اتاق چت راسخون
سلام عرض کنم خدمت همه غایببن از حاج خانم سلما بگو تا خود حاج آقا و اقا فرزاد و خانم فاطمه
نیستن کجایند یکمی نگران شدم تو اغتشاشات نگرفته باشنشون
سلام به امیر علی بزرگوار...خدا خداقوت نهندس..خسته نباشید...
سلام عرض کنم خدمت اقا فرزاد گل و گلاب
برادر نیستی کم پیدایی ؟ چه خبرا زندگی متاهلی خوش میگذره ؟
سلام اولسون سنه ای جوزل گارداش ناسیلسین ؟
فرزاد ارکاداش سنه نولوب هارداسان ؟ نیه به جلمیسن چت اتاقینه ؟
یا خدا...چی هست این...گفتی فرزاد...ظاهرا بچه دار شده خیلی درگیر زن و زندگی و افتخار شده...
سلام به همه غایبین کجایین ؟ نیستین ؟ازامیرعلی به حاج آقا ...... کجا رفتین ؟
همین جا..در معرض خطر...قرنطینه خونگی...از ترس اوباش...کنار میدون
سلام به همه غایبین کجایین ؟ نیستین ؟ازامیرعلی به حاج آقا ...... کجا رفتین ؟
سابقه نداشته اینجوری بدون پیام و سرزدن به اتاق چت
همینه صبور باش عزیز...میدون را خالی نکن..
سلام راسخونی های عزیز
خوب هستین؟
چه خبر؟
سلام به معلم بزرگوار اتاق چت...بالا خره دو تا از آجی های راسخونی پیدار شدند...از برخوار اصفهان تا سیده جلیله تهران...
سلام ویژه دارم خدمت دوستان عزیزراسخونی
خوب هستین ؟ خانواده خوب هستن ؟ هوای آذربایجان ابری و بارانی گزارش میشه وای چه هوای نابی
از حاج آقا و اقا فرزاد کماکان خبری به گوش نمیرسه باز بعضی از خواهرها میانیه پیامی میدن و میرن بدون نقل قول و.....
بله خدا خیرشون بده..ممنون از شما و هم ی عزیزان اتاف چت...ممنون از موسس اتاق جت که دیگه چای گیلانی میخورن و بی خیال دنیای راسخون شده..
سلام به همگی....
ا ن شاالله سلامت باشید همگی
سلام آقای علیاری...یعنی هر وخ میاین و از هوای بارونی و ابری شهرتون میگین....تو دلم میگم خوش به حالتون:-)
گل پسرتون خوبن؟
آجی فاطمه سلام...
چیکار میکنی با درس و مشق بچه ها:-)
دختره گلت خوبه؟
سلام حاج آقا...
خدا لعنتشون کنه همه رو....یه لحظه با شعارهاتون حس کردم اومدم راهپیمایی:-))
خدا لعنت کنه دشمنان این انقلاب رو...
سلام ویژه دارم خدمت دوستان عزیزراسخونی
خوب هستین ؟ خانواده خوب هستن ؟ هوای آذربایجان ابری و بارانی گزارش میشه وای چه هوای نابی
از حاج آقا و اقا فرزاد کماکان خبری به گوش نمیرسه باز بعضی از خواهرها میانیه پیامی میدن و میرن بدون نقل قول و.....
بله خدا خیرشون بده..ممنون از شما و هم ی عزیزان اتاف چت...ممنون از موسس اتاق جت که دیگه چای گیلانی میخورن و بی خیال دنیای راسخون شده..
چای گیلانی در کنار گز اصفهانی میچسبه:-)
سلام به همگی
ازوقتیکه عموفنی دسترسی موبایل روحذفیدن بااین سرعت کم اینترنت عصرهانتونستم وارداتاق بشم حاج آقامی خواستم صبح بارایانه بیام بالا یادم می رفت
آره امیرعلی جان،زندگی متاهلی خوش میگذره
آجی فاطمه سلام...
چیکار میکنی با درس و مشق بچه ها:-)
دختره گلت خوبه؟
سلام اجی
خوبین؟
ما خوبیم الهی شکر، ترنم خیییییلی شیطون شده، بعضی وقتا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 😵💫
شاگردا هم بد نیستن، زرنگ و ضعیف حرص میدن 😎 امروز کارنامه دو ماهه دادم