اتاق چت راسخون
دوستان برم نیم ساعت مونده تا اذان
همگی التماس دعا
راستی حسین تبریک بابت وبلاگ نماز برنده شدی
شب بخیر
تبریک به حسین جان
ولی خواهشا دیگه اسم این مسابقه کذایی رو نیارید
همگی التماس دعا
شب بخیر
تبریک به حسین جان
داوری همینه ،البته من اگه برنده هم نمی شدم ناراحت نمیشدم ،ولی از موقعی که جشنواره وبلاگ نویسی نماز را دادند مجریش را شهرکرد ،معادلات داوری بهم ریخت ،تو اصفهان دوسال برگزار شد ،داوری بسیار دقیق ومو به مو انجام میشد ووتمامی معادلات داوری مراعات میشد وهمه از دواری ستاد نماز اصفهان در دوسالی که مجری جشنواره وبلاگ نماز بود راضی بودند ،به نظر من سال دیگه باید مجری برگزاری پنجمین جشنواره وبلاگ نویسی نماز یا اصفهان باشد یا مشهد ولاغیر چون داوری در شهر کرد ضعیف هست
من پنج دقیقه دیگه میرم
خداحافظ همگی
همگی التماس دعا
شب بخیر
تبریک به حسین جان
داوری همینه ،البته من اگه برنده هم نمی شدم ناراحت نمیشدم ،ولی از موقعی که جشنواره وبلاگ نویسی نماز را دادند مجریش را شهرکرد ،معادلات داوری بهم ریخت ،تو اصفهان دوسال برگزار شد ،داوری بسیار دقیق ومو به مو انجام میشد ووتمامی معادلات داوری مراعات میشد وهمه از دواری ستاد نماز اصفهان در دوسالی که مجری جشنواره وبلاگ نماز بود راضی بودند ،به نظر من سال دیگه باید مجری برگزاری پنجمین جشنواره وبلاگ نویسی نماز یا اصفهان باشد یا مشهد ولاغیر چون داوری در شهر کرد ضعیف هست
من از برنده نشدنم ناراحت نشدم
از برنده شدن بعضی از وبلاگها ناراحتم
کسی نیست انگار ..
خداحافظ
همگی التماس دعا
شب بخیر
تبریک به حسین جان
من از برنده نشدنم ناراحت نشدم
از برنده شدن بعضی از وبلاگها ناراحتم
می دونم دقیقا مشخصه داوری چقدر ضعیف بوده اصلا وبلاگ های نفر اول تا دهم را ببینی سرت درد می گیرد که اینا باید جزو سی چهل نفر بعدی باشد ولی رتبشون بین اول تا دهم شده ،جالبه واقعاخدانهگهدارت
| * | بسم الله الرحمن الرحیم | * |
|
امام علی علیه السلام :
مـَا الُْمجَاهِدُ الشَّهيدُ فِى سَبِيلِ اللّهِ بِاءَعْظَمَ اءَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفيفُ اءَن يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلاَئِكَةِ؛
اجـر مـجاهد شهيد در راه خدا بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد اما خويشتندارى مى كند. گويى كه انسان پاكدامن، فرشته اى است از فرشتگان!
نهج البلاغه: ح 466، ص 1303
|
||
| * |
التماس دعا
|
* |
سلام صبح بخیر . نماز و روزه های دوستان قبول باشه
سلام دوستای گلم صبح همگی به خیر باشه
سلام به آبجی معصومه صبح شما هم بخیر . تقبل الله. چقدر زود تشریف آوردین ؟ نکنه اومدین حقتونو بگیرین
سلام به آبجی معصومه صبح شما هم بخیر . تقبل الله. چقدر زود تشریف آوردین ؟ نکنه اومدین حقتونو بگیرین
ترسیدم دیر بجنبم همه چی تموم بشه دیگه !!!!!!!!!
دخترم رفت کلاس زبان من هم اومدم
سلام به همگی.
روزتون بخیر
طاعات و عبادات قبول
سلام به همگی.
روزتون بخیر
طاعات و عبادات قبول
سلام آبجی سلما روز بخیر چطورین ؟ خانواده خوبن ؟ بچه ها خوبن ؟ زینب خانم تا الان همه روزا رو روزه گرفته ؟
سلام به سیدجان خوبی؟ بفرما داخل اتاق
سلام. ممنون. همه خوبیم. بله.همه رو گرفته خدا رو شکر.