اتاق چت راسخون
من یادمه یه جا خوندم حاج آقا هم از انجمن رفتن!! از راسخون رفتن؟ یا از انجمن؟ یا من کلا اشتباه یادم مونده؟ الان کسی که تشکر می زنه حاج آقا هستن؟ یا جانشین حاج آقا؟ یا هر دو!! یا هیچ کدام؟
آها اینجا نوشتن از انجمن و اتاق چت رفتن. پس درست یادم مونده.
پس الان نام کاربری روابط دست کیه؟
خب من تکلیفمو اهدا کردم.
در آخر ضمن عرض تبریک به مناسب عید گذشته و آینده (قربان و غدیر) برای همه اهالی اتاق چت، قدیم و جدید آرزوی سلامتی و شادابی و موفقیت در کار و زندگی دارم.
بخوام اسم بیارم نصفه نیمه یادم میاد.
روزهای خوشی که در فضای مجازی تو اتاق چت راسخون تجربه کردم هیچ جای دیگه تکرار نشده و نمیشه.
در پناه خدا و ائمه شاد و سلامت باشید.
منو هم از دعای خیر خودتون محروم نکنید.
سادات انجمن و اتاق چت عیدی یادتون نره
(صلوات)
حاج آقا تولدتون با چند روز تاخیر مبارک (متولد عید قربان بودین تا جایی که یادم مونده)
--------------
پی نوشت: اومدم پست ارسال کنم دیدم برای ارسال پست کلید اومد، خلاصه کلید میندازم در رو باز میگذارم که رفت و آمدها بیشتر از قبل بشه.
ببخشید خیلی هم حرف زدم. جبران چند ماه غیبت!!
ای وای من!!!!
کلا انجمن برهوت شده!!!!
چه آشی پخته شد برای انجمن!!!! دستشون درد نکنه
آخرین مطالب انجمن که برای من نشون میده اردیبهشت!!!!!!
سلام و درود ، ضمن قبولی طاعات و عبادات و تبریک سال جدید به دوستان قدیمی عزیز ، امیدوارم سالی پر از خیر و برکت در پیش رو داشته باشین. نمیدونم چی شد اومدم به راسخون سر بزنم . داشتم مطالب و پست های قدیمی رو میخوندم هم خاطرات زنده شد و هم دلم گرفت .
سلام بر استاد خدایی عزیز
خوبی برادر واقعا یادش بخیر چه روزایی داشتیم
سلام امیرعلی جان حالت چطوره ؟ خوبی ؟ چه خبر ؟
واقعا یادش بخیر
سلام و درود ، ضمن قبولی طاعات و عبادات و تبریک سال جدید به دوستان قدیمی عزیز ، امیدوارم سالی پر از خیر و برکت در پیش رو داشته باشین. نمیدونم چی شد اومدم به راسخون سر بزنم . داشتم مطالب و پست های قدیمی رو میخوندم هم خاطرات زنده شد و هم دلم گرفت .
سلام برادر
حالت چطوره؟ نمی دونم چرا سیستم میگه پورتال امن نیست نمیشه صفحات دیگه رفت
سلام فرزاد جان خوبی یا بهتری یا هیچ کدوم ؟
سلام آقای خدایی. خوبین؟ یه لحظه فکر کردم اشتباه دیدم. شما کجا و اینجا کجا!!!
یهویی دچار غیبت صغری کبری شدین!!
سلام آبجی سلما . خوبین ؟ بچه هاتون خوبن ؟ من خوبم خداروشکر
آبجی مگه انگیزه گذاشتن برام ؟ اصلا باورم نمیشه این راسخون و اتاق چت کجا ! اون راسخون و اتاق چت قدیم کجا
دلم برای اون روزا تنگ شده که اتاق چت همه بودن و میخندیدیم منم دلقک بازی در میاوردم
ای وای من!!!!
کلا انجمن برهوت شده!!!!
یه زمانی به محض رسیدن به اداره و روشن کردن سیستم ، بلافاصله وارد راسخون میشدم کلی ذوق و شوق داشتم ولی الان ......
آش نیست سوپ قورمه سبزی بگین
سلام آبجی سلما . خوبین ؟ بچه هاتون خوبن ؟ من خوبم خداروشکر
آبجی مگه انگیزه گذاشتن برام ؟ اصلا باورم نمیشه این راسخون و اتاق چت کجا ! اون راسخون و اتاق چت قدیم کجا
دلم برای اون روزا تنگ شده که اتاق چت همه بودن و میخندیدیم منم دلقک بازی در میاوردم
سلام و عرض ادب
شکر خدا. خوبم و خوبیم و خوبند.
من تو خونه گاهی اسم راسخون میاد یا خودم برای بقیه از راسخون میگم یادم میفته به اینجا و میام سر میزنم. اون موقع ها سیستم روشن می کردم اول راسخون. بعد هم که کارام تموم می شد می رفتم با گوشی آنلاین می شدم.
دیگه گذشت! ان شاءالله همه در کمال صحت و سلامت به خوشی به زندگی هاشون مشغول باشن.
ای وای من!!!!
کلا انجمن برهوت شده!!!!
یه زمانی به محض رسیدن به اداره و روشن کردن سیستم ، بلافاصله وارد راسخون میشدم کلی ذوق و شوق داشتم ولی الان ......
آش نیست سوپ قورمه سبزی بگین
شما که داستان ها داشتید با ارباب رجوع!! خیلی دوران خوبی بود. ان شاءالله همیشه شاد و سرزنده باشید.
سلام بر استاد خدایی عزیز
خوبی برادر واقعا یادش بخیر چه روزایی داشتیم
سلام امیرعلی جان حالت چطوره ؟ خوبی ؟ چه خبر ؟
واقعا یادش بخیر
سلام یادتون در هر دودنیا جاو.دانه است هرکجا هستید سلامت باشید...من خدایی را دوست دارم...خیلی خیلی صدات زدم ...زنگت زدم...ولی هیچ وقت پاسخگو نبودید....
سلام برادر
حالت چطوره؟ نمی دونم چرا سیستم میگه پورتال امن نیست نمیشه صفحات دیگه رفت
سلام فرزاد جان خوبی یا بهتری یا هیچ کدوم ؟
فرزاد عزیز هم یکباره با ازدواجش تغییر مسیر داد...البته فکر میکردم بره ولی دیگه نه با این سرعت..جدا زن معجزه میکند