اتاق چت راسخون
راستی اواخر خرداد شده...اجی سلما و برخوار و فاطمه در مسابقه شرکت نکردن.....حداقل بر قرار مسابقه با قرار باشید...ممنون از لطف همگی...
از مشارکت شما تنشکر می کنم...تمدید گردید...
وظیفه بوده حاج آقا 🤪
حاج آقا تا کی تمدید شد؟
تا هر وقت شما همت کنیدو تشریف بیارید پاسخ دهید...🤪
نه حق دارید...خدا وکیلی گرونی بیدا میکنه......خیلی اثر میذاره رو افکار.....من خودمو میگم...جدا و انصافا هیچی سر جاش نیست....ان شالله خدا رحم کنه...
حاج آقا از بس تاریخ زدیم برا این کار و اون کار همش قاطی پاتی شده....همه رو میخوایم انجام بدیم...هیچ کدوم رو هم انجام نمیدیم:-)
شما 3 بار در هفته که بیای اتاق چت قاعدتا گویا همه را انجام داده اید...
اگه حاج آقا با سه بار اومدن من تموم کارام حل میشه...من هفته ای هفت بار میام سر میزنم:-)
چشم.حتمن
شک نکنید کثیر شک نباید به شکش توجه کنه...دیدید همه با هم بدون اینکه شک کنن..هر روز میان...
سلام به همگی....
ما پیداها و کم پیداها.....
ا ن شاالله حاله دله همتون خوب باشه
این همون بود که من نقل قول زدم....حالا دیدی..دیوار برخوار بلند است بشتابید....شهر برخوار دیوار نداره؟
حاج آقا این یه نوع سیاست بود:-) که خب الحمدالله شما سرعت عملتون بالاتر از ما بود...سریع نقل قول زدین...
حاج آقا منظورتون همون دیوار حاشا هست؟؟🤪🤭
کلا سرعت اتاق چت لاک پشتی شده...مثلا جند روز بعد بیای جواب بدی...میشه سزعت نور...
دقیقا همینجوریه...
الان حاج آقا ببینید من کی پست زدم و شما امروز جواب پست من رو دادین🤭
الان شما سرعت نوری جواب دادین:-)
مهم اینه عزیزان چند نفر اتاق چت دیر یاز رودش پاسخ همدیگه را میدن....حیف ورود و خروج به اتاق چت به راختی واتشاپ نیست...
آجی سلما کجایی؟قم؟ یزد؟ شمال:-)
خوبی؟ بچه ها خوبند؟
مشتاق دیدار....😘
سلام وقت بخیر شما زودتر به بار نشیت..این نشان از فعالیت بروز شما هست....
آجی سلما کجایی؟قم؟ یزد؟ شمال:-)
خوبی؟ بچه ها خوبند؟
مشتاق دیدار....😘
سلام آجی برخوار عزیز. خوبی؟ خوشی؟ بچه های گلت خوبن؟
امتحانات زینب حضوری شد اومدیم یزد. زینب هم الان کرمانه. چند روز دیگه امتحانش تموم میشه برمی گرده. بعد با هم میریم. داستان زندگی دخترم پرسفرتر داره میشه. :)
سلام و رسیدن بخیر...دقیقا گفتی بعد از یکماه میام...ممنون که بعد از یکماه سر زدید...اجرکم عندالله...اگر لطف کنید بیشتر سر بزنید بیشتر خوشحال میشویم...هرچی نگاه میکنم..در حال مسافرت هستید...جدی آجی خسته نمی شید اینفدر فعالیت برون شهری دارید...ما سالی جند بار این طرف و اونطرف میریم خسته میشیم...ماشالله به شما...سه استان در تصرف شماست...ان شالله پایدار وسلامت باشید..
سلام خوبین چه خبر
شهر شما هم هوا گرمه؟
ما دیروز و امروز کارنامه میدادیم، اخر هم بعضی ها نیومدن بگیرن😕زنگ هم میزنیم به زور اگه جواب بدن😐
یکی هم کلا دخترش در کل سال فقط ۴،۵جلسه اومده، میگم بیا کارنامه بگیر میگه حالا قبول شده؟؟ 🙄🙄
گفتم خیر سال بعد مجدد پنجم😊
سلام عزیزم....
شما خوبی؟
دختره گلت خوبه؟
بله آجی هوا گرمه....البته ما همش سر کولر دعوا داریم:-)
حسین میگه باید تا صبح روشن باشه...من نمی تونم سردم میشه:-)
آجی بعضیا خیلی خجسته ا ن:-)
خشکی هوا و باد ها با گردو خاک...سوزش آفتاب....وضعیت این روزهای اصفهان است...
آقا فرزاد درسته ازدواج مجدد خیلی براتون دلچسب بوده..ولی ما را هم فراموش نکن...ان شالله همیشه شاد کام باشید..خوشحالیم که خوشحالید...
آقای علیاری خدا حفظشون کنه .
واکسن زدن تو تابستون و هوای گرم خیلی سخته...
مراقب گل پسرتون باشید
بله این جناب علی یا ری در گرمای تابستان پذیرای حاجی ها ی مکه خواهد بود...خوش بحالشون..پسر حاجی هستند...
سلام حاج آقاوقتتون بخیر. قم حذف شد الان دیگه کرمان جایگزین شده.
حاج آقا مسافرت زیاد نمیرم. تو مسافرت یادم میاد بیام راسخون.
مسابقه رو باز بگذارید یکی دو روز دیگه منم جواب بدم بعد ببندید. :)
میگم حاج آقا این همه غلط املایی و اشتباه تایپی تو یه صفحه از شما رکورد جدیدیه که باید ثبت بشه.
پست بدون غلط ندیدم.
یه جاهایی هم متوجه نشدم چی نوشتید. احتمالا با گوشی تایپ میکنید ولی قبول کنید اشتباهات زیاده. :)
سلام حاج آقاوقتتون بخیر. قم حذف شد الان دیگه کرمان جایگزین شده.
سلام وقت بخیر...خسته نباشید...استان قم حذف شد یک استان دیگه جایگزین شد..
حاج آقا مسافرت زیاد نمیرم. تو مسافرت یادم میاد بیام راسخون.
پس ما دعا کنیم زیاد مسافرت برید که تشریف بیارید راسخون...ممنون از لطفتون...ان شالله مسافرت به سلامت و بی خطر..
مسابقه رو باز بگذارید یکی دو روز دیگه منم جواب بدم بعد ببندید. :)
بله حتما..ممنون سوالات خیلی سخت نیست حتی با یک ذره دقت می شه بدون منبع پاسخ داد....
میگم حاج آقا این همه غلط املایی و اشتباه تایپی تو یه صفحه از شما رکورد جدیدیه که باید ثبت بشه.
پست بدون غلط ندیدم.
بله این مشکل را من همیشه دارم.علت هم اینه در نوشتن عجله میکنم..نگاه به مانیتور کم می کنم...بعد از نوشتن هم غالبا مطلب را نمی خونم....این ایراد را خیلی ها از جمله خودتون قبلا به من داشتید..
یه جاهایی هم متوجه نشدم چی نوشتید. احتمالا با گوشی تایپ میکنید ولی قبول کنید اشتباهات زیاده. :)
هیچکدام از این تذکرات هم درمن اثر نکرده سنگ پا قزوین هم یاد گرفته ، حرف گوش کنه...ولی من نه..قبول که میکنم هیچ...اعتراف می کنم..با صد ضربه شلاق..
پست بدون غلط ندیدم.
بله این مشکل را من همیشه دارم.علت هم اینه در نوشتن عجله میکنم..نگاه به مانیتور کم می کنم...بعد از نوشتن هم غالبا مطلب را نمی خونم....این ایراد را خیلی ها از جمله خودتون قبلا به من داشتید..
سلام.
دقیقا نکته ای خوبی رو اشاره کردین....
منم دیروز به آجی همینو گفتم....گفتم حاج آقا بعد از اینکه متنشو مینویسند بعدش مطلب رو نمیخونن😁🤪