اتاق چت راسخون
سلام به همگی...
طاعات و عبادات همگی قبول
سلام به شما بزرگوار ..خوب هستید...طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق تعالی...ممنون میشم یه نیم نگاهی به برنامه های رمضان داشته باشید...یکی از قدیمی ها پیشنهاد داد الان خودش نیست...گفتم شما نائب الزیاره باشید...
سلام به همگی
سال نو مبارک
طاعات و عبادات قبول
علیک سلام
عیدوبهارقرآن برشمامبارک
سلام آقا فرزاد کم می بینمت ..کجایی چقدر سریع تشریف می برید...اوضاع چطوره...؟
علیکم السلام
والله یک دستی مشکلهدپیام بزنم کمی بهتربشم باپاهم میزنم،خخخ
سلام به همگی...
طاعات و عبادات همگی قبول
سلام به شما بزرگوار ..خوب هستید...طاعات و عبادات شما هم مورد قبول حق تعالی...ممنون میشم یه نیم نگاهی به برنامه های رمضان داشته باشید...یکی از قدیمی ها پیشنهاد داد الان خودش نیست...گفتم شما نائب الزیاره باشید...
سلام.بله.حتمن نایب الزیاره میشم🤭
سلام به همگی....
خوش نماز...خوش روزه
سلام به همگی....
خوش نماز...خوش روزه
سلام،طاعات وعبادات شماهم قبول حق تعالی
حالم روبه بهبودیه،پانسمان روی بخیه هارودیروزبازکردم 5روزدیگه بایستی برم بخیه هاروبکشم ان شاالله
با سلام خدمت همه عزیزان راسخونی
ایام به کام باشه
خوب هستین ؟
طاعات و عبادات هم قبول باشه
حالم روبه بهبودیه،پانسمان روی بخیه هارودیروزبازکردم 5روزدیگه بایستی برم بخیه هاروبکشم ان شاالله
خدابد نده اقا فرزاد چی شده ؟
سلام،رگ مصنوعی دوران دیالیزرورفتم بستمش
سلام به همگی...
طاعات و عبادات همگی قبول
سلام.بله.حتمن نایب الزیاره میشم🤭
سلام و وقت بخیر دعا کنید دعاهای دست جمع سال های فبل برای امسال مستجاب شود...خیلی دعا و صلوات برای همه عادی شده...ان شالله تونستی مشارکت کنید در برنامه ها...ممنن از لطفتون
سلام به همگی....
خوش نماز...خوش روزه
وقتی به آرامش می رسیم اونوقت احساس خوش نماز ی می کنیم...متاسفانه همه فکر می کنند با دو رکعت نماز و یک روز روزه...باید تمام الطاف الهی شامل حالشون بشه..چقدر هم از خدا گلایه دارند..
ا
من آماری را دریافت کردم مبنی بر اینکه تعداد روزه داران و نمازگزاران کم شده...بعد مطابقت دادم با مسجدی که میرم... دیدم درسته...خیلی ها اصلا براشون مهم نیست....لذت میبرن از اینکه مردم بیخیال نماز روزه شده اند....به نظرتون اطراف شما هم همین احساس وجود داره؟؟
سلامتی شما بزرگوار آرزوی ماست...ان شالله بهتریم مصلحت خیر برای شما رقم بورد...
با سلام خدمت همه عزیزان راسخونی
ایام به کام باشه
خوب هستین ؟
طاعات و عبادات هم قبول باشه
سلام به امیر انجمن خیلی دیر به دیر سر می زنید....خوب هستید ان شاللله..
سلام،رگ مصنوعی دوران دیالیزرورفتم بستمش
امام باقر علیه السلام میفرماید:
الجَسَدُ إذا لم یَمرَضْ أشِرَ و لا خَیرَ فی جَسَدٍ یَأشَرُ(مشكاة الأنوار، 487)؛ جسم اگر بیمار نشود، سرمست مى شود و در بدنى كه(به بیمارى دچار نشود و) سرمست شود، خیرى نیست.
التماس دعا فرزاد عزیز..