اتاق چت راسخون
منم که خوابم برد نتونستم بمونم😬😑 روز ها خیلی خسته میشم از سر کار میام اکثر روز ها باید ترنم ببرم بیرون دور بزنه تو پارک جلوی خونه و دیگه حریفش نمیشم بیارمش خونه
امروز هم از۱۲:۲۰تا۱۳:۴۰ تو پارک بودیم🙄و دیگه اینکه پنج شنبه ها هم باید برم مدرسه و خوب شد که خوابم برد وگرنه صبح خواب می موندم😃
یه سلام هم بکنیم به آقایان میراکبری، محمد ۹۸ و فنودی که حضور داشتن
طاعات قبول باشه ان شاءالله
التماس دعا
عرض ادب و احترام ویژه خدمت بانوان سایت
حاج خانم سلما و حاج خانم برخوار و سیده خانم فاطمه
سلام حالتون خوبه ؟
طاعات قبول باشه
سلام علیکم
سپاس بی پایان بر خانم معلم اتاق چت
ممنونم شکر خدا خوبیم
سلام. وقت شما هم بخیر.
عبادات قبول
شما شیرینی نیاوردین؟
به همچنین، بعد دو سال زیارتتون کردیم
شیرینی دشمن سلامتیه به خصوص که الان قیمتش هم رفته بالا
سلام بر امیر حسین جان عزیزم
خوبی جان دل ؟ روبه راهی عزیز ؟
منم که خوابم برد نتونستم بمونم😬😑 روز ها خیلی خسته میشم از سر کار میام اکثر روز ها باید ترنم ببرم بیرون دور بزنه تو پارک جلوی خونه و دیگه حریفش نمیشم بیارمش خونه
امروز هم از۱۲:۲۰تا۱۳:۴۰ تو پارک بودیم🙄و دیگه اینکه پنج شنبه ها هم باید برم مدرسه و خوب شد که خوابم برد وگرنه صبح خواب می موندم😃
سلامت باشین و از طرف ما روی ماه ترنم جان را ببوسین
چیزه اون پنجشنبه ها رو که گفتین میرین مدرسه یه جوری گفتین ها خخخخ
مگه تعطیل نمیکنن پنجشنبه ها رو مدرسه ها رو ؟ باید با مثلث طلایی بیاییم به مسئول منطقه اموزش و پرورش شما تا کار دستش بیاد لانچیکوی داداش فرزاد با شمشیر استاد خدایی و ضربه نهایی ضلع سوم مثلث طلایی رو بچشه کاردستش میاد
دوستان بفرمایین شیرینی قلابیه نوش جان بکنید اون دشمن سلامتی جلو نیا ها ضرر داره برات
البته الان اینجا اذان رو گفتن من میذارم یخجال اتاق چت بعد افطار بخورین نوش جانتون
باسلام مجدد
الان آقای بمانی پیام دادن که فراموش کردن شرکت کنن واحتیاج به یادآوری من بوده ازهمین تریبون ازهمگی معذرت می خوام
سلام و درود به همه عزیزان
طاعات قبول باشه
التماس دعا دارم دیگه چند روز بیشتر از ماه مبارک رمضان نمونده ها
salma57
borkhar
sayyed13737373
farshon
amirali123
alifanoodi
mohammad98
amirhossein1392
fatemeh74
از یکایک عزیزانی که این چند روز در اتاق چت پیام گذاشتند تشکر و قدر دانی می نمایم...آرزوی بهترین ها را در این ایام برای شما از خداوند طلب می نماییم.از اینکه قدیمی های اتاق چت را در سال 1401 با پیام ها زیارت می کنم. مایه غرور و افتخار انجمن می دانم .کسانیکه سال ها دور و همینک با همه ی نواقص راسخون و انجمن با همهی سختی هایی که وجود دارد هرزگاهی با تشریف فرمایی خودشان ما را شرمنده می نمایند. موفقیت واحد انجمن به هیچ عنوان میسر نبود و به اینجا نمی رسید مگر اینکه شما عزیزان بزرگوار با پشتکار و گذاشتن وقت در سال های قبل رقم زده اید...شاید باور تون نشود ولی با همه ی کم و زیاد هایی که الان در این واحد به چشم می خورد .بازهم خیلی ها هستند سوال می کنند علت پویایی نسبی انجمن راسخون به چه خاطر است؟....که جوابی غیر از کاربر بودن انجمن برای آنها نداریم لذا از بذل و محبت و لطف شما سپاسگزارم....درست است افت زیادی بخاطر جوایز و مسابقات داشتیم..ولی هنوز این انجمن در بین انجمن های دیگر سایت حرفی برای گفتن بخاطر وجود شما عزیزان دارد.
باز هم از این احترام متقابل به یکدیگر و قبول دعوت از ناحیه عزیزان و تشریف فرمایی و اجابت دعوت شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم.
عید فطر را پیشاپیش به اتاق چت های عزیز و بزرگوار تبریک عرض می کنم.
یه سلام هم بکنیم به آقایان میراکبری، محمد ۹۸ و فنودی که حضور داشتن
طاعات قبول باشه ان شاءالله
التماس دعا
سلام خدمت شما
خیلی ممنونم
جای همگی خالی...
بیرجند امشب هوای بارونی دلچسبی داره😁
سلام بر علی اقا
خیلی وقته که هم صحبت نشده بودیم
امیدوارم حالت خوب باشه
سلام بر داداش امیرحسین گل
خیلی خوشحالم بابت این دیدار
میبخشی که این چند روز خیلی درگیر بودم نتونستم بیام انجمن و دیر پاسخ دادم
ارزوی سلامتی و موفقیت و حال خوش دارم برات همیشه
باسلام وتبریک عیدبزرگ فطر
خوب امسال همچون سالهای گذشته دورهمی ماه رمضون باکم وکاستی ازجمله کم داشتن زولبیا،بامیه ومشکلات اقتصادی گذشت امابهرحال حاج آقاکه چشم امیدچندانی نداشتین برگزارشدخداروشکر