اتاق چت راسخون
چند روز پیش رفتیم حیاط که بچه ها گروهی یه نمایش تمرین کنن، بعد مدتی دیدم یه گروه نمایش تمرین نمیکنن و همش دارن راه میرن تو حیاط و حیاط رو دور میزنن، رفتم بهشون میگم چرا تمرین نمیکنید
میگه خانوم تو راه مکه به حبشه ایم هنوز نرسیدیم به حبشه😵💫😵💫😵💫
زیادی تو نقش فرو رفته بودن
باسلام به همگی
رفته بودیم حرم امام رضابه یادهمگی بودم نائب الزیارتون چی تلگرافی حرفیدم،خخخ
سلام به همگی
وقت و ایامتون به خیر. خوبین؟
اومدم بپرسم اگم انقلاب بشه اتاق چت آنلاین میشه یا کلا راسخون کن فیکن میشه؟
اگه با انقلاب اتاق چت آنلاین میشه منم به صف معترضین و انقلابیون بپیوندم.
سلام آجی برخوار و آجی فاطمه سادات
سلام حاج آقا و آقای اشرفی و آقای علیاری و دیگر بزرگوارانی که محسوس و نامحسوس به اتاق چت سر میزنن. ممنون از احوالپرسی هایی که نبودم جواب بدم
ان شالله هر جا هستید در پناه خدا و ائمه سلامت باشید.
منم مشغولم با تایپ و درس و مدرسه محمد.
چند باری بی موقع یاد اتاق چت افتادم از خیر پست زدن گذشتم. دیگه امروز توفیق شد یکی دو پست بزنم
سلام آقای علیاری...یعنی هر وخ میاین و از هوای بارونی و ابری شهرتون میگین....تو دلم میگم خوش به حالتون:-)
گل پسرتون خوبن؟
سلامی ویژه خدمت حاج خانم برخواربزرگوار خدا خودش کمک حالمون باشه و از این بحران خشکسالی تموم بشیم والله آذربایجان باید هر روز بارون و برف بباره اونی که من میگم خیلی کم هست کلا بارندگی کم شده ولی دیروز کلا از صبح بارون میبارید تا شب که خیلی تند شده بود و و الان هم من کارگاه رو تعطیل کردم گفتم برید بگردین خخخخ نم نم بارندگی داریم الان
علیسان جان هم خدا روشکر داره بزرگ میشه کلی با هم عشق میکنیم خدا خودش حفظش بکنه الان دقیقا 9 ماهشه
ازوقتیکه عموفنی دسترسی موبایل روحذفیدن بااین سرعت کم اینترنت عصرهانتونستم وارداتاق بشم حاج آقامی خواستم صبح بارایانه بیام بالا یادم می رفت
سلام بر اقا فرزاد گل و گلاب خوب هستی؟نیستی آقا راستشو بگو کجا رفته بودی ؟؟
باسلام به همگی
رفته بودیم حرم امام رضابه یادهمگی بودم نائب الزیارتون چی تلگرافی حرفیدم،خخخ
به به به زیارتت قبول باشه برای من ویژه دعا میکردی
سلام آجی برخوار و آجی فاطمه سادات
سلام حاج آقا و آقای اشرفی و آقای علیاری و دیگر بزرگوارانی که محسوس و نامحسوس به اتاق چت سر میزنن. ممنون از احوالپرسی هایی که نبودم جواب بدم
ان شالله هر جا هستید در پناه خدا و ائمه سلامت باشید.
سلام به شما بزرگوار حاج خانم سلما میدونم مشغله ها زیاده ولی ما رو ازپیامهای خوبتون دریغ نکنید
به این میگن یه نقل قول جانانه و حسابی به قول بر و بچ خخخ دمتون گرم گلی به جمالتون
یه تبریک ویژه بابت برد تیم ملی فوتبال کشور عزیزمون واقعا گل کاشتند و یه تبریک ویژه بابت هفته بسیج
سلام به همگی....
ا ن شاالله سلامت باشید همگی
سلام شب ادینه به شما بزرگوار...خدا قو.ت هرکجا هستید...
سلام آقای علیاری...یعنی هر وخ میاین و از هوای بارونی و ابری شهرتون میگین....تو دلم میگم خوش به حالتون:-)
گل پسرتون خوبن؟
ان شااله حال هر سه خوبه...
آجی فاطمه سلام...
چیکار میکنی با درس و مشق بچه ها:-)
دختره گلت خوبه؟
سلام به همهی اجی های فراموش شده و نشده راسخون
سلام حاج آقا...
خدا لعنتشون کنه همه رو....یه لحظه با شعارهاتون حس کردم اومدم راهپیمایی:-))
خدا لعنت کنه دشمنان این انقلاب رو...
اغتشاشات و فوتبال مظلوم ایرانی ها تمام شد...فقط رو سیاهی موند به اونهایی که بدخواه این مردم بودن....شادی روح شهدا امنیت صلوات
سلام ویژه دارم خدمت دوستان عزیزراسخونی
خوب هستین ؟ خانواده خوب هستن ؟ هوای آذربایجان ابری و بارانی گزارش میشه وای چه هوای نابی
از حاج آقا و اقا فرزاد کماکان خبری به گوش نمیرسه باز بعضی از خواهرها میانیه پیامی میدن و میرن بدون نقل قول و.....
بله خدا خیرشون بده..ممنون از شما و هم ی عزیزان اتاف چت...ممنون از موسس اتاق جت که دیگه چای گیلانی میخورن و بی خیال دنیای راسخون شده..
چای گیلانی در کنار گز اصفهانی میچسبه:-)
گز اصفهانی اونم از نوع کرمانی...پولکی زنجبیلی رهنان اصفهان