اتاق چت راسخون
دوستان خیلی به یادتونم ونایب الزیاره خوشبختانه یک خانم خوب گیرم اومده که متقاضی حرم رفتن هست وهرچندروزیک بار میرم حرم وبه یاد همگی نماز زیارت می خونم پاهام هردوش درد می کنند اما آقا بطلبه واسه آقاهم که شده میرم
انشا الله خوشبخت باشین . التماس عا
سلام به همگی...
ا ن شاالله همگی خوب باشند...
خوشحال شدم تشکر خیلیا رو پای پست ها دیدم...
چقدر دلم واسه اینجا و قدیما تنگ شده بود...
و سلام و روز بخیر به همه راسخونی های دیدبان اتاق چت . همه اونای که به قول خواهر borkhar یک زمانی همه گیر بود اتاق چت بیش از 8 سال قبل . هر کجا هستند همه خوش و سرحال و بدور از گرفتاری روزگار انشا الله. هروقت یاد قدیم میشه میرم صندلی داغ ها رو مرور میکنم :)
سلام به رو ماهت خوبی سلامتی ، چه خبر
سلام و سلامتی و دورد به شما . خدا رو شکر به خوبی همه راسخونی ها
تنها جایی که راحت وآسان می توان خاطراتش را ورق زد....اتاق چت راسخون......واقعا برای من هیچ دفتری با این حجم خاطره بیادگار نمانده است....و عمر چقدر زود می گذرد.....
اولین پست در تاریخ... شنبه 6 تیر 1394 1:21 PM .....و فعلا آخرین تاریخ همین پست که قطعا آخری نخواهد بود...8 سال.....چقدر تغیر کردیم...خدایا شکرت...
هرکجا هستید خدا نگهدارتان
salma57 -amirali123- sayyed13737373- ali_kamali-fatemeh74-amirhossein1392-farshon-borkhar-masoudranjbar
یادش بخیر
انگار همین دیروز بود
11 سال گذشت
سلام
تنها جایی که راحت وآسان می توان خاطراتش را ورق زد....اتاق چت راسخون......واقعا برای من هیچ دفتری با این حجم خاطره بیادگار نمانده است....و عمر چقدر زود می گذرد.....
اولین پست در تاریخ... شنبه 6 تیر 1394 1:21 PM .....و فعلا آخرین تاریخ همین پست که قطعا آخری نخواهد بود...8 سال.....چقدر تغیر کردیم...خدایا شکرت...
هرکجا هستید خدا نگهدارتان
salma57 -amirali123- sayyed13737373- ali_kamali-fatemeh74-amirhossein1392-farshon-borkhar-masoudranjbar
سلام حاج اقا خوب هستین؟
انگار اینجا دیگه اتاق چت بشو نیست، همه جای اتاق بوی خاطرات میده، هیییی یادش بخیر😊 ممنون که یادی از منم کردید،ان شاالله سالم و سلامت باشید
سلام به همگی😊
نام کاربری هایی که حاج اقا تو پست شون نوشته بودن رو که میخوندم،به یادشون افتادم :) ان شالله هر کجا که هستید سالم و سلامت باشید
سلام به همگی...
ا ن شاالله که حال همگی خوب باشه...هر جا هستید سالم و تن درست باشید
خیلی وقت بود میخواستم بیام پست بزنم...هی یادم میرفت..
امروز اومدم دیدم اتاق چت پست زدین خوشحال شدم سریع دوییدم اومدم اینجا:-)
حاج آقا ممنون از احوال پرسی هاتون...
شما کجا؟ اینجا کجا؟
یادی از فقیر فقرا کردین:-))
ما هم فعلن درگیر هوای آلوده و تعطیلی مدارس و اعصاب خوردیاش هسیم:-(
یعنی هر وخ میگن مدارس تعطیله...فقط اعصاب ما میریزه بهم