشتباه به نظر بیاد همه بنا به روحیات خودشون اون رفتار رو تجزیه و تحلیل میکنن.یعنی کسی شکاک باشه، به دید شک بهش نگاه میکنه. کسی کینه ای باشه، با پیش زمینه فکری قبلیش رفتارش رو تحلیل میکنه. کسی که بی خیاله، کلا انگار چیزی نمیبینه. و خلاصه کسی به طور کامل نمیتونه بگه من صد در صد نیت طرف رو میفهمم
بله آجی ..هر کسی از ظن خود شد یار من ....
سلام بهمه..طاعات وعبادات قبول
سلام آجی
کم پیش میاد آدما خودشون باشن،یه خورده واقع بین باشیم میبینیم که حتی تو برخوردهای ساده و معمولی هم آدما خودشون نیستن
مگر مواقعی که خیلی با طرف صمیمی بشی ..یا در مواقع حساس تو رو محک زده باشه ...(ولی بازم من دیدم در این حالت هاهم طرف ممکنه برداشت خودشو داشته باشه ها ؟)
سلام بهمه..طاعات وعبادات قبول
سلام آجی سارا خوش اومدین