راسخون

اتاق چت راسخون

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

خوشحال شدم تشکر خیلیا رو دیدم ...

آجی سلما..آجی فاطمه.آقای طاهرزاده.آقا سید.آقای علیاری.آقای کمالی.آقای کوهستانی.آقای رنجبر...

هر جا هستید سلامت باشید

کاش میشد حاج آقا برا یلدا دورهمی بزارید دیدارها تازه شن:-)

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25059
|

تنها جایی که راحت وآسان  می توان خاطراتش را ورق زد....اتاق چت راسخون......واقعا برای من هیچ دفتری با این حجم خاطره بیادگار نمانده است....و عمر چقدر زود می گذرد.....

اولین پست در تاریخ... شنبه 6 تیر 1394  1:21 PM .....و فعلا آخرین تاریخ همین پست که قطعا آخری نخواهد بود...8 سال.....چقدر تغیر کردیم...خدایا شکرت...

هرکجا هستید خدا نگهدارتان

salma57 -amirali123- sayyed13737373- ali_kamali-fatemeh74-amirhossein1392-farshon-borkhar-masoudranjbar

ممنون از همگی ..بعد از این پست بالا ...دونفر قدیمی الاصل هم اضافه شد....

siryahya

onehamed

aftabm کاربر طلایی1
|
|

تنها جایی که راحت وآسان  می توان خاطراتش را ورق زد....اتاق چت راسخون......واقعا برای من هیچ دفتری با این حجم خاطره بیادگار نمانده است....و عمر چقدر زود می گذرد.....

اولین پست در تاریخ... شنبه 6 تیر 1394  1:21 PM .....و فعلا آخرین تاریخ همین پست که قطعا آخری نخواهد بود...8 سال.....چقدر تغیر کردیم...خدایا شکرت...

هرکجا هستید خدا نگهدارتان

salma57 -amirali123- sayyed13737373- ali_kamali-fatemeh74-amirhossein1392-farshon-borkhar-masoudranjbar

سلام حاج اقا خوب هستین؟

انگار اینجا دیگه اتاق چت بشو نیست، همه جای اتاق بوی خاطرات میده، هیییی یادش بخیر😊 ممنون که یادی از منم کردید،ان شاالله سالم و سلامت باشید

سلام ممنون از لطف شما /وقت شما بزرگوار  بخیر..روز مادر را به شما و همه ی مادرانی که برای راسخون زحمت کشیدند تبریک عرض میکنم. درپناه حضرت زهرا باشید ان شالله

aftabm کاربر طلایی1
|
|

حاج آقا ممنون از احوال پرسی هاتون...

شما کجا؟ اینجا کجا؟

یادی از فقیر فقرا کردین:-))

سلام..وقت شما هم بخیر...اگر چه از اتاق چت و انجمن کوچ کردم...اما هرزگاهی به اینجا سر میزنم...انصافا  انجمن، انجمن نشد غیر از  همت عزیزانی دلسوز که عاشق دین و مکتب..بودند...دورانی که به سرعت تمام شد...اگر چه مجموعه ای کوچک، اما عزیزانی ارزشی کنار همدیگر قرار داشتند  که هر کدام در گوشه ای از ایران عزیز سرگرم شدند...برای همه آرزوی سلامتی و تندرستی دارم...و روز زن را به شما و همه ی مادران سرزمینم تبریک و تهنیت عرض میکنم...

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام خدمت همگی

salma57 کاربر طلایی1
|
|

اول به رسم قدیم یه ایراد بگیرم به واحد فنی

جناب فنی بزرگوار بی زحمت این خوان انتخاب تصویر قفل و گیره و گربه و ... رو بردارید. 

این تصویر برای وقتی بود که دوستان کیلو کیلو پست با هم میزدن بتونن امتیاز و حسنه بگیرن ذخیره بشه. 

الان که پست نیست خاصیت اینا چیه. 

البته ما از هر موقعیتی فرصت میساختیم برای خوش بودن. من همه ش کلید گم میکردم. هر بار میومدم علامت قفل میومد. 

بگذریم! راه داره اینا رو بردارید....

یه جا آرشیو کنید بنویسید مخصوص روزهایی که انجمن آباد بود!!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه دوستان و همراهان قدیمی راسخونی.

امیدوارم هر جا هستید و به هر کاری مشغولید در پناه خدا سالم و تندرست باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
|

شرمنده دوستان اگه تیکه تیکه پیام میدم. ‌ شما فکر کنید به خاطر کسب امتیاز و حسنه این کار رو انجام میدم. 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

آجی برخوار خوبی؟ خوشی. 

دختر پسر گلت خوبن؟ اسماشونو دیگه نمیگم چون هر بار سوتی میدم. 

دلم تنگ شده واسه شلوغ کاری!!! 

اعتصاب تو راهرویی انجمن! کودتا! تحصن! شبنامه 

نمی‌دونم چرا هر چی فکر می‌کنم کار مثبت یادم نمیاد!!؟ 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام آجی فاطمه سادات عزیز

دخترای گلت خوبن، ببخشید فقط اسم ترنم یادم مونده. زیاد تکرار نشد از ذهنم رفت. گرچه تکرار هم بشه اسم رو سخت یاد میگیرم 

درس و مدرسه چطوره؟ 

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام حاج آقا 

خوبین؟ 

ممنون از یاد آوری ها و یادکردن ها

ولی حاج آقا فراموش کردین اینجا اتاق چت دومه.... 

اول یه اتاق دیگه داشتیم نقل مکان کردیم اینجا

یعنی روز اسباب کشی نمی‌دونم کی همه وسایل و خرت و پرتا رو ریخت تو فرغون و بدو بدو آورد اینجا. این یه وعضی بود!!!

salma57 کاربر طلایی1
|
|

اتاق چت راسخون (۱) 

با گوشی سخته لینک دادن، سعی کردم کلمه راسخون رو به اتاق چت اول لینک بدم. امیدوارم درست شده باشه. 

نشد ویرایش می‌کنم

پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392 

https://forum.rasekhoon.net/thread/740268/page1/%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%82-%DA%86%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AE%D9%88%D9%86

salma57 کاربر طلایی1
|
|

۱۰ سااااااااال. 

بعد ما تو دو سال اتاق چت رو طوری ترکوندیم که دیگه صفحاتش به زور باز می‌شد. شاید هم توهم بود. 

بعد هم واحد قم طوری راسخون رو ترکوند که فکر کنم بعد از ۸‌سال اینجا هنوز تعداد صفحاتش به اتاق قبل نرسیده

salma57 کاربر طلایی1
|
|

اووووووووه

الان رفتم نگاه کردم. 

اوضاع از ترکوندن بمب هم گذشته یعنی فکر کنم سیل و زلزله و سونامی و صاعقه هم همراه بمب هسته ای مدیران محترم! راسخون همراه شدن 

بعد از ۸ سال تعداد صفحات حتی به نصف اتاق چت هم نرسیده. 

احسنت و هزار بارک الله به درایتشون.‌

ایستاده تشویقشون می‌کنم

salma57 کاربر طلایی1
|
|

خب دیگه غر زدن بسه. 

به یاد قدیم خواستم بشم آجی دعوا 

:)