اتاق چت راسخون
حرف آخر امروز...یک شب از ماه مبارک را هماهنگ کنیم... یک ساعت آنلاین در اتاق چت حاضر شویم....عزیزان اگر موافق هستید از ساعت 12 به بعد اعلام کنند...
حالم روبه بهبودیه،پانسمان روی بخیه هارودیروزبازکردم 5روزدیگه بایستی برم بخیه هاروبکشم ان شاالله
خدابد نده اقا فرزاد چی شده ؟
در اصطلاح عرف همگی این خدا بده نده را بکار میبریم....هرکاری هم میکنیم از روی عادت آخرش یک جمله عام پسند شده....
سلام! فکر میکردم بعد دو سال اینجا خیلی تغییر کرده باشه!
اما مثل اینکه اینجا هم مثل یارانه 45 هزار و 500 تومانی بی تغییر مونده :)
کجاست اون راسخون فعال و جذاب؟!
علیک سلام یارهمیشه همراه،خیلی خوش آمدی،آره دیگه متروکه شده اتاق،اماکاربراش هنوزدررفت وآمدن
سلام.
بقول خودت وقتی شما هنوز یارانه 45 هزار و 500 تومانی می گیرید اونوقت انتظار داری بودجه کلانی برای کارهای مذهبی هزینه شود...همون بودجه 45 هزارتومانی که برای کارهای فرنگی هزینه می شد..بخاطر لطف دولت قبلی اونم از مراکز فرهنگی گرفتند تا حداقل به مردم صدقه بدهند...دوست عزیز راسخون هم در ایران است....و لطف مسئولین دولت قبلی حسابی شامل حال راسخون شد...هر روز بدتر از دیروز...
سلام به اتاق چت راسخون خوش آمدید...ممنون از پیشنهاد شما در مورد مسابقات..
کجاست اون راسخون فعال و جذاب؟!
سلام.ممنون از لطف شما به راسخون...
راسخون در بعضی از بخش ها انصافا رتبه ی خوبی داره....چیزی که هست انجمن و مسابقات راسخون هست که متاسفانه در قضییه ساپرت مالی به مشکل برخورده است...چیزی که جذابیت این دو را زیاد کرده بود...هدایای ناقابلی بود که از طرق مختلف به دوستان ارائه می شد...به امید بازگشت..اونروز
علیک سلام یارهمیشه همراه،خیلی خوش آمدی،آره دیگه متروکه شده اتاق،اماکاربراش هنوزدررفت وآمدن
.
سلام به فرشون...
جدای از تمام حرف و نقل های دوستان...اصل و اساس راسخون، کاربران عزیز و حامیان راسخون هستند که با همه ی نقص ها ی موجود این پرتال فرهنگی را حمایت حضوری کرده اند بخصوص دوستان انجمنی قدیم که هنوز سایه لطف آنها در انجمن پایدار است..
..از لطف همگی سپاسگزارم.
سلام
طاعات قبول
حالتون چطوره، خوبین ؟
چه خبر؟
من که مشغول درس و مدرسه ام، دیگه تقریبا هر روز باید براشون آزمون بذارم بلکه بخونن، پنج شنبه ها هم هست 🥴
سلام
طاعات قبول
حالتون چطوره، خوبین ؟
چه خبر؟
من که مشغول درس و مدرسه ام، دیگه تقریبا هر روز باید براشون آزمون بذارم بلکه بخونن، پنج شنبه ها هم هست 🥴
علیک سلام
روزه،نماز قبول حق تعالی
سلام نمی خواهم احساس ناتوانی کنم امابه هروسیله ای که شده سعی می کنم پایداریموحفظ کنم آهای آدمایی که سالمیدقدرسلامتی تونوبدونین امسال ماه مبارک قرآن رویک چشمی می خونم چون یک چشمم دوربین شده ویکی دیگه نزدیک بین درواقع پیرچشمی اومده سراغم امامیگن قرائت قرآن نورچشم روزیادمیکنه دوستانی که سالهای قبل ختم قرآن بودین آجی سلماکجائین؟شماکه مطئمنم قرآن می خونین پس بیاین جلسه ختم قرآن راسخون روپابرجابگذاریم،ان شاالله
سلام به همگی. وقت بخیر. طاعات و عبادات قبول.
التماس دعا
سلام
طاعات قبول
حالتون چطوره، خوبین ؟
چه خبر؟
علیک سلام
روزه،نماز قبول حق تعالی
سلام به شما بزرگوار ...خدا قوت..در پناه علی بن موسی رضا بهترین ها رابرای شما آرزومندیم..